Плечі - це перше, що говорить про долю жінки! Це те, як самозабезпечити може вплинути на здоров'я.

На крихкому плечі жінок доля зважала багато труднощів і випробувань. Ця частина тіла часто вказує жінкай Не дарма в народі є так багато виразів на цій темі: «Титани тримають небо на своїх плечах», «Марріж – важка кришка на плечах жінки», «Я полю себе плечами».

浜у 涓 蹇

Експерти в галузі психосомаки стверджують, що плечі відповідальні за вічний дилем між "Надо" і "Я хочу"й І дійсно, якщо ви подивитеся на жінок, які вже прожили досить гідний період життя, ви можете відразу побачити, хто жертвував себе на обставини, бо це було необхідно, і хто отримав все, що вона хотіла від життя. Редакція "Сайт" Повідомляємо, що рольові плечі грають у житті жінки в плані психологічного здоров’я.

Плічці відіграють роль провідника емоційного потоку енергії серця, передає його за допомогою рук. Таким чином, ми здатні захопити, піклуючись, інсульт, збити ... Доведено, що якщо людина йде проти своїх бажань або пригнічує свій творчий потенціал, то його плечі стають напруженими і напруженими. Шукайте людей, які мають багато жалющів про те, що вони не зробили - вони все трохи похили.

浜у 涓 蹇

По-перше, це не для нічого, що старші люди завжди розповідають нам, що спочатку потрібно розуміти і любити себе, а також потрібно ставити свої бажання першим, а потім задовольняти інтереси інших. Коли жінка жертвує її «Я хочу» кожен раз, завжди відчуває почуття провини, а почуття страху – її звичний стан, м'язи пристосовуються до таких емоцій і, в результаті плечі деформуються.

Що кажуть плечі
  1. Якщо жінка тримає свої плечі щільно і піднялася високою.
    Це обов'язково знак того, що жінка часто турбує і не знає відповіді на питання життя. Дуже часто під час спорів вона піднімає плечі вгору і бере на себе чужу точку зору.

浜у 涓 蹇

Якщо жінка тягне її плечі назад і її груди вперед.
Ось ми – це свідоме виведення плечів назад, а не впевнена струнка. Так, жінка намагається створити зовнішній вигляд щасливої жінки і приховувати її внутрішній досвід від інших поглядів людей. І як ви знаєте, закритий душ веде до проблем спини. Будь-яке особисте питання може зробити цю жінку крім, тому виглядає міцно і успішним є її тільки спалювання.

Якщо жінка має напружений лівий плеч.
Це показує, що жінка довго кладе до свого життя. Вона живе з нелюбленою людиною, заперечує сексуальне задоволення, і в цілому вона просто існує як тінь, не живий.

Якщо жінка має напружений правий плече.
Це говорить про те, що жінка живе з тираном. Вона боїться говорити про те, що хвилює її, вона захоплюється почуттям страху, і вона довго перетворилася з особистості в іграшки.

Не соромлюся своїх бажань, жити в повному обсязі, не можна сказати ні, і пам'ятайте, що у вас завжди є вибір. Намалюйте життя тільки яскравими квітами! Зручна інформація з друзями

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.