Підліток dope - світ повний з horns

Підліток dope є a світ повний з hornsПідвищені дії та самопрезентації в суспільстві, як правило, лікуються Вони кажуть «сучасні», «привертають увагу». Я хотів би писати його трохи. «Так, це привертає вашу увагу, тому що ви не подбаєте. й

р.

І тепер не в краплі. Підліток знає правду про вас: що ви занадто втомилися, що ви не до нього, що ви сподіваєтеся, що він буде робити багато зараз самим, що ви хочете приховати за фиг-листом перевірки свого щоденника один раз в чверті і зробити нічого іншого.

Він вже з'явився в своїй голові, як лежати до вас, як найдешевший він для себе в офілонд і гасити себе, або вже встигнути себе в дорослий щоденний корсет "спішний" і тихо вмирає в ньому.

Що він не знає, що ви готові підійти до нього, що ви будете виводити все своє волосся, якщо ви втратите його, що ви боїтеся від нього, вирости і втратите контроль і авторитет, але ви любите його більше, ніж що-небудь, що ви не знаєте, як висловити любов до цього босоніж монстра і бояться його відторгнення.

З фільму «Ви не мріяли». . . ?

Його доп (що він пізніше виклику доп) є його світ тепер повний з гілочок. Його спроба привернути увагу – «Я», змішаний з «Я кінець», і він не знає, як збалансувати цей момент.

Ви не байдужі, але він не знає його.
Щодня в нічний час є звичайною нічним знаком: він знецінює все, що ви сказали з якоїсь нової причини, і завтра його потрібно нагадати знову.
І ви не побачите, як він працював, бо він (далі) burrows "ясно".

Але разом з цими словами стануть найнадійніша страхова мережа протягом багатьох років.Видання

Автор: Арідне Імж

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/adriana_imj?w=wall1594856_2731%2Fall