Від нього!

Буває, що потрібно терміново зробити роботу, але швидко вона не працює – людина застрягає все ідеально і до повної програми. Так, це називається досконалістю. Я хочу поділитися з вами. Метод «боротьба досконалості»Як кажуть у глянцевих журналах.

Боротьба є дуже неточним і негативно зарядженим словом. Щоб бути більш точним і позитивним, я хотів би запропонувати скорочення навантаженняДозволяє робити речі швидше і без вентилятора. Це те, що ми називаємо.методй

Перед тим як описати метод, я хочу визначити поняття. Perfectionism - це налаштування ідеальної якості. В будь-який час – в діяльності, у відносинах, в житті тощо.

Визначте нормальну і нейротичну досконалість Це, я повинен сказати, просту класифікацію. Я поділився досконалістю довільності. управлінняй Або швидше, більш керований і менш керований.

Погано керований ідеалізм є формою обсесії. І один спосіб боротися з цим, щоб збільшити довільність. Якщо обсесія міцна, то можна звернутися до психолога. Якщо вона слабка, ви можете спробувати це самостійно. Ні, ніякого способу боротьби. Це про збільшення довільності.

Одна з важливих точок довільності полягає в тому, щоб допитувати, вибрати дійсно важливо і відрізати непотрібні. Арт не дуже простий - як вибрати, якщо все так важливо? Тим не менш, навітьЩо важливо про все, а решту можна жертвувати.й ІМи можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так давайте на практиці.

Суть методу відрізається зайвим. Принцип леза Occam не розмножується суб'єктами. У нашому випадку не розмножувати дії та мікродіїй Поверніть програму в оптимальну програму, і якщо є дуже мало часу, то в мінімальну програму. Так, для замовлення:

I. Опис роботи.

Перед початком бізнесу бажано описати його - зробити для себе технічне завдання. Я пропоную зробити це таким чином, хоча кожен може придумати свою зручну схему. Головне, щоб чітко визначити стан, що саме і чому ви збираєтеся робити.

Встановити завдання. Тестове питання: що робити?

Визначте критерії якості. Тестове питання: як це зробити?

Зробіть план роботи. Зробіть його максимально докладно і в стадії - розділіть все на невеликі кроки і пишіть їх. Тестове питання: Що робити?

Головне, звичайно, не є «парою» з цим технічним завданням. Якщо ви є ідеальним, ви також можете «пара». Потім досить обмежити себе складання плану, бо потрібно встановити завдання і виділити критерії окремо.

ІІ. Зважування.

Все, написане в технічних задачах, тепер потрібно розділити на категорії - за ступенем зобов'язання:

Обов'язкові дії- що потрібно робити будь-яким чином.

Обов'язки, але в інших обставинахй Це дії, які ми можемо розглянути дуже важливі і необхідні, але якщо ви обираєте швидкість над досконалістю, ви можете зробити без них. У кращих обставинах це потрібно зробити, але не зараз. Це делікатна і важлива точка для відокремлення дійсно обов’язковою тут.

Випадковий але необов'язковой Це дії, які ви хочете зробити жахливо, руки розтягувати, але для них немає особливої потреби, якщо ви думаєте про це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Інертаційні дії. Ці дії є як небажаними, так і необов'язково, але ми робимо їх з тієї причини - просто з звички, на автоматичному основі. Якщо ви аналізуєте, то такі автоматизми в будь-якій діяльності можна знайти багато.

ІІІ. Вирізати.

І тепер візьміть його і нескінченно перехрещуйте абзаци 2, 3, 4. Або ж це пити, але ви все ще перехрестите його. Ви можете залишити щось з пункту 3 так, щоб в роботі є моменти знежирення. Але це залежить від обмеження часу.

Рулі три: Як зробити свій день максимально продуктивнимЯк боротися з поганою звичкою відставання речей

По суті, завдання не особливо проста, якщо ви схильні до досконалості. По-перше, за цим часто дуже уникнення вибору пріоритетів і небажання відмовитися від чогось. І може бути неможливим, як боляче випадання. Свідомість створює мільйони причин, які не випадають з плану. Вона бореться з фізичною реальністю, в цьому випадку, що час короткий. І життя не нескінченно. Видання

Автор: Данила Гуляєв

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: danilling.livejournal.com/54133.html