Я не збігаю, або феномен «зловити не знати»

Кожна людина повинна пройти через віхи і заповнити проміжки. Милістони – іконічні моменти у формуванні людини:
  • висадити дерево,
  • будувати будинок,
  • виховання дитини та ін.

Відсутні навички та знання. Питання, які відсутні? Вони говорять, для "генерального розвитку". Життя презентується як певним чином, як послідовність подій, зневажена за допомогою значень в певну цілісність. Проміжки люблять розриви ліній, через які весь малюнок не так чітко намальовується.

З дитинства величезна кількість інформації перекачується в нас під етикеткою. "Ми повинні знати це."
  • Як працює двигун внутрішнього згоряння?
  • Що це?
  • ніж звичайний вівсяний відрізняється від бунтованого вівсяного,
  • Чому Іван Іванович кварель з Іваном Нікіфоровичем?
Багато хто з яких ми не знаємо, бо не знайшов практичного застосування. Хто говорить про те, що інформація повинна бути корисною? Наприклад, сьогодні День народження іспанської акторки Пака Габалдон. Що робити для мене?

Не можна знати все, у кожного є проміжки. Якщо ви не знаєте, яку інформацію, яку ви не опанували (і ви повинні!), які люди можуть допомогти вам:
Ви не читаєте або почули це ще? Будь ласка, зв'яжіться з нами

Дітям буде надати пучок посилань на праву тематику, розповісти вам, де і як можна заповнювати навчальний проміжок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони хочуть допомогти вам навігувати потік інформації. Вони думають, що ви орієнтовані на цей потік. І вам просто потрібно дістатися до московського перформансу Csikszentmihalyi і читати книгу до цього. А також відвідати виставку малюнків Courtney Love.

Обов'язково обов'язково обов'язково обов'язково обов'язково обов'язкові. Але якщо я пропустив його, це не велика угода: це швидка тенденція. Читати Facebook, дотримуйтесь новин!

Не читати війну і мир або злочин і покарання. Російські класики – це довгострокова тенденція, що кожен повинен проходити. «Ви не знаєте російської класики – вважаєте морально поступається», такі слова написані в моєму підкортеку. Як вони підписалися?

На питання російської класики: На уроках шкільної літератури ми дали мета-таск - зрозуміти, що великий російський письменник ФМ Достоєвський бажав сказати своїм контемпорам з усіма його роботою на дванадцяти томах. Ми шукали відповідь і знайшли її. І я зробив. Хоча я ледь читаю FM. Серйозний проміжок освіти! Але щоб вирішити проблему мета, вам не доведеться його читати. Тут є чиста робота уяви: ви просто сидите і напишіть мета-відповіді на полететради: Великий російський письменник ФМ Достоєвський з усіма його роботами хотіли б сказати. . ?

Не знаю, що великий російський письменник FM Dostoevsky хотів сказати про контемпорарі.

Про те, що ви не знаєте, є загальним. Висловлюємо думку.Кожна культурна і освічена людина (і хто не?) має думку. Не маючи думки, якось неправильно і навіть приниження.
Думки кордонів на псевдо-опіонів: люди, не будучи філософами, говорять з пристрастю про те, що немає.й «Я не знаю». Поганий або зрозумілий, або впевнено висловлює думку - принаймні деякі. Пропозиція особи, яка висловить ставлення до передбачуваного чинного законодавства (наприклад, про притягнення до кримінальної відповідальності за безвізові поїздки) і, безумовно, буде говорити. Тим не менш, якщо ви є громадянином міцного громадянства.

Або це: хлопець 14 років, він знає, як лікувати. Я в його довідковій групі. Я запитав його, що він думає про мега-популярний рапер Huizit і Huizit новий трек "Ользеприттіма". Про мега-раперовий підліток не знає, але зашифровано: «Дуже, я бачив кліп.» Я не думаю. Хуісайт не існує - я придумав його. Але важливо для того, щоб хлопець зберіг свій статус як експерт з рапсу, щоб показати, що він перебуває в темі. Виникнення питання – дивний. Поки хлопці з боку, що підліток хоче потрапити в буде процитувати Huizita, і він з бізнесу. . й

В цілому, глухий цитування, без посилання на контекст або джерело цитати є неприємною ситуацією. І для людини, яка вважає себе інтелектуальною (старше покоління все ще використовує цей штамп) - справжній стрес. Розумна людина усвідомлює, що в його присутності люди говорять про щось своє, але він не може розпакувати метафори, не розуміє, що люди таємничо посміхаються. Не сміхаючись на нього? Щоб потрапити в контекст, потрібно заповнити проміжок освіти.

Кожна партія виросла свою інформацію про м'ясо - напівфабрикат для розуму і духу. Побажання поглинати це м'ясо і можливість її обробляти в корисну енергетику зв'язку - показник самодостатності. Любителі Makrame обговорюють техніки макраме. Анімів говорять про аніме: «Не ти дивитися Наруто?» Що я можу говорити про тебе? Учасники партії об’єднані загальним інтелектуальним обміном. І загальні інтелектуальні відходи. Що також підлягають переробленню. Але це завдання професіоналам, експертам. Експерти – сажі з вузькою спеціалізацією. Вони знають багато і найняти багато грошей. Експерти прокоментують коментарі з текстів інших експертів та продають свої тексти як нові знання. Вони також вимірюють свою експертизу. Як експерт є престижним. Знаючи багато прохолодно. Не знаю.

Орган шамби: наукай Конаука виробляє шум, коли умови ситуації не відповідають ідеї людини, що він є. Людина має постійно підтвердити свій поточний статус, перш за все, до себе. Подумайте, що людина вважає, що він освічений. Він дізнався, що кожна освічена людина дивилася фільми Жан-Люка Годарда. Але з якоїсь причини він не бачив фільми Годарда. І ось ситуація: людина просить Богарду або він знаходить себе в компанії авторитетних людей, які обговорюють Годард. Він розім'яний, некомфортний, або навіть сором'язливий сам. Його освіта – це питання.

Не підходить.
Я не схожа на це.

Адміністративний тиск. Я на метро, навпроти Анатолія Васермана, читання книги «Майстер російської землі». Третя посадка з майбутнього. Книга не для всіх, але тільки для тих, хто розуміє. І Зрозуміємо Вас! Читання до нього явно висока. Ймовірно, книга варто... Вам потрібно Google. Автор: Олена Аксенова П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Посилання: http://www.facebook.com/displayimage.php?pid=31