Відповідаючи ці питання допоможуть краще зрозуміти символічне значення конкретного тілесного симптому. Ми рекомендуємо писати всі відповіді.
1,1 км Які найкращі епітети, щоб описати те, що я відчуваю себе в моєму тілі зараз?Відповідь на це питання повністю відобразить ваше ставлення до особи або ситуації, що викликало проблему.
191779
2,2 км «Що це захворювання (симптом) не заважає мені робити? йВідповідь на це питання дозволить визначити, які бажання заблоковані.
3. У «Що це захворювання (симптом) зробити мене? йПочати кожну відповідь з негативною «не» частинкою і дізнатися, які бажання заблоковані.
4. У «Якщо я дозволяв собі реалізувати ці бажання, як би змінити життя? ? (Зважаючи на бажання, які ви визначилися, відповідаючи попередні питання.)
Відповідь на це питання визначає основну потребу вашого заблокованого деякими помилковими переконаннями.
5. Умань Якщо я дозволяв себе бути... (вставте відповідь на попереднє питання тут), що буде страшним або неприпустимо в моєму житті? ? 
Р
Відповідь на це питання дозволить визначити віру, яка блокує вас, ваші бажання, і вашу потребу у виконанні, таким чином, створюючи фізичну проблему. Видання
浜у 涓 蹇
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8