328
Сусід зробив простий візерунок ... У 20 хвилинах вона мала дивовижну річ.
Як часто ви бачите ваших сусідів? Давайте мені вгадувати: блиск сходу? Я не говорю нікому, доки я зустрілася з дивовижною жінкою, яка була просто перенесена в наш будинок.
Він був близько 3 ранку, коли я чув гучний удар на двері. Виявилося, що новий сусід зламав трубу. Вона проживала в квартирі окремо, і ніхто не був чоловіком, щоб вирішити проблему. Мій чоловік не плутав, виніс правильні інструменти і відключив всі крани.
З тих пір вона часто попросила мене в чат на чашку чаю. І в цей вікенд я виглядав на неї і я бачив швейну машину на столі. Виявилося, що власник пришивав дуже незвичайний продукт. Я отримав нерв, щоб попросити майстер-клас.
Як пришити домашні тапочки
Ці візерунки допоможуть вам пришити чудові тапочкий При необхідності можна змінити розмір деталей.
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Вони можуть бути прикрашені невеликими тканинними квітами, а також намистинами і намистинами.
Не забудьте поділитися цією дивовижною ідеєю з друзями, щоб вони були натхненні великим майстер-класом!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Він був близько 3 ранку, коли я чув гучний удар на двері. Виявилося, що новий сусід зламав трубу. Вона проживала в квартирі окремо, і ніхто не був чоловіком, щоб вирішити проблему. Мій чоловік не плутав, виніс правильні інструменти і відключив всі крани.
З тих пір вона часто попросила мене в чат на чашку чаю. І в цей вікенд я виглядав на неї і я бачив швейну машину на столі. Виявилося, що власник пришивав дуже незвичайний продукт. Я отримав нерв, щоб попросити майстер-клас.
Як пришити домашні тапочки
Ці візерунки допоможуть вам пришити чудові тапочкий При необхідності можна змінити розмір деталей.
Вам потрібно.
- фланш
- фліс
- білизна
- Взуттєві устілки (докладно миються)
- синтепон
- силіконовий
- свінгери
Прогрес роботи
- Друкувати візерунок і вирізати всі деталі, зазначені на ньому. У верхній частині взуття та 6 частин для підошви. При необхідності вирізати взуттєві розчини у вигляді підошви.
Р - В'яжемо фланцеву частину з лицьовою стороною всередині. Зробіть стібок як показано на фото.
- Помістіть синтетичну застібку над силіконовим покриттям.
- Підключіть і закріпіть отриману підошву з деталями, як показано на фото (використовуйте шпильки для цього). Роздягання шва, пошиття підошви до вершини, потім переверніть виріб на лицьову сторону.
р. - Повторюємо однакову процедуру з флісовими деталями для оформлення інтер'єру.
- Помістіть внутрішні тапочки в зовнішній вигляд (посередині один одному). Робимо шв уздовж зовнішнього краю виробу. Не забудьте залишити отвір в області п'яти незнімається так, щоб тверда осада можна розмістити.
- Увімкніть практично готову тапочки на лицьову сторону і накрийте отвір для повороту з секретним швом. Робимо акуратний шов по верхньому краю виробу, відступаючи від краю 0,6-0.7 см. Необхідно покласти гумку в тапочки.
- Вставте тверду осаду в тапочки і закрийте отвір в області п'яти з машинним швом.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Вони можуть бути прикрашені невеликими тканинними квітами, а також намистинами і намистинами.
Не забудьте поділитися цією дивовижною ідеєю з друзями, щоб вони були натхненні великим майстер-класом!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
15 варіантів для найкрасивіших блузок цієї весни: жіночний, елегантний і стильний! Зберігайте моду.
Як відновити 8 сантиметрів в 2 місяці покрокова інструкція по відновленню.