627
Якщо ви вічний підліток...
Я. Довгий час. У 6-му класі я виграв блакитну кришку Петра Пана і Wendy в географічній вікторині. У той час, мій улюблений захід слухав записи. Я ледве відірвав кінець уроків і побіг додому без відключення мого пальто перетворився на гравця, і ... занурився в світ казки James Barry. Яскравим був знайомство з однією з найвідоміших казок у Великобританії.
Петро Пан - хлопчик, який не хоче виростити, щоб він побігався з батьками. Він оселився в країні Нікольленд і живе там в компанії відсутніх хлопчиків. Він має свою фею, Дін Дінг, який зберігає його від найстрашніших змін. І найголовніше, Пітер Пан може літати. Одну ніч він мухав в сім'ю Дарлінга, зустрівся з дочкою Венді і взяв її на свій острів, де діти мали багато смішних і небезпечних пригод.
"Чому не ви роздягнете?" мій голос доводив мене до землі.
Я не знаю, скільки разів я слухав цей запис. Занадто багато. Я люблю її так багато! Продакшн казки чудовий, а пісні, голоси та інтонації персонажів пам'ятаю до цього дня. Яскраво являю невизнаний острів (на оригінальній країні Нікольланда), я завжди захоплююсь безболісністю і мужчиною з Браве Пітера, легкість їх спілкування з Венді, здивувала пригоди хлопчиків, їх битви з страшними піратами. Я думав, що Він мене був і Петро Пан був мій друг.
Отже, нитка за ниткою, утворюється трикутник життєвого сценарію. Після чого люди живуть. І проживав, запитуючи себе тим же питанням, "Чому це поведінка чоловіка так схожа на це минулої людини?" До одного дня я отримав правду з терапевтом.
Історія створення Петра Пана
Класична казка Дж. Баррі починається з слів «Всі діти виростають рано чи пізно». Прийміть один.
Історія 12-річного хлопчика, який ніколи не виростає, не випадково. Ось річ. Джеймс Баррі був старшим братом, який загинув на своїх ранніх підлітковий вік, і завжди був хлопчиком у своїх спогадах. І я повинен сказати, що моя мама була болючою, про втрату її дикого сина. І Джеймс, щоб зробити поправки за свою втрату, аби його відмерли костюми брата, спробували не виростити, а часто сидять на батьківській стороні, що затримують її.
Цей тонкий момент дає більш глибоке розуміння казки. Автор вніс в нього внутрішню непропіленну біль у втраті материнської любові і гострого суперника з покійним братом. Для матері покійна дитина завжди залишається в пам'яті у віці, в якому він залишив, він прагне до ідеалізації. Не вдалося порівняти з ним. Не можна перемогти чоловіка, який може літати.
Джеймс Баррі захотівся так багато, щоб заробити шматок молодої любові, що він створив казку Петра Пана.
Вічний хлопчик Архетип
Ця казка не популярна в Росії як в англомовних країнах, але її охочі можна почути тут. І все в архетипах, які використовуються в роботах мистецтва, в казках, в тому числі. У казці Петра Пана яскраво звучать маятник.
Архетип: Універсальні зображення або символи, що містяться в колективі, несвідомо, що схильні індивідууум відчути або подумати певним чином про заданий об'єкт або ситуацію (випадки: герой, шавлія).
Пуер-етерн (Латина для «eternal Boy») - Пуер, один з джунглівських архетипів: дитина, яка не хоче виростити.
Людина, яка не хоче виростити, не хоче бути відповідальною за своє життя, метафорично називається Eternal Boy, Puer, Divine Teenager, навіть Peter Pan. Психолог Dan Kaley назвав синдром Пітера Пана феномен бажання дитини «жити без догляду і думати про нічого. й
Буває, що на малярському архетипі переважає людину, і буває, що лише частина особистості підпорядкована йому. Людина сильно впливає на цей архетип набуває особливостей реального підлітка, незалежно від того, як старий він на даний момент. Як проявляється це в відносинах, ми зараз аналізуємо.
У цій статті я дам приклади чоловіка, Етерналдоцент, але це не означає, що жінка не впливає на цей архетип.
Влада Петра.
«Для того, щоб бути маленьким хлопчиком, і вона була вирощеною жінкою. Але він не помітив нічого, тому що він був зайнятий з собою.
Джеймс Метью Баррі як Пітер Пан
Ой! Як добре він, що Пітер Пан! Він завжди молодий, чарівний, з п'ятою речей в очах. Така людина приваблює себе своєю спонтанністю, грайливістю, своєю простотою і свіжістю ідей, унікальністю обіцянок. Характеризується яскравою демонстративністю, частими гойдалками настрою, з справедливою часткою гасіння. Він дуже оригінальний і не схожий на інші. Наприклад, в 50-ті він може фарбувати його волосся синіми або носити одяг з великим кроликом на животі. В цілому не можна звертати увагу на неї.
Жінка обов'язково бере участь у грі. Коли вона нарешті падає в любов, виходить, що Петро не готовий до відносин. Він просто хотів побачити, як далеко вони могли піти. І так як він отримує разом з відвертістю і неймовірною жорстокістю, він може в одному павути розірвати відносини і піти на ліжко, абсолютно нічого іншого стосується його.
Неважливо, якщо він 25 або 48. Люди люблять, що всі їхні життя грають і грають. Не існує серйозних розмов з ними. Як тільки мова йде про те, що дійсно важливо (виготовлення, наприклад,), він відразу «заморожений». Сім'я для нього є жахливо нудним, це так нелове життя! І це не життя себе, але сутність і рутина, що вона тягнеться. Така людина завжди хоче тримати відносини в її оригінальній формі з їх романтичним дотиком, іскрою в очах і легким хвилюванням в душі. Будь-який, хто одружений принаймні 5 років розуміє, що шлюб неможливий в принципі, все отримує нудно один раз.
Ось старий Odessa жарт:
- Поцілуньте мене, Міанія!
до Що таке союзники в п'ятому році сімейного життя?
р.
Життя без зобов’язань є ідеальним. Він не любить тягувати кимось, прив'язуючи до певного місця або часу, не схожий на будь-який і нічого. Тому іноді все ще приймає шлюб, але краще гість, і якщо він 100% впевнений, що жінка не буде йти в будь-яку точку світу. «Немає нікого, нікому» – девіз життя.
Якщо жінка народила дитину від нього, то вона повинна розуміти, що Петро не потребує дитини в принципі, присутність дитини ніколи не буде тримати його назад. Він все ще дитина, і діти не хочуть підняти дітей. Кращі вони можуть робити, іноді грають з ним на що-небудь, що хвилює для нього. Але доглядати за кожним днем, натхнуть, хворіють зрозумішами і іноді рефюзують - це не про них.
Я знаю про реальний випадок, де людина в 50-х сказав всім, скільки він хотів дітей, і коли його подруга вагітна, він вирішив, що їх відносини було помилкою.
Ці ж чоловіки, які забувають купити хліб на вечерю або забрати дитину з дитячого садка. Це жінки, які поклали зв'язок з друзями першим, а не інтересами сім'ї. Він буде керувати друзями навколо після того, як один годину ранку, показує помилковий догляд, але протягом місяця він не закріпить кран в домашніх умовах. Нещастя.
Крім того, вічний підліток прагне ідеалізувати все спочатку. Є деякі жінки, які пишуть про те, що він мене захопив! Що звучить чудово, але є одне... На тумбі ви не можете залишатися назавжди, найменше відхилення від ідеального, і тепер ви перемогли, і він в пошуках нового ідеального. Така людина, відчужується реальним людським значенням.
Ваша людина може бути найстрашнішим і сміливим, робити всі види чудових хитрощів і хитрощів, танцювати всю ніч в клубі, боротися з вами непідготовленим......, робити вас найсвіжіші сюрпризи, бути найбільш важливою «дотримкою» в своєму оточенні, буде заважати вас (якщо він хоче), і що це точка для вас особисто, якщо він ніколи не бере відповідальності за вас і вашу сім'ю? Не тому, що він не любить вас, але тому що він боїться рутинних і монотонних.
Не чекайте, щоб виростити гру. Він не буде робити, поки він хоче. Чому він хоче рости? Після того, як за ним, так красива і безстрашна, є поворотом «Венді» - жінки зуміють годувати його, прогріти його, «свербіжні шкарпетки, шити кишені і розповісти казки».
Як людина отримує Синдром Петра Пана?
Петро Пан є продуктом соціальної та індивідуальної освіти.
Але головна причина – сильна залежність від матері. Мати в цьому випадку може бути як занадто вимогливим, спрямованим на успіх своєї дитини, так і гіперпротекторним і зануренням його любов'ю.
Розглянемо негативне ставлення освіти «Не росте», що надихає дитину з гіперпротекторною матір’ю. Дуже часто відноситься до єдиних, найулюблених дітей.
Як утворюється ця установка? Дуже просто.
«Коли ви зростите, ви знаєте, що таке фунт, дитина!» «Немає нічого кращого, ніж дитинства, це найкрасивіший час». «Зіграти, син, ви будете працювати важче», тому часто мати захищає свого улюбленого сина від будь-якого роду роботи, навіть незначного. Ці та подібні фрази діляться з дитинства.
Дитина завжди відчуває ненадійність у своїй адресі: «Ви маленькі, не можете впоратися більше, я буду робити це швидше». Коли ви зростите, я даю вам це. Такі діти часто чують «маленькі», «баби» замість їх назви, вони присвоєно певну роль найменшого в сім'ї.
З такими словами і поведінкою батьки несвідомо передають негативне ставлення до дитини: «Я люблю тебе, поки ви молодий, тому якщо ви хочете бути коханими, не вирости.» Поклоніння цих батьків полягає в тому, що вони скарбуються про зростання своєї дитини і часу, коли потрібно буде залишити сім'ю гніздом. Це набагато простіше жити з дітьми.
Діти, орієнтуючись на їх внутрішнє почуття, добре розуміючи секретне значення того, що говорили. І тоді дитина несвідомо вирішує не рости. Після того, як вони очищають його для нього, він судиться, приймається рішення, до якого університету навчатися, не потрібно нічого робити, і всі шведські фурнітури і так "падуть від неба". Це з часом стає свого способу життя і життєвого сценарію.
Що робити, якщо ваш хлопець є Пітером Пан?
Зупинити догляд за ним, розбити обов'язки, розбити гаманець. Внесок до сімейного життя буде значним.
Якщо ви хочете виграти над підлітокм, то ви не маєте іншого способу, ніж створити феєрверки для нього щодня. Вам необхідно постійно міняти: зачіска, мангал або інша маска, сьогодні це плаття з вирізом, і завтра він є загальним костюмом, сьогодні це стримана французька леді, і завтра це fiery Carmen. У популярній мові вона звучить як: Станьте трохи.
Люблю його, бо він любить його.
І якщо ви втомилися від усього, тому що це не може бути відмовою, приймати рішення і залишити. Мій особистий досвід – це рік, два та п’ять, і він все ще не готовий. Він не змінить навіть якщо ви прокочуєте млинець на ногах! Пробити боляче... Дуже цікаво з підлітками! Але це просто весело. І жити в режимі постійного стресу (допомогти - не допоможе, зателефонувати - не зателефонувати) можна досить короткий час. Ці почуття не надихають, але знищують.
Якщо ви мати вічний підліток...
Навіть якщо ваш син / спійманий 40, він ніколи не занадто пізно для відокремлення. Так, ви зробили помилки в навчанні. Це дорого для вас зараз – це дуже можливо, що зараз ви підтримуєте його/її, і все ще приймаєте рішення для нього/ї, для чого він/вона пізніше звикає вас.
На даний момент час наведено фінальну точку. Можливо, ваш старший підліток буде дуже дивним, коли знову, як звичайно, він приходить до вас за порадами, гроші або крі, і ви відмовляєтеся від нього! Він буде маніпулювати на його складі, і буде суворі заяви. В цьому випадку дуже виправдана поведінка фірми на вашій ділянці, це ви зможете подарувати, що довгоочікуваний “магнітний удар” до сина / дочка. Ви бачите, у вас є онуки.
Ви дізналися про Петра Пана?
Перш за все, позбавляйтеся від ілюзію, що хтось кидає вам щось: дружина, батьки, діти, держава. Чоловік не зобов'язаний підтримувати вас, дружина не зобов'язана мити шкарпетки і дарувати ординам, дітям не зобов'язані принести вам тільки задоволення і радість, батьки не зобов'язані сидіти з вашими дітьми, друзі не зобов'язані зберігати, а психолог не зобов'язаний консультувати вас безкоштовно і т.д. Вчимося вирішувати господарські питання самостійно. Якщо ви не можете, оплачуєте роботу інших людей, забути про феєрверки. І якщо результат залежить від обох сторін, наприклад, то навчайтеся вести переговори – це здорова основа для дорослих відносин.
Зрозуміло розширення ваших дитячих частин. Зверніть увагу на те, що область життя ви не в змозі: сім'я, гроші, призначення. Почати з цією зоною.
Русти не хоче і потребує педель. Не чекайте його від життя, адже часто така педель розлучається, втрата об'єкта любові, складних життєвих обставин або серйозних захворювань. Я знаю одного такого божественного підлітка, який не міг знайти баланс між його внутрішніми частинами. Він завжди переходить, що невидима лінія і ковзання в незрілу поведінку. Він виріс, бо він був раптом в тюрмі.
Візьміть відповідальність свідомо. Якщо Ваші слова не суперечать справі.
Побачити допомогу від досвідченого психолога, ви відчуєте різницю. Ви отримаєте в руки великих грошей, і великі можливості, і ще одне коло спілкування.
Вчені підвищили ефективність напівпрозорих сонячних панелей
Якщо ви не знаєте, де дивитися новий серіал Iron Fist, то Kinogo допоможе вам визначитися з вибором.