Батьки дають все, але які діти набувають

Коли батьки намагаються подарувати дітям все, чи дійсно це робити? Або, по суті, з кожним, ми купуємо, беремо частину незалежності дитини, запобігаємо його розвитку? На цій непростій темі відображаються американський Rhonda Stevens, блогер і мати двох дітей.

Згадайте, що наша дитина була схожа? Ми завжди працюємо над тим, що ми їдемо до наших друзів. Одного разу, один з нас знизився і був погано травмований, був багато крові. Але ніхто не карається. Ми були діти, і якщо ми не використовувались як безкоштовна праця, ми повинні витрачати весь день з дому.

Фото: Мег Бітон

Ви помітили, як змінилися обов’язки батьків? Коли дорослі починають турбуватися про безпеку, популярність та щастя своїх дітей? В останні 25 років змінилися речі: батьки купують авто та дешевий одяг, а діти живуть як гірські зірки. Ми проводимо неймовірну кількість грошей на приватні уроки, кращі гаджети, ми вводимо цей божевільний забіг. Тексти пісень, а це означає: І я більше винних, ніж будь-який: Я купив своїх дітей 300 bucks варто бейсболів, хоча я не можу дізнатися, чому я зробив це, і ці гроші могли бути відкладені в пенсійний рахунок або проїдені на ньому.

Згадайте свій одяг у 1970-ті роки? Незважаючи на спроби заблокувати спогади, я пам'ятаю відчайдушних спроб купити реальні перетворення. Чи можу я купити їх? Ноп. Я скаржаю? Ні, звичайно, ні. Я жив, я не був?

І тепер у нас є ціле покоління дитячого одягу, що розвантажує в пилі, що коштує більше, ніж мій щомісячний постачальник електроенергії. Не було дизайнерського одягу в дитинстві.

Чому? Наші батьки не зловживали достатньо, щоб купити футболку $60, який викинув на нас. Чудова річ в тому, що жоден з цих підлітків не буде шукати роботу прямо після закінчення навчання з коледжу, щоб платити свої рахунки, їх одяг і їх автомобілі. Так вгадувати перший раз, який буде дитина, коли він потребує грошей? Це право, батьки.

Більшість з них випускників коледжу або університету без ідеї, що це подобається шукати роботу, відправити резюме, інтерв'ю і прибути на час. Якщо у них є робота, то це тільки тому, що роботодавець надає допомогу батькам, і вони тільки працюють, якщо він «нав'язує свій графік».

Ми любимо наших дітей і бажаємо бачити їх щасливими і щасливими. Але я боїться, ми вкрали від них важливі враження, які роблять життя яскравіше, і діти самі відповідальні, впевнені дорослі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви ніколи не цінуєте більше, ніж що ви заробили.

Я вірю, що багато хто з нас горді, що ми надаємо нашим дітям матеріальні переваги і простий спосіб життя. Я не пишаю, і я знаю, що багато батьків стурбовані поточною ситуацією, як я.

Намагаємось подарувати дітям все, ми закріплюємо ці важливі речі з них:

3610Р. 4200Р.

Можливість затримати задоволення

Тому що це дійсно важливо, щоб визначити справжню цінність чогось, щоб бути хворим. Але, незважаючи на це, наші діти не знають, що затримка задоволення є, для них чекає телефон, щоб заряджати.

Можливість вирішення проблем і впоратися з емоціями

Ми вирішуємо всі проблеми для дітей. Намагатися віддати вчителя в коледжі, щоб змусити дитину перезапустити іспит - він не спробує, бо він має два іспити, і він в хістерії готують. Не сміятися, батьки спробували зробити це.

Про нас

У той час я хочу, що. Але наші діти продали свою незалежність для нових автомобілів і джинсів. Вони будуть жити під спідницею для життя, якщо це означає круті речі.

Поширене почуття.

Бонус, який дозволяє легко визначити, де на північ, як перекачувати шини або вимкнути час, коли немає джемів трафіку. Ви дізнаєтесь про спільне почуття, зробивши помилки та навчання з них, тільки якщо ви дієте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Як навчити дитину Не потрібно «любити» дітям

Холодна кров.

Важко тримати людину на будь-якому місці. Постійні люди призводять до втрати праці, складних відносин, хвороб і падінь. Відбувся резисторація від катастроф, що є хорошою для тестування «матеріалу» Декастр є великим викладачем, який втілює знамениту казку про те, що ви не вбиваєте вас сильнішими. Видання

Кредит Ронда Стівенс

Джерело: womo.ua/kupit-dushu-roditeli-dayut-vse-no-chto-priobretayut-deti/