356
9 шкідливих речей, які давно стали звичкою Зупинити знищити ваше тіло!
Наші дні часто однакові. Коли ми прокидаємо вранці, ми працюємо на автопіло, занурюємо в рутину нового дня.
Тим не менш, є певні речі, які дуже важливі і варто звернути увагу на те, що щоденні звички визначення стану здоров’я.
Хати, які шкідливі для здоров’я
Я збираюся переглянути свої звички і дієти. А про сидячий спосіб життя - просто точку!
Ви помітили такі гріхи? З нами в коментарях і з друзями в соцмережах!
Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Тим не менш, є певні речі, які дуже важливі і варто звернути увагу на те, що щоденні звички визначення стану здоров’я.
Хати, які шкідливі для здоров’я
- Імбир дихання
Без великої думки, ми дихаємо грудьми, але набагато ефективніше дихати за допомогою живота або діафрагми. Це дихання буде глибоким. Це допоможе краще зняти стрес, знизити артеріальний тиск і збільшити витривалість. - Вправа дуже часто
Якщо ви навантажуєте себе Ведення Шість днів на тиждень, це зробить більше шкоди, ніж добре. Важкий перенапруження призведе до втоми і небажання залучати далі. Однак, більш помірні тренування, наприклад, чотири дні на тиждень, дасть хороший результат, допоможе вам схуднути і отримати відмінну фізичну форму, при цьому не перевантажуючи тіло.
- Взуття
Важко вірити, але через неправильне взуття можна відчути. тяжкість в суглобах і боці шиїй Виберіть взуття більш акуратно. І якщо ваш лікар радить вас знайти краще взуття, зробити це! Заміна швів буде набагато важче, ніж заміна взуття.
- Охорона
Всупереч поширеній вірі, часті гігієнічні процедури не такі корисні речі для вашого тіла. Щоденник миття голови Це викликає шкіру, щоб виробляти більше сальних виділень. Взявши душ з милом двічі на день висихає шкіру і знищує її захисний шар.
- Використання антибактеріального мила
Не існує переконливих доказів, які використовують антибактеріальне мило. Цей потужний засіб має суттєві недоліки: агресивний вплив на шкіру, зниження місцевого імунітету.
- Миття.
Ваш одяг не може бути чистим, як ви думаєте! Якщо пральна машина рідко промивається або не промивається, то вона розмножується в ній. грибй Багато хто сказав про шкоду. Регулярно очищаємо всі частини машини (рубери, лайнери, внутрішній барабан) для задоволення свіжості і чистоти.
- Короткий сон.
Якщо ви потрапляєте в звичку спати менше 7 годин на ніч, можна заробити проблеми пам'яті, а також зниження тонусу шкіри, емоційної нестабільності та порушення функцій тіла. Пам'ятайте, що ви не повинні зберегти на сонці, і весь період, який ви не снілися, вже викликало незрівнянну шкоду.
(Б) - Седентичний спосіб життя
Під час сну навантаження на хребта дорівнює близько 50 кг, в стоячому положенні - до 100 кг, а в сидячому положенні - до 220 кг! Уявіть собі напругу, що ви кладете на хребет, виключаючи фізичні навантаження протягом дня. Навіть прогулянка від офісу до передпокою і назад набагато краще, ніж нічого.
- Корисна дієта
Ви вирішили схуднути або просто покласти свій фітнес, щоб допомогти дієтам? До переходу на новий кормиПо-перше, переконайтеся, що це не завдає шкоди вашому організму, особливо якщо ви виключити всі вуглеводи або жири з раціону. Для організму потрібні всі групи речовин. Вуглеводи дають енергію м'язам, жири впливають на акулію розуму, а білки - будівельний матеріал тканин.
Я збираюся переглянути свої звички і дієти. А про сидячий спосіб життя - просто точку!
Ви помітили такі гріхи? З нами в коментарях і з друзями в соцмережах!
Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Вона загортала дешеві файли cookie в харчовій плівці після 15 хвилин, я не можу вимкнути пластину!
Щоб забезпечити цвітіння герані, потрібно знати ці правила! Всі сусіди заздрять свої квіти.