290
Квартира кип'яченого оцту і заливається рідина в трубу ... Сливники були шоковані!
Заготівля каналізаційних труб Поширена проблема, яка найчастіше виникає в будинках, де каналізаційні та нагрівальні системи ще раз перебудовуються. У одному з таких будинків, а саме в Старому Хрущовці, моє грандіозне життя. О, скільки вона була з цією проблемою...
Неприємний запах, часте закупорювання і навіть витоки каналізаційної труби - все це так втомилося, що більшість часу стара жінка віддала перевагу витрачанню в країні, далеко від міста. Зауважте, що мій бабуся ще один купець. На момент її визволення вона зняла квартиру на невеликі гроші для студентів, які не були занадто збагачені в житло.
Після того, як повернувшись з дачі, мій бабуся був вражений тим, що не було неприємного запаху з труб в туалеті. Як виявилося пізніше, її потім тенант використовували кошти, які знаходяться в кожному будинку.
Як очистити труби Вам буде потрібно
Прогрес процедури
При цьому процедура очищення закінчується. Якщо перший раз ви не змогли очистити каналізацію, просто повторіть всі маніпуляції знову.
Не забудьте поділитися цим побутовим трюком з друзями - вони будуть вдячні!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Неприємний запах, часте закупорювання і навіть витоки каналізаційної труби - все це так втомилося, що більшість часу стара жінка віддала перевагу витрачанню в країні, далеко від міста. Зауважте, що мій бабуся ще один купець. На момент її визволення вона зняла квартиру на невеликі гроші для студентів, які не були занадто збагачені в житло.
Після того, як повернувшись з дачі, мій бабуся був вражений тим, що не було неприємного запаху з труб в туалеті. Як виявилося пізніше, її потім тенант використовували кошти, які знаходяться в кожному будинку.
Як очистити труби Вам буде потрібно
- 250г випікання соди
- 100г білий дистильований оцет
- 2.5 л гарячої води
- великий розмір
Прогрес процедури
- Теплий, або досить варений оцет в невеликій сковороді.
- Залийте 250г соди в каналізацію, потім швидко залийте оцет в злив.
- Відразу після такої маніпуляції заблокуйте зливний отвір з великим вирізом старих рогаток. Взаємодія оцту і соди тягне хімічну реакцію, яка допоможе очистити забиту трубу.
- Залиште суміш оцту і соди, щоб діяти протягом 30 хвилин. У цей час кип'ятять близько 2,5 л води. Після цього повільно залити гарячою водою в зливний отвір. Не кладемо окропу в туалеті!
При цьому процедура очищення закінчується. Якщо перший раз ви не змогли очистити каналізацію, просто повторіть всі маніпуляції знову.
Не забудьте поділитися цим побутовим трюком з друзями - вони будуть вдячні!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Марва Оханян: «Діти з кишечника!» Порада досвідченого лікаря-натуропатії.
Харчування в шоку! Просто відваріть ці інгредієнти 2, а зайва вага більше не буде проблемою!