Техніка, яка допоможе впоратися з тривожністю, роздратуванням і тривожністю

Навіть дуже спокійні і спокійні люди іноді втрачають мир. Настає стан подразнення і тривожності, підвищується тривожність, важко концентрувати на що-небудь і восени.

Добре, якщо ви знаєте причину цього стану і знаєте, як впоратися з ним. І якщо ні?

Потім це вправа допоможе.

Зніміть, підберіть шматок паперу, і напишіть принаймні 10 речей, які можуть турбувати вас.

Як це.

1,1 км Я стурбований конфліктом на роботі. Як я був, коли я зробив це по-різному.

2,2 км Я занурився тим, що в квартирі є мез, і немає енергії для очищення.

3. У Тексти пісень, а це означає: Я боїться бачити друг завтра. Вона критикує мене знову за зайву вагу, і я не знаю, що сказати.

. . й

І так далі, поки список речей, які навіть в теорії, можуть викликати вас внутрішні недоліки.

Якщо ви робите, ви відчуєте себе краще відразу. Ви помітите, що деякі питання падають на себе, деякі є прийнятними, і деякі речі варто просто прийняти.

Але ви можете піти ще далі і писати конструктивне рішення перед кожним елементом.

1. Апологізувати і забути.
2,2 км Отримайте прямо зараз і очищайте столик.
3. У Купуйте туго нижню білизну, і краще не їхати на зустріч.
І так на всіх підрахунках.

Після того, як негативно перекладається в дію, ви відразу ж «програєте».Але якщо щось ще турбує вас, зробіть наступне. Прочитайте всі ваші вимоги до себе, і після кожного пункту дайте глибоко і симпатично одне з чотирьох фраз найбільш відповідних у значення.

1,1 км Я шкодую про це. Я дуже шкода!

2,2 км Але я ще люблю цей чоловік!

3. У Я просто людина. Я не можу зробити все ідеально.

4. У Не ходиться назавжди.

Якщо сльози перетворюються в очі, торкаються, якщо настає смуток, скажуть її: це не прослужить назавжди!

Ви переконаєтеся, що практика виконана і енергія агресії знімається з організму, якщо ви починаєте щелепіння. Я тримаю решту ночі. Видання

Автор: Elena Shubina

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Кредит: /users/26725