Пристойний маленький сірий птах

Одна осінь, невелика птаха, з тих, хто не літати на південь до зими, побачила локшину. Яскраві граціозні птахи приземлились підгодувати себе і відпочивати до довгої дороги на теплі землі.

Маленький сірий птах, захоплюючи гостей свого двору, потім попросили лідера пачки: «Чи ви літаєте? йУ теплих землях для зимівлі лідер відповів, уважно дивиться на маленькому птаху.

Трохи птаха, дивлячись на білому птаху, з вагою сказав: "Добрий для вас." Ви великі птахи, летять на зиму. Я буду холодним і голодним.

Лебідка думала за хвилину.Акуратно вивчити сірий птах і сказав: «Для нас, малюка, бо у вас є крила, і ви можете літати! й

Пташино-серфовий, змащений і застібається дрібними крилами, подрібнюють: - Що ви, джельмен! Південь далеко і високий. Ви великі птахи мають сильні і красиві крила, і ви доторкаєтеся хмар, коли ви літаєте далеко. І я, маленька пташка, ослабить в довгому польоті і голодує до смерті.

Лідер свинячого пакету консультував зі своїми близькими, і відповів на солодку дівчину: Приїжджаємо з нами? Зігрівається в моєму теплому вигляді, і ви отримаєте там. Ми будемо літати і не втратити!

Маленька птаха, непристойно дивиться: «Що робити, якщо пакет хоче відпочивати і поїсти, і кожен забуває про мене?» Я маленька птаха, і я збираюсь до сну.

Старого лідера шуок його голови, і, не в змозі стояти його, сказав у своєму серці: «Одно ви!».

У маленькій пташині, відмовляється від мудрого лебеду, каже знову: «Дуже я знав, що це буде кінець, і я так відповів! й

Флок птахів більше не чув сіру «містку» птахофабрики. Довгої поїздки гості. Червоне сонце встановлюється над горизонтом, піклується про хмари з вечірніми ніжними променями. Пташиний замок троянд з шумом, і здавалося, що небесний голодний був видно з волю люблячих птахів.І «Бездоганна» крихта всіх підвалів: - Чому ці горді граціозні птахи віддали мені так багато? Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: artpsiholog.ru/pritcha-o-malenkoj-serenkoj-ptichke/