Квартира кип'яченого оцту і заливається рідина в трубу ... Сливники були шоковані!

Заготівля каналізаційних труб Поширена проблема, яка найчастіше виникає в будинках, де каналізаційні та нагрівальні системи ще раз перебудовуються. У одному з таких будинків, а саме в Старому Хрущовці, моє грандіозне життя. О, скільки вона була з цією проблемою...

Неприємний запах, часте закупорювання і навіть витоки каналізаційної труби - все це так втомилося, що більшість часу стара жінка віддала перевагу витрачанню в країні, далеко від міста. Зауважте, що мій бабуся ще один купець. На момент її визволення вона зняла квартиру на невеликі гроші для студентів, які не були занадто збагачені в житло.

Після того, як повернувшись з дачі, мій бабуся був вражений тим, що не було неприємного запаху з труб в туалеті. Як виявилося пізніше, її потім тенант використовували кошти, які знаходяться в кожному будинку.

Як очистити труби Вам буде потрібно
  • 250г випікання соди
  • 100г білий дистильований оцет
  • 2.5 л гарячої води
  • великий розмір

Прогрес процедури
  1. Теплий, або досить варений оцет в невеликій сковороді.

2. Залийте 250г соди в каналізацію, потім швидко залийте оцет в злив.

3. Відразу після такої маніпуляції заблокуйте зливний отвір з великим вирізом старих рогаток. Взаємодія оцту і соди тягне хімічну реакцію, яка допоможе очистити забиту трубу.

4. Залиште суміш оцту і соди, щоб діяти протягом 30 хвилин. У цей час кип'ятять близько 2,5 л води. Після цього повільно залити гарячою водою в зливний отвір. Не кладемо окропу в туалеті!

При цьому процедура очищення закінчується. Якщо перший раз ви не змогли очистити каналізацію, просто повторіть всі маніпуляції знову.

Не забудьте поділитися цим побутовим трюком з друзями - вони будуть вдячні!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.