БІГ Іллнес

У більшості випадків успіх є першим кроком до катастрофи. Ідея розвитку часто є ворогом реального розвитку.

Нещодавно я зустрів хлопця, який досить успішним у розвитку бізнесу, веде дивовижне життя, має щасливі стосунки і багато друзів. Незважаючи на все це, він сказав мені всю серйозність, що він хотів би найняти ментора для того, щоб «до наступного рівня». й

Коли я попросив йому те, що цей "рівний рівень" не відповів. Він сказав, що йому потрібно наставник, щоб з'ясувати свої слабкі сторони і шанси він був відсутнім.

р.

«Аха», - сказав я, і промовив на даний момент.

Я не хочу, щоб записати людину, що я був просто зустріне з Він був захоплений і готовий дати багато грошей для когось, щоб розповісти йому про те, що проблема, яку він мав вирішити.

"Що робити, якщо немає нічого виправити?" Я запитав.

«Що ти думаєш?»

“Що не існує?” Що, якщо це просто ідея в голові? Що робити, якщо ви вже там, але ви просто не знаєте? Чи можна записати щось більше, і що запобігає оцінці і насолоджуватися тим, що ви вже маєте?

Він не схожий на мої питання. Після паузи він сказав: «Я просто відчуваю, що я повинен постійно поліпшувати себе від всіх коефіцієнтів. й

«І це мій друг, мабуть, ваша найбільша проблема. й

У спорті є така річ, як «вибір більшого». Це був винайдений Пат Рілі, який відомий як один з найбільш талановитих тренерів НБА і є членом баскетбольної зали слави.

За словами Рілі, поняття «випадок більшої» пояснює, чому команди, які перемагають чемпіонати, часто «переважають» пізніше – не іншими, кращими командами, але іншими. в межах самої організації.

Гравці, як багато людей, завжди хочуть більше. По-перше, «громадський» переміг на чемпіонаті. Як тільки вони отримують її, не вистачає для них. «Великий» тепер трансформується в інші речі – гроші, реклама, затвердження, похвала, слава, увагу ЗМІ та ін.

В результаті команда трудоробних хлопців починає розірвати. У верхній частині береться его кожного з них. Зміна психологічної атмосфери команди - це стає токсичним. Гравці вважають себе право ігнорувати необоротні завдання, виконання яких, як правило, призводить до перемоги на чемпіонаті. Як результат, команда, яка колись побачила найсильнішу і найбільш талановиту.

Більше не краще.

Психологи не завжди навчаються щастя. По суті, більшість часу присвячуються не до позитиву, а до проблем людей, які викликали психічні захворювання і емоційні поломки, і як їх вирішувати.

Не до початку 1980-х років, що деякі інтрепідні вчені почали запитати, що робить людей щасливими. Після того, як мільйони книг про «щастя» з'явилися на полицях магазинів, написаних нудними, тривожними людьми, які пройшли через екзистенціальну кризу.

Але я виграв трохи вперед.

У першу чергу психологи зробили, коли вони почали вивчати щастя, щоб зробити просте опитування. Вони ручили кілька великих груп людей стораторів і попросили їх розбити від свого бізнесу і записувати відповіді на два питання, коли пристрій не згасне.

Перше питання: Як щасливі ви в даний момент (зізнайте свій стан на рівні десять точок)? ?

«Який захід або активність викликає Ваш стан? й

У дослідженні взяли участь сотні людей з різних фонів. Результати, отримані науковцями, були несподіваними і нудними одночасно.

Майже всі люди, незалежно від обставин, завжди оцінили рівень щастя з 7 точок.

Покупка молока в продуктовому магазині? Сім. Припинити гру для сина, який любить бейсбол? Сім. Розмовляючи свої бос після успішної угоди? Сім.

Навіть коли катастрофічні речі відбувалися у їхньому житті (мами отримали рак, не могли платити її запобігання, дитина зламала руку під час боулінгу і т.д.), вони забили своє щастя в діапазоні від 2 до 5 за короткий час, а потім повернувся до 7 позначки.

У випадку дуже радісних подій - перемогти лотерею, довгоочікуваний відпочинок, шлюб і так далі. Всі вони були задоволені лише за короткий період часу.Тоді, як очікується, щастя повернулося до семи.

Ці результати керуються психологами. Не може бути повністю щасливим або абсолютно нещасливим. Здається, що люди, незалежно від зовнішніх обставин, знаходяться в постійному стані помірного, але не зовсім задовільного щастя. В інших словах вони майже завжди дрібні, але вони думають, що це може бути краще.

Однак це «сім'я», до якого ми всі закінчуємо повернення, любить жартувати з нами, і ми знову падають за її трюки.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Габаритний зображення

Більшість з нас є продовженням життя, який повинен бути щасливим, що це, ніколи не йти нижче 10.

Ви думаєте, що для того, щоб бути щасливими, потрібно знайти нову роботу. Вам не вистачає нового будинку, щоб бути щасливим. Ви купуєте новий будинок і після декількох місяців ви знайдете, що ви хочете розслабитися в деяких теплих країнах. Ви йдете на канікули, і коли ви, нарешті, забирай на сонці на прекрасному пляжі, ви раптом думаєте, "Дамн, я хочу, Піна колада!" Чи є Pina Collada тут? Ви отримали напій, але ви не думаєте, що одне скло було достатньо, щоб досягти 10-точкового щастя, тому ви замовляєте другий, третій скло. Вранці ви прокидаєте похмілля і усвідомите, що рівень щастя впав до 3.

Але це океї. Після того, як він знову зросте до 7 років.

Деякі психологи називають це постійне прагнення до задоволення «hedonic treadmill»: люди, які постійно прагнуть до «забутнього життя» витрачають багато зусиль, на які вони роблять.Вони в кінцевому підсумку будуть «пробігати», де вони почали.

"Читайте хвилину, ви скажете. Це означає, що всі наші дії безглузді?

Ні, це означає, що мотивація вашого життя повинна бути дещо більше, ніж Ваше щастя.

В іншому випадку ви будете безперервно працювати над тим, як ваш полум'я і самовдосконалення, до позначки «10», і постійно відчуваєте, що ви трамплінг на місці. Або гірше, повільно знищивши все, що ви мали.

Самовдосконалення як відсвяткова хобі

У день, коли я пристрасную про самодопомоги, один з моїх улюблених обрядів був плануванням мого життя і встановлення цілей на Новий рік. Я провів години аналізу своїх бажань і цінностей, отримання в кінці процесу вражаючий список великих довільних цілей (наприклад, навчання для відтворення бонго, заробітку певної кількості грошей або перегляду вичерпних шість блоків мого преса).

Але в кінці я усвідомив одну просту правду: найщасливіше про самовдосконалення заради самовдосконалення є те, що це не дуже важливо.Це просто відомий хобі.

У мене є багато часу, щоб прийняти те, що тільки тому, що я можу поліпшити все, що в моєму житті не означає, що я повинен.

Коли людина закріплюється на самовдосконаленні, він повністю поглинається самим. Його життя стає доброчесною формою наркозу.

Залізо, ускладнює життя.

Я коли-небудь зробив у моєму житті, щоб приєднатися до групи підтримки. Три роки після того, як краще рішення я коли-небудь зробив у моєму житті, щоб зупинити участь у моїй групі підтримки.

Я думаю, що цей принцип стосується всіх форм самовдосконалення. Самовдосконалювальні інструменти повинні використовуватися як бинтки – тільки тоді, коли щось болить або дуже порушується. По-справжньому, ви повинні взяти їх.

Життя не є грою поліпшення, але компромісів.

Я думаю, що багато людей дивляться життя в умовах лінійного зростання і поліпшення. Зрозуміло, коли ви є молодими та корисними навичками.

Коли ви досягнете зрілості, ставши експертом в певних областях (і ви витратили багато часу і енергії на ньому), життя для вас стає грою компромісу, а не досконалості.

Я провів десять років, розвиваючи свої навички написання. Якщо я раптом вирішив стати діджеєм, кожен сказав, що я «покращую» себе, розвиваючи свої таланти і навички.Але, щоб стати компетентними в абсолютно новому полі, потрібно витратити сотні годин, які в свою чергу будуть впливати на свою здатність як письменник. Наприклад, в 500 годин я проводимо навчання DJ-навиків, я можу писати всю книгу, почати стовпчик в престижному журналі або створити пучок корисних статей.

Повернутися до хлопця, який шукав наставника. Я раджу йому бути обережним, щоб поліпшити себе. Будьте обережні при виборі нових снів і цілей - не чійте ще одну дозу допаміну, щоб досягти десятиточкового щастя, яке може пошкодити або позбавити вас від того, що ви вже маєте.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: muz4in.net/news/bolezn_bolshego/2017-02-13-42702