Ця красива жінка, здається, не потрібно введення.
Audrey Hepburn. Ікона стилю, справжня краса і людина з літерою столиці. Вона була любила для свого роду серця і нескінченної дивності. Не дивно, що ця мудра жінка захоплюється цим днем!
Редакція
"Сайт" Нагадуємо нас найяскравіших і найяскравіших
мотивація Ця неординарна особа.
Життя Одрі Гепберн
- Я вірю, що щасливі дівчата найкрасивіші. Я вірю, що найкращий спосіб горіння калорій сміється. Я вірю, що завтра буде новий день, я вірю в чудеса. Я щаслива жінка.
- Щоб зробити губи красивими, скажи тільки красивими словами. Щоб зробити ваші очі красивими, подивіться на добре у людей. Так що фігура була худою - частка їжі з голодом. Для того, щоб ваше волосся було красивим, дайте дитині грати з ним щодня.
- Я пишаюся тим, що був в бізнесі, який приносить задоволення, створює красу, пробуджує совість, викликає співчуття і, можливо, найголовніше, дає мільйонам перерви від такого жорстокого світу.
- Сексуальність це те, що лежить всередині жінки. Не кладуть на громадський дисплей. Сексуальність не тільки про розмір. Не потрібна спальня, щоб довести свою жіночність. Я можу бути сексуальним, просто забравши яблука з дерева яблук в дощі.
- Я пам'ятаю, що з дитинства ніхто не був необхідний, і все життя я сумнівав, що це може бути різним. Шоколад був коханим, і він ніколи не зрадив мене.
- Якщо вам потрібна допомога, ви знаєте, що у вас є одна людина. Як ви старієте, ви усвідомите, що у вас є два руки, щоб допомогти вам і допомогти іншим.
- Прогулянка з знаннями, які ви незалежні.
4889985
- Усе моє життя, моя мама навчила мене, що людина повинна бути корисною. Вона вірила, що любов був більш важливим, ніж його отримання.
- Любов є найбільш цінним внеском: чим більше ви даєте, тим більше він народився в собі. Якщо ви зрозуміли, наскільки простіше життя буде!
Ці слова повинні ділитися своїми друзями!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!