Мистецтво вирішення конфліктів: Залишити заявку

Замість склепіння, інформування.Замість насильства, спів Ідеальний стан життя на одній хвилі бажано, можливо, але рідко. В дійсності, зіткнення інтересів людей неминучі, невідповідність, невідповідність очікувань і це, по суті, спонтанні реакції на все це відбувається. Немає ніякого способу зробити це без розкладання відносин.

Дикі форми «Відновлення зв’язку» Ключ до ефективного знеболювання відносин є зворотним зв'язком. У повсякденному житті відгуки часто наданий таким чином, що викликає проблеми, а не вирішує їх.

Приклади виписок, які ускладнюють відносини, є оцінками та рекомендаціями. Оцінки – історія про те, що людина – це: свиня, коза та ін. Відомі варіанти у визначених кваліфікаціях осіб. Рекомендації щодо визначення типу: «До цього». Нерідко це пропозиції, щоб піти далеко, закривати і т.д. Дуже часто ці два типи виписок використовуються в поєднанні. В основному swear слово.

Здається динаміку, що це найкоротший спосіб знезараження відносин. Він відразу ділиться з іншими результатами аналітичної роботи з поведінки іншої людини і надає сутність: «Ви повинні це зробити, і ви будете щасливими. й

«Інтелектуальний спонсорство» не працює.

Здавалося б, що той, хто такий виступ адресований, повинен радіти в правді розкриває йому, подякувати йому за спонсорство інтелектуальної допомоги і вийти на бізнес.

Але перше, що людина стоїть за самооцінкою і автономією, підпорядковуючи.й

Очевидно, що це в природі людини для аналізу ситуації і прийняття рішень, і якщо це робиться для нього, він сприймає його як загрозу. Саме тому «симетричні» заяви можна використовувати у відповідь. Рідко закінчується чимось хорошим.

Звичайно, тиша в ситуації незгоди також виходить з питання. Зміцнення проблеми погіршує її. Ми повинні говорити. Але як, в якому стилі, в якому вигляді?

Вам необхідно поділитися інформацією для аналізу, а не результатами аналізу, необхідно повідомити!

Інформація про себе не про інше. Про ваш стан, про ваші бажання, про ваші почуття. Хтось знає їх. Він повинен допомогти йому змінити свою поведінку. «Коли ви робите це, я його захоплю. Це те, що я хотів би зробити. й

Інформація може бути розширена, до обміну фантазій, і не тільки думки, почуття, побажання, надії. Все, що необхідно полотнищувати у вигляді так званої «І» звітності. Що це, виписки в першу людину і тільки про себе, а не про іншого.

Як правило, інформація, що надається партнерам зв'язку, повинна допомогти їм відхилити їх поведінку. Якщо це не сталося, що робити в цьому випадку? Продовжити зворотний зв'язок до закінчення виграшу.

«Я не подбаю про Ваші побажання», – коментує партнер з комунікацій.

Коли ви сказали, що я відчуваю себе погано. Тексти пісень, а це означає: І я почав шукати важкі предмети, і я думаю, я можу зігріти вас з панеллю?

У разі невиконання, не варто ковзати при відмові. Ви не повинні негайно вбити людину, яка зробила помилку або несудимість.

Неприємний вибір У таких випадках можуть допомогти нерівноважний вибір. Це буде спосіб змусити людину врахувати інтереси інших людей.

Як співати з насильства? При вимушених, людина надала вибір, з насильством немає. У випадках насильства, негайно травмованих або пожежних робіт, або засуджених з квартири.

Який вибір дається під коеронією?

Про це свідчать про те, що мова йде про те, що в цьому дусі.
«Ваша поведінка створює проблеми для іншої людини або групи. Про це повідомляємо. Немає змін. Це створює ще більше напруги. У вас є вибір, щоб або взяти увагу на те, що ви чули і внести зміни в вашу поведінку, або ігнорувати інформацію, але потім зіткнутися з наслідками ваших вибору. Якщо ви поспішаємо на колективі, то буде потерти; якщо на вас з'явиться колективна сита.

З насильством, буде репресія, без розмови.

Чотири ступені інтимації

Виявляється, що в інформації, яка стимулює зміни, можна виділити декілька градусів впливу:

Перша інформація: Про враження та побажання.

Друга інформація: Розшук і відродження, і продовження вражень і побажань. Це ще схожа на стрункість, «пошуковий погляд». Додані емоції.

Інформація про вищу освіту: Історія про майбутні рішення. Це ближче до жанру до збірки «партій». Запрошення до серйозного мислення про свою поведінку, вивести висновки. Використовуйте допомогу старшого друга (це може бути психологом-консультантом, психотерапевтом або іншим ментором), який буде «заїжджати на запікання. й

Інформація четвертого ступеня: Сісти на стілець біля вхідних дверей і вирішувати, чи змінюється поведінка або заспокоїти.

В цілому, це послідовне знайомство з потоком свідомості, з вимогами реальності, з рівнем напруженості в системі, викликаному невідповідною поведінкою її члена. Це дає людині, яка не вписується в систему, шанс реагувати на потреби системи і тим самим підтримувати добробут у відносинах.

Заповідувати право рішення про себе Якщо вони не відповіли після того, як вони послідовно проінформовані, це час прийняття рішень.

Рішення:

• приймати так (стоп очікування потрібної поведінки від об'єкта впливу, почати робити бізнес для нього, досягти бажаного результату іншим чином);
  • Зміцнюють навчальний вплив, поки вони не зміняться або відступають.
  • Давайте запрошувати рішення, щоб допомогти іншим працівникам, партнерам або окремо.
Після прийняття рішення перейде тільки до його реалізації. Це принцип зламаного запису.

Зауважте, що існує ударна вага. Подаруйте іншу людину (і самому) час, щоб вирішити проблему. Ми не говоримо про те, як це просто приймаємо ситуацію, або відразу ж кидаємо все в спадок – «виконання злочину. йСудденні рухи, рішення потрібні в екстремальних ситуаціях, але не варто очікувати всього життя з екстремалами.

Я пам'ятаю цю історію:
Я пам'ятаю мого викладача хірургії. Його останнє ім’я Лазарєва. Він показує свою роботу. Це була делікатна робота по відновленню опіку або переломленої тканини. В одній справі про відновлення руки чоловіка, який в лісі пригнічував руку проти туману його зброї, і це, цей пістолет, вогненний. Ви можете уявити, що сталося долоні. В цілому долоню є складним пристроєм з багатьма кісточками, підключеними до одного суглобами. Тільки метатарські кісточки, 5. Олександр, не пам'ятаю, як по батькові, «зрівняли» цю долоню, і людина змогла працювати з ним. Лазарєв працював «повільно». Здавалося б, що він був «привідомим» з пересадками шкіри і т.д. Він сказав: Ми не в поле, ми не війні, дякуємо Богу. Ви можете зробити право. й В той час як він працював з пошкодженими тканинами, він фактично дихає життя в них прямий контакт. З руки я впевнений, що пройшла загоєння, стійка енергія до тканин, яку він регенерує. І вони були так званих, що він був з ними.

Так в повсякденному житті бажано переїхати з держави гонки, війни, до мирного облаштування життя. Подаруйте себе та інші час, щоб змінити. Не дозволяти поганим, але не переборятися нервом. Довіра в цілющому ефекті зворотного зв'язку і залишає за собою право самостійно вирішувати.Видання

Автор: Андрій Єрмошин

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.moscom-psy.com/psych Therapy/regulacija_otnoshenij.php