Безпроблемні діти Проблема ВС: Як ми культивуємо проблеми дитинства

У садку. Головний фокус викладачів – на дітей-бад-бегів. Без проблем – і що відбувається з ними, вони завжди знайдуть щось для того, щоб зробити, вони з'ясують, хороші діти. Сім'я буде розвиватися, якщо недостатньо.

У школі. Основна увага приділяється слабким студентам, проблемним студентам. Чому без проблем, вони дрібні. Ми можемо отримати більше знань, але є пріоритети.

В першу чергу це завжди той, хто створює проблеми. Ось як працює.

Сім'я. Завжди звертайте увагу на проблемну дитину. Він потребує уваги, він турбується про те, що він турбує. Сильна дитина справляється самостійно, він хороший, він розумний, він розуміє.

Всім дітям необхідно звернути увагу. Це аксіом.

Виявляється, що ми самі розвиваємо дитячі проблеми. Як отримати більше уваги, чому ні? Вектор уваги для дитини не грає роль: плюс або мінус не так важливо, коли виникає недолік цієї уваги. Щоб бути проблемними, в певній мірі вигідно, незалежно від того, як дивно це може звучати.

Діти не сліпі, і якщо вони дивляться від невагомості, що хтось з труднощів отримає більше, деякі діти будуть мати ці труднощі. Коли мова йде про обмежений ресурс (прибуття), то всі способи добре отримувати цей ресурс.

Дорослим може подумати, що це зворотна логіка, але атлас, це логіка виживання дитини. Немає пояснення, що є добре, ніж бути поганим.

Діти не слухають наші виступи, вони дивляться те, що дійсно відбувається. І що вони дивляться? Ви втратите ресурси. Найпоширеніший приклад, коли він корисний хворим. Звідти про вас.

Те ж саме буває. сексуальні матусій Це повідомлення для дитини, що він відсутні. Що відсутні, нам потрібно розуміти. Дитяча криза, крадіжка, неслухняність, проблеми в школі - все це. Вони не роблять це навмисно або свідомо, щоб досягти нічого. Хтось глибоко закопував, що увага проста у залученні, створюючи проблеми для інших або себе. До тих пір, поки ви не знайдете, ніхто не може бачити вас. І це те, що ми, як дорослі, віщаємось до дітей. Самі.

Можливо, хтось зараз попросить мене: ви пропонуєте всі хворі, бездомний, слабкий, непристойний до корабля, і дозвольте їм впоратися, як вони будь ласка? Я відповіла заздалегідь, щоб не повернутися до цього питання пізніше: Ні, я не рекомендую це. Ні, я не думаю. Ні, що не так. Ні, ні, що все.

Але я хочу нам, принаймні іноді, думати про те, що відбувається в сильній, розумній, здоровій. Ми не маємо ресурсу, щоб він був достатнім тільки для слабких і неприємних.

Ця тема також актуально для дорослих, але все ще простіше побачити її в контексті дітей. Крім того, дорослі вирощуються діти.

Що відбувається з проблемними дітьми, коли ми робимо все самостійно?

Один варіант - стати проблемою. Як я сказав перед. Відрізняються практично з тонкого повітря. Деякі більш серйозні, ніж інші. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І нічого не сталося, просто уважна дитина нарешті розуміла, як працює світ і як отримати його частину ресурсу. Хтось раніше, хтось пізніше. Або він не отримує.

Інший варіант - що нічого не буває. Він робить його самостійно. Один. Без допомоги. Він дізнається про дозацію з увагою, не бачив його потребами.

Результат?

• Відмінності міжособистісних відносин у дорослому віці.
  • Нездатність будувати відносини.
  • Не розуміння власних потреб.
  • Скасуйте себе на інший.
  • Намагайтеся звернути увагу навколо.
  • Маніпуляція.

Все, що ми побачимо пізніше на виході з сильної дитини без проблем. Все це може не сталося.

З моєї роботи я часто бачить, скільки ми не надаємо міцним дітям. І стільки, скільки це потрібно, поки вони все ще сподіваються на щось. Потім вони зупиняються. Вони воліють покладатися виключно на себе, і так на все своє життя. Скільки разів ми залишаємо їх обличчям з питаннями, проблемами, їх битвами і непорозуміннями, без захисту, навіть розуміння того, що відбувається до них. І як саме це впливає на своє життя, коли ви працюєте з дорослими.

Це зворотна дискримінація: Сильний не має шансів на допомогу, коли кожен має слабкий характер. І він не потребує менше, він просто міцний. До того ж.опубліковано

Автор: Анна Ясовська

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/Sattvamama/posts/1885763614998376:0