Як впоратися з проявами менопаузи без гормональних препаратів

Роостер допомогти вам.

З настанням менопаузи не варто відразу засвоюватися на всіх сортах гормоново-консервних препаратів. Пам'ятайте, що найкращий помічник в цьому випадку Горакрасиві Він діє на організм жінки, регулює і нормалізує гормональний фон.

Рош настоянка допоможе перемогти запаморочення, серцебиття, гарячі спалахи, збільшити потовиділення.

р.

Крім того, вона сприяє загальному збільшенню енергії та ефективностій Можна заварити, освіжати і сушити. Наполягають на горілці або коньяку. Коли я був діагностований патологічним менопаузи, я не поспішав приймати гормональні препарати, і намагався добре, і головне, простий і ефективний засіб - зола.

Написати

Приймати 100 г сухого золи фруктів (можна купити в аптеці), залити 0,5 л коньяку (водка). Поставте в прохолодне темне місце на 2 тижні (наприклад, в холодильнику). Потім візьміть 1 ч.л. 3 рази на добу.

Я прийшов до висновку, що ясен, якби він був спеціально розроблений, щоб допомогти нам жінкам. Після використання настоянки аронії мій серцебиття припинив мене, гарячі спалахи, потовиділення зникне, і працездатність, навпаки, збільшено.

Я допомогла цей простий рецепт з дендропарком, я спокійно відірвав цей «трансіонний» вік і тепер він в минулому, але якщо це здається занадто простим або не ваш варіант, то ви можете спробувати інші народні засоби.

Ці прості рецепти допомагають практично завжди і практично ніколи не шкодить здоров'ю, на відміну від сучасних гормональних засобів.

Якщо ви можете уникнути однорідних препаратів, то обов'язково використовуйте ці прості рецепти Бабця.

, м. Київ

Хороший рецепт спекотних спалахів на хмільних конях

Настоянка на горілці (alcohol): 25 грамів хмелю слід залити медичним спиртом (близько 100 мл), допускається запобіжити протягом 7 днів, процідити через марлю.

Візьміть настоянку 5-10 крапель, в ложці води, 2 рази на день, перед сном і вранці.

Поведи мене, це настоянка хмелю просто працює чудеса!

Взявши цю настоянку, ви забудете, які головні болі, поганий сон, турбуючи нерви, постійні попадання крові.

Рецепт для кипіння настій води З конусів хмелю при високих клітках і від безсоння:

1 столова ложка подрібнених конусів залити 1 склянкою окропу, дати прохолодити протягом 45 хвилин. Потім проціджують настій.

Приймайте 1/4 склянки 3 рази на день протягом 20-30 хвилин до їжі.

Про хміль.

Хміль дійсно унікальний завод. Хміль - відмінна седативна. Не дарма з давніх часів консультує подушки безсоння з конусами хмелю. Хміль також ефективний для неурастенія, депресії.

Наукові докази також свідчать про те, що свіжі конуси хмелю містять речовини, схожі на жіночі статеві гормони - естрогений Афіша Ефективний в інфузії клімаксу на основі конусів хмелюЗокрема, зменшується частота і інтенсивність припливів.

Крім того, хміль мають загальний тонізуючий ефектЦе необхідно в будь-якому віці.

шемале

Саж є одним з основних «зелених» помічників у боротьбі з менопаузи. Для цього заводу існує кілька застосування:

Можливе використання шавлії у вигляді відвару. Для цього потрібно придбати сушену сиру клітку в аптеці. Дві столові ложки цієї сировини заливають три склянки окропу, кип'ятять три-п'ять хвилин, охолоджують, проціджують. Отриманий відвар можна приймати в будь-якій формі, бажано три рази на день, що триває не більше місяця. Саж добре допомагає при надмірному поті, має тонізуючий ефект.

Дуже приємна і корисна ванна з шавліям. Краще здійснити таку процедуру перед сном. Необхідно залити сім-ти вісім столових ложок сухої сирої шавлії 1,5-2 л окропу, кип'ятити трохи, дати настоятися 1-2 години. Потім процідіть відвар, залийте в підготовлену ванну. Ця процедура має заспокійливий ефект, позитивно впливає на шкіру, затягуючи і навіть омолоджує її.

415 грн.

Червоний конюшин

Червоний конюшин містить речовини, подібні до естрогенівТому важливо його використовувати в менопаузи.

Clover вражає симптоми вагінальної атрофії особливо добре.(сухість, свербіж, горіння вагінальної, проблеми з сечовипусканням).

Крім того, за науковими дослідженнямиприйом настій конюшин покращує стан волосся, нігті у жінок, підвищує настрій і витривалість.

Запобігання настої допоможе.які можна приготувати в домашніх умовах. Для цього 1 ст. ложка сухої сировини конюшини залити 1 склянкою окропу, остудити, фільтрувати.

Виконайте чверть склянки 3 рази на добу до їжі.

Рецепт для тарілок з білого вершкового корка

Ще один дуже хороший. Рецепт чаю, який може допомогти з гарячими спалахами, вимагає використання білого корокаЗбирає ранньою весною, до появи перших квітів і листя. Також в аптеках продається білий вершковий корок.

Рецепт: 2 столові ложки трави необхідно подрібнити в борошно, а потім залити склянкою окропу і покласти на газ на 10 хвилин, після чого відключати газ і залишити ще 5 хвилин, щоб розчин правильно заподіяний. Потім розчин проціджують і споживають.

Сибірське очищення: очищення і відновлення всього тілаСоду і випікання завжди на руці!

Цей чай можна споживати до 5 склянок на добу.

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

Джерело: menzyrka.ru/publ/babushkiny/ot_prilivov_klimaks/23-1-0-490#.WItHO1OLTIX

Категории

Смотрите также

Новое и интересное