14 Поради від Audrey Hepburn що буде виглядати швидко!

Ця красива жінка, здається, не потрібно введення. Audrey Hepburn. Ікона стилю, справжня краса і людина з літерою столиці. Вона була любила для свого роду серця і нескінченної дивності. Не дивно, що ця мудра жінка захоплюється цим днем!

Редакція "Сайт" Нагадуємо нас найяскравіших і найяскравіших мотивація Ця неординарна особа.

Життя Одрі Гепберн
  1. Я вірю, що щасливі дівчата найкрасивіші. Я вірю, що найкращий спосіб горіння калорій сміється. Я вірю, що завтра буде новий день, я вірю в чудеса. Я щаслива жінка.

2. Щоб зробити губи красивими, скажи тільки красивими словами. Щоб зробити ваші очі красивими, подивіться на добре у людей. Так що фігура була худою - частка їжі з голодом. Для того, щоб ваше волосся було красивим, дайте дитині грати з ним щодня.
  3. Я пишаюся тим, що був в бізнесі, який приносить задоволення, створює красу, пробуджує совість, викликає співчуття і, можливо, найголовніше, дає мільйонам перерви від такого жорстокого світу.

4. Сексуальність це те, що лежить всередині жінки. Не кладуть на громадський дисплей. Сексуальність не тільки про розмір. Не потрібна спальня, щоб довести свою жіночність. Я можу бути сексуальним, просто забравши яблука з дерева яблук в дощі.
  5. Я пам'ятаю, що з дитинства ніхто не був необхідний, і все життя я сумнівав, що це може бути різним. Шоколад був коханим, і він ніколи не зрадив мене.

6. Якщо вам потрібна допомога, ви знаєте, що у вас є одна людина. Як ви старієте, ви усвідомите, що у вас є два руки, щоб допомогти вам і допомогти іншим.
  7. Прогулянка з знаннями, які ви незалежні.
    4889985

8. Усе моє життя, моя мама навчила мене, що людина повинна бути корисною. Вона вірила, що любов був більш важливим, ніж його отримання.
  9. Любов є найбільш цінним внеском: чим більше ви даєте, тим більше він народився в собі. Якщо ви зрозуміли, наскільки простіше життя буде!

Ці слова повинні ділитися своїми друзями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное