Продукти харчування - наш улюблений предмет! Сьогодні ви познайомитеся з полицями магазинів в кількості. У день, коли «відомий» автоматично означає «використання». Деякі продукти є чистою фальсифікацією, це штучний смак і багато пустих калорій, і іноді багато шкідливих домішок.
Звісно, якість продукції контролюється контролюючими органами, але вони також роблять помилки. Інколи непристойна! Вживання деяких продуктів загрожує захворюваннями і патологіями.
Я завжди був зацікавлений в корисність томатних пілінгів. Деякі стверджують, що це погано шкідливо для травлення продукту. Так можна їсти його або ні? Чи потрібно чистити помідори?

р.
Не варто їсти!
- Барбариск
Найвища хімічна сутність! Вологий цукерки з водою і залишити її на тканині. У парі годин ви побачите щось дивне. Є така сильна речовина в льодяниках, що вона може знищити навіть пластик! Я не хочу думати про те, що відбувається в животі. І я любив їх так багато, як дитина.
- Подрібнювач в пластиковій упаковці
Такий оселедець повинен зберігатися в олії! Ні в якому разі в оцті: інакше шматочки риби зіпсують. Якщо ялинка в пластиковій упаковці без масла, то до неї додається. Уротропінй Це сильний консервант, який працює постійно знімаючи отруту в їжу. Один з продуктів, отриманих в процесі декомпозиції urotropin, формальдегідgerm-killing. Збережіть продукт, нічого не зіпсує! Людина, яка їсть, вона почне погіршуватися: формальдегід впливає на серце, нервову систему, печінку, нирки, очі.
- Невисокий червоний ікра
Червона ікра - це ж історія! Ікра не може витримати опалення, а також захистити продукт від мікробів, до неї додано вротропін. формальдегід, що міститься в ньому, може викликати серйозні алергічні реакції і навіть рак.
- Кукурудза палички
Помади, колодки, злаки! Вони люблять годувати своїх дітей цими продуктами. До мого найбільшого враження шкоди цих продуктів величезний і не сумнівається. Цукор ніколи не використовується для виготовлення паличок кукурудзи. Загорає при температурі 140 градусів, тому замінюється циклатом, щоб отримати смачний продукт. цикламати - підсолоджувач, приготований на основі олії. Це 30-50 разів солодкий, ніж цукор. Знайте для своїх карциногенних властивостей, цикламат може викликати незворотні зміни тіла і виникнення раку, особливо раку сечового міхура.
- Овочі та фрукти
Чи можна їсти томатні пілінги? Багато сумнівів, тому що виникає думка, що шкірка не засвоюється і навіть закупорює шлунково-кишковий тракт. Можливо, це пов'язано з індивідуальними особливостями індивідів, не всі мають такої проблеми. Але краще чистити овочі, особливо ті, які придбали з сезону! Занадто багато мікробів присутні на шкірі, їх можна отруювати. Важливо мити банани і апельсини, шкірку може викликати серйозні отруєння!
- Педра з доданими ароматами
Можна сказати по-різному: каша з додаванням отрути. Вони не містять нічого природного, і якщо це також миттєвий каша, то речі досить погано. Навіть клітковина, корисно для тіла, це не в ній! Деякі барвники, підсолоджувачі і подрібнені відходи обробки нормальних злаків.
- мармелад
Не має нічого зробити з якістю і корисним продуктом, який був проданий в СРСР. Мармелад – хімічне диво, виготовлене з використанням барвників, а також з великою кількістю желатину, що виробляється в несанітарних умовах.
Так, це таке улюблене.
небезпечній Краще не приймати ризики і стежити за харчуванням, тому що пізніше ви не повинні впоратися з проблемами, які виникли внаслідок їжі такої їжі! Ви не забудете.
від
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері