5 книг про любов. Гентль, дивний. . .

Це не найкращий рейтинг. Вони просто люблять книги. Деякі з них ніжні, деякі дивні.

Але кожен з них в один раз залишив позначку на мене, давав чудовий післясмак. Хто знає, можливо, ми будемо відповідати.

Всі Читання про любов місяця до весняних засобів, що приносять сонце ближче.й

Віктор Шкловський

Зооо, або листи Не про любов

Ця книга була написана в 1922 році і містить чотири передумови. Він складається з листів до жінки, які заборонили її писати про любов.й Тексти пісень, а це означає: Текст цієї дуже маленької роботи, як зимовий день десь на півночі – так само, як сумні, яскраві і холодні. Практично всі вироки починаються з абзацу, що робить оповідання дуже схожим на щоденник.

Автор говорить про любов так само безтурботно і просто, як якщо диктувати новини з газет на сніданок, але в той же час так зустрінеться з тим, що неможливо відпустити олівцем з рук.

Іноді, на тлі невизнаних пам'яток про погоду, сучасних письменників, або тонких штанів, він раптом вставляє відродження настільки приголомшливою красою і глибиною, яка вражає серцем.

Я рекомендую цю книгу всім тим, хто любить Берлін взимку, і там, що Шкловський писав листи до Ельзи. Нехай ніхто не припинить вас від написання про любов. І якщо ви робите, не слухайте: писати.

Цитати

Люди переходять в психозу свідомо, як в монастирі.

«Ви так зайняті, так зайняті, я завжди вільний. й

«Я плутаюся прямо зараз, тому що цей асфальт рубається автомобільними шинами, ці світлові оголошення і жінки добре роздягаються всі зміни мене». Я не те, що я тут, і я не здаюся бути добре тут.

«Я не муфта, я Ala, рожевий і сливовий. й

Angela Becerra

"Любов-диз"

Фіамма - психолог, який слухає людей з проблемами щодня і звикає до них більше, ніж у неї. До одного дня вона дізнається, що вона обманює чоловіка, з яким вони жив разом протягом 18 років, і не дане розпочати... І за великим залізом долі. Новий пацієнт Fyamma Estrella виходить, щоб бути коханоюй

Це де починається «довга дорога додому». Виявляється, під шарами звичаї байдужості до чоловіка і життя в цілому, в льодовиках душі і шахтах серця виникають почуття і бажання, що її клієнти і люнатика говорили про фільми, але в існування якого вона ніколи не вірила.

Це роман про самотність і любов без пари, про поцілунки, які не сталося і пристрасті, які не проявляються. І про цей етап шлюбного поділу, що ніхто не помітив, бо він «пов'язаний святами, вечерею, близькими друзями, посмішки, подорожі в місця, де кожен йде, модний одяг і чекає концертів, до яких квитки купуються заздалегідь.»

Я особливо рекомендую читати його тим, хто вже почав сумніватися в їх любові, що все частіше починає подразати з маленькими речами і звичаями.

Досить легко читати один раз, ідеально підходить для дороги.

Цитати:

«Чому загинув хвороба Альцгеймера, але це було в ці дні, коли Альцгеймер ніколи не чув, тому кожен думав, що вона померла від любові. й

Не знаю, що були зв’язки сильнішими, ніж діти, що народилися в шлюбі - несправедливі обіцянки, давні мрії, спільні спогади і неспроможні досвідчені разом іноді в’яжуться дуже щільно і в момент поділу іноді більше, ніж відсутність любові.

«Одний день, сидячи під древньою дубовою деревом, вона зрозуміла, що не потрібно боятися сумнівів. Нехай вони будуть, давайте їм допомогти їй вирішити, як жити. Вона дізналася про миття одягу в річці і промиваючи всі її сороки в тому ж році.

Джонатан Сафран Фоер

"Повне освітлення"

З моменту загортання сюжету досить відомий, потім «про» книгу, мені легше розповісти, даючи анотації.

Так, молодий американський єврейський колекціонер імені Джонатана Сапран Фоера йде в Україну в пошуках жінки, яка під час Другої світової війни врятувала діда з нази в Українському містечку Трачимброд. Зігрів з картами, сигаретами та старовинними фотографіями Августину та дідусь, Джонатан починає свою подорож. Супутники хлопця в цьому пошуку Алекс - студент, який, незважаючи на майже повну відсутність знань англійської мови, стає перекладачом Джонатана, і його дивний "сліпий" антисемічний дід з собакою.

А пригода, яка почалася ніде гірше, поступово набуває глибокого значення і стає причиною серйозних змін в житті всіх людей, які беруть участь в ньому.

Під час перебігу історії ви постійно кинете в минуле Трачимброда з його божевільними мешканцями. Кожен лист роману є франтична енергія, він неймовірно соковитий і барвистий письмовий - так багато, щоб іноді ви замерзли і перечитати абзаци кілька разів.

Фільм на романі теж був дуже гідним. Перший, книга.

Цитати:

«Я тільки попросив тебе зробити одне, і ви зробили катастрофу! й

«Гількі літати вдарили нішу школяра, ідентичність якого не була ідентифікована. Хлопець захопив його руку, розуміючи, що урок був необхідний, але як фістінг опущений, літала витягнула її крило, але не відступала. Хлопець (і це був чутливий хлопчик) раптом відчував крихкість життя, і він вийшов літати. Полетіти, які теж навчилися щось, загинув вдячності. Урок навчався. й

«Я бачу, що ти мав таке життя. Дякуємо вам за претендацію й

Якщо ви, як мені, обожнююєте образ і соковитість мови в літературі, то з великим задоволенням рекомендую вам свою улюблену книгу в жанрі магічного реалізму – «Атлас, що складається з неба» Goran Petrovich. вона чарівна.

Д.Б.К. П'єр

«Вернон Господь Малий».

18 років

1990Р. 2199Р.

Приз букмекерської премії 2003 року. Книга фантастична. Перекладач – геній. Я ніколи не зустрівся з будь-яким кутом.

Що таке точка? Підліток з Покраїнскей м. Техас стає випадковим свідком масового вбивства своїх однокласників. У міліції відразу ж візьмуть його в обіг - перш за все, можливо, а потім як вбивця, по дорозі висить на нього всі нові собаки. І хлопчик вирішує втекти в Мексиці.

Стиль оповіді вражає: соковиті, жирні метафори, відомих загортають в селективному маті. Але читання ви не відчуваєте жаху, тільки захоплення – слово автора та таке роззброєння чесності підлітків, що неможливо відірвати. Прихильник і злий 21-го століття в присутності смерті.

Для мене, як професійний редактор, немає поганих слів – не вистачає точних. Однак, я вважаю, що це етичний, щоб попередити вас: не читайте, якщо ви спрощені словом “ass” подано як це, без точки. Прочитайте, якщо ви любите літературу навігацію, як спекотну каву розлитнула на ляпас, і ядер, як часник.

Цитати:

«Я давно дізнався, що батьки завжди отримують краще, тому що з того моменту, коли ви народилися, вони зібрали базу даних для запису кожного фрагмента, який ви робите, і вони готові поставити його в дію». Ви не встигнете зв'язати око, і ви вже відрізали як милий, просто думаєте про те, що ставити в них, подивіться, і ви вже стикалися з обличчям на асфальті. Тексти пісень, а це означає: І коли вони нічого не роблять, вони нічого не роблять з вами. Так що глянець не згасає.

«Чи відчуваєте, що ви є анодом в пісочному заповненому кислотному акумуляторі. П ... до всього, але з любов'ю.

«Тато Бог підняв нас до тих пір, поки ми потрапили в довгі штани, потім продали права на ім'я на доларі, залишивши свої автомобільні ключі на столі, а на f--------------------------------------------------------------------------------- Я з міста. Не порушуйте на небо, не буде допомоги. Шукайте людей, які заплутані в сні, як в сні. Ти Бог. Взяти відповідальність. І виконуйте силу, яка вам дається. й

Еріх Марія Зареєструватися

Arc de Triomphe.

Це класичний, звичайно. Улюблена любов класична.

Головний герой роману, хірурга Равіка, втілює якостей, які я люблю так багато у чоловіків: здатність повністю зосередитися на роботі, щире захоплення для жінки, вершковість і внутрішня самотність.

Він може пити і він може чекати. Побачити суть речей і відсвяткувати життя навіть в самих нелюдських умовах. Він є одним з тих чоловіків, які не можуть бути заспокійливими, тому що вони завжди на шляху до своєї мети, навіть якщо останній іноді стає обсесією.

Равік любить прості речі і чіткі почуття, цінує чоловічу дружбу і жіночу красу. І це був у роті, що Remarque кладе слово, яке я завжди пам'ятаю, коли я знайшов себе роялення в моїй подушці деякі листопад:

«Ніч завжди ускладнює речі. Недорогий розпад нічної темряви. Чи можна сказати, що це правда? Реальні слова потребують яскравого світла.й

Цитати:

«Для того, що можна розраховувати на гроші дешево. й

«Ви, як і всі мрії чоловіка, як і всі його мрії, і як добре, як ніхто не знав, що він був. й

«Не може бути більш дивним, ніж людина, яку ви любили в минулому».

Автор: Ольга Примаченко

Також цікаві: 11 книг для підняття настрою, якщо раптом вийшли сині

100 найромантичніших книг

Джерело: gnezdo.by/review/i-love-love/

Tags

See also

New and interesting