Як діти відступають

Я глибоко переконаний, що характер людини властивий йому від народження практично повністю і не змінюється з віком.

Це, є багато змін, але вони всі адаптивні, такі як косметика або розвинені механізми захисту, і нічого зміни в корені.

3610Р. 4200Р.

Не існує такого, як дитина, яка постраждала в житті. Ви можете спостерігати чистий характер, без домішок, І я так перейшов на ідею, що це завжди буде так, що він просто збирається вчитися, щоб приховати його або відключити його.

Наприклад:

Всім дітям в один раз, практично на них, кинули себе на підлозі (або асфальтом) і боролися там на кроках. Що болить. Ну, з усіма, хто може на асфальті, в стані впливу. Дорослим буде збиток і діти будуть невеликими. Але болить будь-яку сторону. Навігація Кожен з них — хто був швидше думати, хто був довше — але кожен раз прокинув землю трохи повільніше, непристойно тримає голову на масі, потім ретельно опускає його, і тільки потім з'ясував скоринки, як реальний. Я думаю, що це найкраща ілюстрація до життя людей. Зберігайте голову вниз, huh? А потім отримати гістерик.

Або непоганий приклад перезавантаження.

Це те, як діти будуть реагувати, коли вони відмовляються від роботи, дати, зустрічі, інтересу або запиту як дорослих. На жаль, вони дізнаються про те, що «завдяки вам за ваш час, мати хороший день» або «відчую, що ми знову зустрінемо» (всі).

Так ось персонаж:

Адам, при відключенні, йде в якийсь куточок, і звідти, витягаючи брови на його підборіддя, говорить: ту-па-я мати! Я не бачу, що страпоную мамі! Я мама!

Він не приймає консолідацію або зволоження до тих пір, поки він не залишає. Заміна Адама відбувається швидко і з невідомих причин. Незабаром, деякі інші, сяючі і очищені особи виходять з кута, жахливо радісно і люблячі. Як правило, від щітки почуттів він збиває когось вниз або розбиває ніс в кров цілковитим.

Ліранові клітки в резиденції. Бітер і невичерпний. Зволоження негайно відправляється, забуває без сліду.

浜у 涓 蹇

Альоша в резиденції робить пекл. Важко описати, але він не зупиняється до тих пір, поки всі навколо нього починаються божевільні з повним відчайом. Кожен бореться за півдня. В будинку є атомічна голокавість. Німецька говорить нікому. Їжте окремо. Весь цей час Альоша помстає на інших за образах самотортури. Наприклад, в 50 градусах тепла, кондиціонер вимкнений, не п'є і сходження під ковдру. Запобігання та відповідальність неможливі, тому що «які спроби контакту будуть використані проти вас». Але половина дня йде. Він голодний, виснажений спрагою і безсонням. Як перестати страждати.

Що робити, щоб отримати своє життя?

до У вас є комп'ютер?

Так!

- Ви повинні повернутися до життя.

-?
Пити воду, їсти, пояснити мені пекло, що ви зробили.

Пити, їсти.

Що ви хочете мені зробити? Як отримати комп'ютер?

Знизити і променювати за прощення для розладу.

Ви не знаєте, що ви маєте справу.

Левінг. Скарга.

Повернутися назад. Політ на підлогу. Він витягує меча, захований з Адама, кладає червоні пластикові ковбаси на животі. Він заливає кетчуп на цьому випадку. Хрещення:

Ось мій щирий і глибокий апологій. Привіт? Тепер я гона вмирає як реальний індійський ідіот.

- Японська ідіот. Samurai японська.

Хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

- Прохолодний. Приходь сюди, самурай.

Він стрибає. Пластиковий кишечник розсипається через підлогу.

Як це зробити? Я не сміюся! Чи не так смішний? Як я прийшов з цим?

Так, ти сміється. Альйоша допомагає виходити з стопору тільки сміх. До тих пір, поки він не не в змозі зловживати ситуації, вона охоплює весь світ своєю драмою, і не можливо, не існує правих слів, тому що драма безмежна. Мій син.Видання

Автор: Світлана Дорошєва

P.S. І пам'ятайте, що лише змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом!

Джерело: www.facebook.com/sveta.dorosheva/posts/ 1107227692696183?_mref=message_bubble?