Не всі жінки дають краси від народження, і не завжди квиток в генетичній лотереї збігається з виграшним поєднанням рис зовнішнього вигляду ідолізовані в певному місці.
Народжена худий в сьогодні Мавритания - проблеми. Народився з розміром 40 нога в середньовічному Китаї - проблема. Народився сьогодні в Росії з щільною фізикою. . й
Краса - це подарунок, який лікує роки, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся. Щодо неконтрольованої та елюзивної, незважаючи на всі досягнення в пластичній хірургії та гормональній терапії.
Це буде дивним, щоб бути на виживання з таким нудним і рідкісним інструментом. І влада і безпека в більшості традиційних громадах відбулися чоловіки на тисячі років, тому що можна зв'язати їх собі і надати їм доступ до ресурсів, якщо не краса?
Що може допомогти вам змагатися з іншими жінками?
Маніпуляція. р.
Я відразу з'ясію, як будь-який інструмент – ніж, медицина, стоматологічні інструменти (на дні Навігації, інструменти для лікування зубів і інструментів катування були по-іншому) – маніпуляція – це просто інструмент і як його використовувати залежить від волі маніпулятора.
Маніпуляція. На відміну від краси, майстерність маніпулятора тільки виростає.
І, хто отримав красу і маніпуляції, були успішними – такі пішли в історію і все одно хвилюють фантазії сценаристів, як деякі Хюррем (Роксолана), які мали такий вплив на султан, який легко заважав у своїх політичних рішеннях. Чи потрібна кров’яна маніпуляція, якщо вона могла реалізувати свої політичні амбіції та таланти безпосередньо – це питання.
Краса - швидкість, при якій електризується потужність. Маніпуляція – Надійність утримання потужність.Пристрасть чоловічого правителя будь-якого рангу для молодої краси є коротким, і незалежно від того, як гарячі слова його любовних сповідань, з моменту сексуальної інтимності, часу працює проти неї. Звідси, дуже обережні рішення призначалися, коли і з ким - бажано пізніше, щоб інші механізми зв'язку могли проростити (Анна Блейн намагався дуже важко, але атлас - важливо в маніпуляціях, як будь-яка отрута, необхідна доза - пошук в будь-якому напрямку жирний, для неї це сталося буквально).
І звідси великий дискотека доступних жінок, точно всі планові жінки на ринку. Як і багато європейських працівників сьогодні, працівники мігрантів готові працювати на майданчику рису замість твердої заробітної плати та соціального пакету. Так само риторика про брудних людей.
ПАРАРХІЯ УНІВЕРСИТЕЛЬНОСТІ: всі чоловіки є ресурсом, всі жінки є конкурентами: більше чоловіків навколо вас, більше жінок навколо вас, особливо розумні, молоді і красиві.І більше чоловіків кріпляться на будь-якому рівні - дружній, сексуальний, пов'язаний. Найвибагливіший об'єднати всі рівні в одному. Не дивно, є жінки, які радіють своїй молоді або непристойності - з плечей падає найсвіжіші навантаження щоденного жіночого конкурсу і заздрості.
Сьогоднішня безпека, приплив на інший рівень, все ще залежить від чоловіків - перш за все, це інший статус одруженої жінки, статус соціального забезпечення, захист від явного і невірного нападу засуджених. Наприклад, відсутність офіційного чоловіка при реєстрації вагітної жінки в жіночій консультації ще розглядається як фактор недоліку при розрахунку категорії ризику.
Звісно, є чоловічі маніпулятори, такі що wow, але на основі вище, жінки змушені навчати цю майстерність протягом століть. Це автоматичне, і це відповідь на дуже поширене питання, "Увімкнути, це не може бути мій мама, що робить це з метою."
Це не з метою (найчастіше), в розумінні, що жінка не сидить напередодні розмови з чоловіком/сон/дочками і не будує план діалогу - це її спосіб спілкування.Уміння маніпуляції є також вмінням «поглинання» агресії. Не проявляється його безпосередньо, так як чоловіки допускаються в бійах-боротьках-прямих змаганнях, але через такі механізми, які, як кажуть, не можна чіпати. Це коли, після спілкування з токсичною матір'ю, доросла дочка офіційно не має нічого сказати, але після фрази, як «О, звичайно, ви можете піти на відпочинок з цим хлопцем, вже потрібно звикати до того, щоб бути самотньою, хто потребує старої хворої матері, це зрозуміло» – почуття не приємно.
Найнадійніша основа для маніпуляції - провина. Повага, нехай не любить. Чи є люди, які ви поважаєте глибоко і завжди готові допомогти? Ви відчуєте себе про них? Чи варто поважати і допомогти в складній ситуації? Чи є люди, які ви любите безперечно?
Guilt - ефективний метод збиванняВона токсична до двох сторін. Всі ці штампи, "Я вибрав," "Я відмовлявся від вас", "Я переніс цей шлюб для вас" - список нескінченний - генерувати провину для дитини з гарантією 120%. Не завжди це повідомлення настає у вигляді слів, чим складніше особистісна структура маніпулятора, тим дрібніше полотно провини. І чим тонше це, тим важче, щоб потерпілий побачити проблему зовні себе. І навіть якщо ми не говоримо про свідомі маніпуляції в стилі гри дипломатів, але про реально навчені соціальні автоматизми, це не видаляє відповідальність маніпулятора. Після того, як ми згодні розглянути недбалість злочину.
Гільт зв'язує найяскравіші. Тому що це таке некомфортне почуття, що людина готовий зробити все, щоб видалити його.й
Що говорять?
Найкорисніший чоловік в господарстві. Так, син винний. Так дочка винна. Син винний під контролем. Дочка не є конкурентом.
У разі відсутності досвіду вільної любові на складі іншої або з глибокого екзенціального страху самотності жінка може чіпати ці механізми, відомі її і багато поколінь до неї.Навіть якщо не існує об’єктивних загроз її фінансуванню або іншої безпеки, як це було справа під час султанату, коли важливо стати «клапаном» – матір’ю майбутнього султана і мати максимальний вплив на сина.
І неважливо, як молоду дружину відставив “Ой мій Бог, як ви не бачите, що ваша мама просто маніпулює, і не дихаючи серцевої атаки від того, що ми не пішли до неї” – чоловік відчайдушно працює до автомобіля, щоб врятувати свою матір від певної смерті, будучи сердитися на своїй несердній дружині, однак, його мама попередила його про каліптіння дочки-в-право...
Нерідко чоловіки дійсно «побачають ці маніпуляції» тому що тільки навички, які навчаються. Можна сперечатися на тривалий час в рамках концепції «менів з маршів жінок з Венери» на соціальному, генетичному, історичному рівні, все це відбувається або все разом, але середня температура в лікарні підкаже, що жінки краще справляються з підводним емоційним рівнем. Єдине питання, в якому напрямку вони випрямляють ці невидимі при перших поглядах.
Уважно, дочка є настільки ж конкурентоспроможною, як і інші жінки, як вона є виживачом. вона забирає любов чоловіка - вона пов'язана з дружиною кров'ю. У той же час святий образ матері не можна торкнутися навіть в казках - і в казках є поділ. Один сюжет в різних варіантах - молодий кроковий спійовик вирощував, а мачуха не знаходить місце для себе від рогівки, ревнощі і заздрості. Але вона мачуха тільки тому, що образ матері незрівняний. Мачуха не таке часте явище, яке так багато сюжетів наполегливо блукають. Щоб сердитися з матір'ю, щоб конкурувати з матір'ю, є прямим загрозою для життя, для матері є джерело цього життя. Дочкам нічого не піддається нападу – зазвичай ви повинні зібрати все: хвороба, зайва вага, часті захворювання, депресивні розлади.
Мати любить, шкодує, піклується, і мачуха ревнощів, ревнощів і капелюхів. Мати народжує, а мачуха живе з світлом. І найважчіша частина полягає в тому, що вона така ж людина, яка робить різні токсичні речі з словами, «Для себе добро, ви повинні піти в темний ліс страху вночі».У казках степлер врятував тільки шлюбом ("Я не зраджую за любов, тільки залишити будинок якомога швидше"). А потім в казках, в реальності, токсичний батько має свою владу через провину і після пологів додому і навіть після смерті. І знову через маніпуляції провини, які міцно встановлюються в потерпілому розумі.
Займіть роки терапії, щоб вийти з ладу, але це варто.Я спробував так важко зробити ваші улюблені пельмені, і ви не їсти! Як зробити це для мене?
- Так, я знаю, що ви дуже змієте. Я дуже шкода, але я просто ate і я не голодний.
- Як лікувати мене так?
- Я дуже шкода.
Ви ніколи не заховані про мої почуття!
- Я можу побачити, що ви сердитися прямо зараз. Я поважаю своє право мати будь-яку думку про мене і мій поведінку, навіть якщо це не збігається з шахтою.
Хтось потребує декількох місяців навчання, щоб реалізувати такий довідковий діалог спокійних і кордонів. Що таке. Уміння відбиття і гальмування непросто. Ці нейронні з'єднання не швидко ростуть.
Мати-сон є динамічним. Материнство - це різні змагання. Поінформованість і сила материнської любові, безумовно, сильніше, ніж продукти соціальної еволюції. Можливість відображення і розуміння сенсу їх почуттів і дій,
Сприяє емоційному комфорту для свободи дітей – складна майстерність, яка вимагає важкої роботи. Але без нього в соцмережах дуже ймовірно приймають контроль поведінки. Ведмеді завжди ростуть світлі, ніж троянди. Права людини починається там, де існує можливість вийти з причинно-ефективних відносин, де є вміння пригнічувати імпульси і усвідомлення поведінки.
Ви не можете змусити це з-за кордону – ви можете зрозуміти, як іноді діти токсичних батьків хочуть «пошукати і пояснити все», вони думають, що вам просто потрібно знайти правильні слова, показати біль, а потім покрокова інструкція перетвориться в матір. Змінити процеси тільки народжуються в межах. Або не народився... Євангелія метафора, «Поведінка, я маю на увазі двері і вибити» (Rev. 3:20), це про неспроможність Бога над людською свободою вибору, що може бути вибір.700730 р.
Гільт є дуже спрощеним конструюванням для пояснення дій людини. Скоріше, є каусальні пастки і неправильний вибір в певній точці часу. Але це не робить нікого краще.
Найголовніше зрозуміти для дітей токсичних батьків:- Це не ваша несправність для дітей батьків / шлюбу / життя.
- Ви не збігалися з ресурсами ваших батьків.
- Не вважаю, що ваш батьки не керували свою роль і не знайшли ресурсів, щоб допомогти собі, навіть якщо вони живуть через жорсткі часи.
- Ви не несете відповідальності за те, що бити, приниження, або прийнятий – ви були тільки дитиною без механізмів захисту.
- Ви не несете відповідальності за все, що сталося, як дитина.
- Ви несете відповідальність за заперечення, що робити з усіма цими «правознавствоми»
Автор: Юлія Лапіна
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/psychology.lapina/posts/ 18900599645582?__mref=message_bubble?