Милосердя не має нічого спільного з віком.

Покажіть вам один парадокс: кожен невинний дитина зрілий. Милосердя не має нічого спільного з віком, оскільки це не має нічого спільного з досвідом. Насиченість має робити з сприйнятливістю, свіжістю, chastity, невинністю.Я не маю на увазі, що ви стаєте більш досвідченими, ви стаєте більш зрілими. Це те, що люди зазвичай є, коли вони використовують слово.

Я маю щось інше. Чим більше ви знаєте, тим більш незрівнянним буде Ваш розум. І коли ви сімдесяти або вісімдесяти років, ви будете абсолютно незрілі, тому що ви вчиняєте від вибуху минулого.

р.

Ігор Морський

Дотримуйтесь молодої дитини: не знаючи нічого, діти можуть дізнатися більше старших людей. Психологи кажуть, що якщо дитина не вимушена навчатися, не вимушена навчатися, то він здатний вивчати будь-яку іноземну мову протягом трьох місяців. Залиште його наодинці з рідними динаміками і протягом трьох місяців дитина буде говорити.

Але якщо ви змусите його, то це займе майже три роки, тому що чим більше ви змусите його, тим більше він починає діяти з усього, що він навчився, від вчорашніх знань. Якщо лівий, він вільно розвивається, спонтанно; навчання надається йому легко, по собі, автоматично.

У віці восьми років дитина вбирає близько семи відсотків всієї інформації, яка навчиться в його житті. Він може жити вісімдесяти років, але до восьми років він опанував сімдесят відсотків - він має лише тридцять відсотків, що залишилося вчитися, і з кожним днем проходження його здатності засвоювати знання дивізують.

Чим більше знає, тим менше він дізнається.Коли люди використовують слово «погашення», вони мають на увазі багато знань, коли я використовую слово «погашення», я маю на увазі можливість вчитися — не знаю, але вчитися. Це різні, абсолютно різні, діаметрично протилежні речі.

Знання мертвих. Уміння вчитися - це процес життя. Ви просто зможете дізнатися, що перебування в готелі, відкрити для себе. Навчання є сприйнятливістю. Знання робить вас менш сприйнятливими, тому що ви починаєте думати, що кожен вже знає, що ще навчає. Коли ви знаєте все, ви продаєте багато, коли ви нічого не знаєте, ви нічого не можете пропустити.

«Я знаю, що я нічого не знаю». Це зрілість. Наприкінці свого життя сказав: «Я нічого не знаю. й

Чим більше живих, тим більше безпритульних вас.

Я знаю, що це означає, щоб любити себе.

Життя величезна. Як це мало знати все? Трохи глімер досить, навіть це занадто багато. Непристойна, нескінченна, без початку і без кінця - як це може бути крихітна краплина свідомості? Кілька стрибків, кілька відкритих дверей, кілька випадкових моментів контакту з існуванням досить. Але ці моменти не можуть перетворюватися в знання. Видання

й Осхо

Джерело: /users/15106