279
Що говорить організм: алгоритм питань для роботи з психосоматикою
Відповідаючи ці питання допоможуть краще зрозуміти символічне значення конкретного тілесного симптому. Ми рекомендуємо писати всі відповіді.
1,1 км Які найкращі епітети, щоб описати те, що я відчуваю себе в моєму тілі зараз?
Відповідь на це питання повністю відобразить ваше ставлення до особи або ситуації, що викликало проблему.
191779
2,2 км «Що це захворювання (симптом) не заважає мені робити? й
Відповідь на це питання дозволить визначити, які бажання заблоковані.
3. У «Що це захворювання (симптом) зробити мене? й
Почати кожну відповідь з негативною «не» частинкою і дізнатися, які бажання заблоковані.
4. У «Якщо я дозволяв собі реалізувати ці бажання, як би змінити життя? ? (Зважаючи на бажання, які ви визначилися, відповідаючи попередні питання.)
Відповідь на це питання визначає основну потребу вашого заблокованого деякими помилковими переконаннями.
5. Умань Якщо я дозволяв себе бути... (вставте відповідь на попереднє питання тут), що буде страшним або неприпустимо в моєму житті? ?
Р
Відповідь на це питання дозволить визначити віру, яка блокує вас, ваші бажання, і вашу потребу у виконанні, таким чином, створюючи фізичну проблему. Видання
浜у 涓 蹇
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
1,1 км Які найкращі епітети, щоб описати те, що я відчуваю себе в моєму тілі зараз?
Відповідь на це питання повністю відобразить ваше ставлення до особи або ситуації, що викликало проблему.
191779
2,2 км «Що це захворювання (симптом) не заважає мені робити? й
Відповідь на це питання дозволить визначити, які бажання заблоковані.
3. У «Що це захворювання (симптом) зробити мене? й
Почати кожну відповідь з негативною «не» частинкою і дізнатися, які бажання заблоковані.
4. У «Якщо я дозволяв собі реалізувати ці бажання, як би змінити життя? ? (Зважаючи на бажання, які ви визначилися, відповідаючи попередні питання.)
Відповідь на це питання визначає основну потребу вашого заблокованого деякими помилковими переконаннями.
5. Умань Якщо я дозволяв себе бути... (вставте відповідь на попереднє питання тут), що буде страшним або неприпустимо в моєму житті? ?
Р
Відповідь на це питання дозволить визначити віру, яка блокує вас, ваші бажання, і вашу потребу у виконанні, таким чином, створюючи фізичну проблему. Видання
浜у 涓 蹇
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8