Новий обличчя для конні ковпачок

сьогодні, Конні Кулька вже щаслива, що вона може покласти на помаду – після того, як операція пересадки на обличчі, яка була виконана в 2008 році, будь-який макіяж неможливий для неї. Її верхня губа, ніс, небо, око і обидві щоки були знищені, коли її чоловік Том знімав її на обличчі в підіткненні раптового розриву.

Конні Кульпа, 48, стала першим пацієнтом, щоб отримати повну трансплантацію обличчя в США, і зараз вона говорить про те, що таке насильство в домашніх умовах і жахів вимушено ходити по вини чоловіка, вона стверджує, що все ще любить.
Недавно, її п'ятдесят-дворічний чоловік був випущений з в'язниці, де він провів сім років.

Конні Culp перед і після операції.

Це те, що Мс. Профіль Кульпи виглядає як до трансплантації обличчя, і це те, що вона виглядає як сьогодні.

«Я пам'ятаю все». Це те, що лікарі не можуть вірити.
Я пам'ятаю його, захопивши гармату, що він сказав мені і як він вогонь. Ця пам'ять ніколи не залишить мене, вона буде залишатися на решті мого життя. Це момент, коли все змінилося назавжди. й
У 2004 році Міс Кульпа стала майже повністю сліпою.
Ms Culp каже, що вона не була чужою для домашнього насильства. Він потрапив мені пару разів до. Він спробував залякати мене. й
Але незважаючи на те, що її екс-люда робили до жінки, Конні стверджує, що вона все ще любить його.
«Я завжди люблю його, бо батько моїх дітей. Але я не можу залишатися з ним, вона прийнята.

Це те, що Мс. Кульпа виглядала як до нещасного випадку в 2004 році.
Тільки недавно знаходилася жінка, щоб увійти в бар, який належить її і чоловіку, де сталася трагедія.
Я хотів би поговорити з клієнтами. Не думайте, що це тільки з чоловіками, які я розмовляла з жінками теж, з відвідувачами і співробітниками, і він був ревним. Згідно з дружиною, Culp багаторазово зламався і зламала речі в підгонах неконтрольованої рогівки.
Після того, як він зняв свою дружину точку-бланк на обличчі, Tom Culp застрягти в роті і збити його. Після того, як тяжко поранений, він пережив, як його дружина.
За словами жінки, чоловік не визнав його провиною, він постійно стверджує, що він провокував.
Після катастрофи, яка виникла в 2004 році, діти Конні, тридцять років, син Стівен і двадцять-річна дочка Алісія не залишила маму, яка залишалася в лікарні протягом багатьох місяців – лікарі не постаралися відновлювати грязьовий обличчя.

Незважаючи на те, що вона не залишає будинку без макіяжу, що допомагає їй відчувати себе більш впевненим.

Мс. Кульпа поза баром в Хопедале, Огайо, де сталася трагедія.

У цьому 1920-х роках фото, панс. Кульпа сидить на фортепіано, оточеному її дітьми, Алісією і Стівеном, з чоловіком Том наказав гармату на неї.

Це те, що череп Міс Culp виглядав як до операції, і це те, що він виглядав як після.
р.

Мс. Кульпа, дочка Алісія та Мс. Culp Maddox’s чотирирічної онуки.

Ms. Culp грає з онуком Maddox.
3610Р. 4200Р.

Хоча Ms. Culp все ще йде з канатом, вона намагається витрачати якомога більше часу з її грандіозними на відкритому повітрі.

Ліворуч: Міс Кульп і хірург Чад Гордон після операції 2008 Право: Міс Кульп і Чад Гордон 2011.

1604024

Всі ці таблетки Ms. Culp тепер потрібно щодня, щоб запобігти відторгнення.
Неймовірно, чоловік навіть поганий, щоб відродити жінку, яку він зняв для перевірки проти нього в поліції. Він сказав: До якого Конні відповів, що вона ніколи не стріляти його.
У жовтні 2008 року Connie Culp підірвав трансплантацію обличчя на Клімській лікарні, Огайо. Доктор Чад Гордон, один з восьми хірургів, які взяли участь в процедурі, сказав головний виклик був знайдений донор того ж віку і типу крові. Вона з часом стала жінкою, яка загинула інфаркту. Лікарі попередили Конні, що операція може бути неможливою, оскільки вона була надзвичайно ризикована.
Команда лікарів на чолі з доктором Марія Семенова провела понад 20 годин на робочому столі, а Конні Кульп отримала нове обличчя.