549
Натхненна робота з туалетним папером. Що таке тренування!
Kaisa Keranen у Вашингтоні не тільки фітнес-тренер. Ця людина буквально випромінює оптимізм і здоров'я. З невичерпною енергією, він заряджає не тільки відвідувачів фітнесу, але і мотивує їх. спорт Читачі сторінки соціальних медіа.
У себе Головна-тренінг Кайса буде використовувати все, що вона може. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Незвичайний набір вправ, які поспішають ввести вас "Сайт"Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Навчання побудовано за принципом «більше рухів в мінімумі часу». Для кожної вправи потрібно виділити 20 секунд і спробувати дати якомога простіше протягом цього періоду. І так, вам знадобиться 4 рулони туалетного паперу.
Ось смішний відео, де туалетний У повільному русі хлопець демонструє. Про нас
Я ніколи не думав, що звичайні туалетні рулони можуть бути корисними для фітнесу. Я можу сказати, що після такої підготовки з запальною музикою я відчував кожен м'яз. Але навігація!
Оцініть статтю з друзями, оцінюйте її!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
У себе Головна-тренінг Кайса буде використовувати все, що вона може. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Незвичайний набір вправ, які поспішають ввести вас "Сайт"Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Навчання побудовано за принципом «більше рухів в мінімумі часу». Для кожної вправи потрібно виділити 20 секунд і спробувати дати якомога простіше протягом цього періоду. І так, вам знадобиться 4 рулони туалетного паперу.
- стрибкий Побудувати вежу туалетного паперу, сидіти вниз і підібрати один рулон. Перемикайте, розгортайте тіло, потім спускайте на ноги і розкладіть рулон на підлогу. Таким чином, потрібно перекласти всю вежу з рулонів. Скажіть його знову. Пам'ятайте, що ви повинні рухатися дуже швидко!
150989 - Загин, стоячи на одній нозій Помістіть рулони в півколі, підніміть одну ногу. Загорніть, доторкнувшись рулону своїми руками, підігніть. Повторіть з кожним рулоном, потім змініть ногу.
64335595 - Плануванняй Побудувати валову вежу знову, стояти перед нею в барі. Підігніть на підлогу правою рукою, перемістіть рулони зліва зліва. Змінити руки.
- Ліхтування в положенні фіксуванняй Поставте руки в спину, щоб зберегти баланс. Помістіть ноги і папір, як показано на фото. Робимо енергійні гойдалки по черзі з кожної стопи, намагаючись не збити піраміду рулонів.
- стрибки нахилуй Шукайте, як військове навчання! Поставте рулони в ряд. Перемішайте над цим бар'єром на цій нозі, згинайте, доторкнувшись до підлоги з рукою, підігніть, перестрибайте знову. Повторюємо з іншої ноги.
- Плоский на боці з муфтою ніжкий Напівкруглі рулони. Стійка на бічній панелі. У широкому гойдалці зв'яжіться з вашими пальцями по черзі з кожним рулоном. Повернутися до стартового положення, повторювати з іншого боку.
- Сосна скручуванняй Підібрати рулон з паперу. У той же час відірвати як верхнє тіло, так і ноги від підлоги, розташувати рулон між ногами. Коли ви повернулися разом, візьміть папір.
Ось смішний відео, де туалетний У повільному русі хлопець демонструє. Про нас
Я ніколи не думав, що звичайні туалетні рулони можуть бути корисними для фітнесу. Я можу сказати, що після такої підготовки з запальною музикою я відчував кожен м'яз. Але навігація!
Оцініть статтю з друзями, оцінюйте її!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Я повністю змінив своє ставлення до повсякденного сну!
Насичений колір волосся без хімічної забарвлення! Позбутися від срібла пасма ...