3 потужних правила Нового року

У минулому році я розвивав три нові правила, які я використовую щодня. Я люблю поділитися з вами. Зробили життя набагато простіше і краще. За допомогою

Русь один: Дякую.

Я часто бачу людей, які вони були надані. Неважливо, що – увага, річ, гроші, відносини, дія. По суті, ми ніколи не знаємо, що влада бере на себе, щоб дати комусь щось інше. Іноді це останні ресурси. Ви ніколи не знаєте, як купити і вибрати «зручний подарунок» для Вас.

Наскільки це для деяких людей, щоб захопити один одного або сказати добрих слів. Поведіться в щирості і подяка щиро, як для великого скарбу. Ви не знаєте, що за лаштунками. Як люди лікують, чиї зусилля не були оцінені. Баша на них не вгадуючи і не радує. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Рулі два: Виберіть праву відстань

Після того, як я був чоловіком, який знайшов його легше розірвати відносини, ніж будувати кордони всередині нього, сказати ні, ні просто відстань. Я був так боляче, тому неспроможний, що я віддаю перевагу бігти, а потім перемішувати розриви і боротися з болем.

Тепер я знаю, що це. правильно підібрана відстаньй З деякими людьми цілком можливо боротися з собою на довгий час і плідно, якщо ви віддалите себе.

Довгий дистанційний інструмент:

• Ми не спілкуємось дуже часто.
  • Не дуже відверто,
  • оберіть нейтральні теми,
  • Не бути єдиним,
  • не доторкнутися,
  • Перемістити в більш формальну рамку.

Багато, багато відносин можуть тривати протягом багатьох років на далекій відстані, ніж ми звикли. Відстежуйте себе, і вам не доведеться вдатися до конфлікту, прикриваючи дратівливість, або саботаж для зняття напруги.

Рулі три: Як ти любиш.

Люди часто приходять до мене в групах, які не вірять, що вони можуть бути любими. Від компліментів, люків, подарунків, довідок і будь-якої уваги. Це не їх несправність, важко для них, але від інших їх поведінка виглядає неухильно і розтане. Ця поведінка називається "Особливості"й

Більш ніж будь-який інший, ми можемо мати хороший, теплий зв'язок з іншими і все одно діяти, як ми не повинні будь-кого.

Якщо ви «граєте» те, що ви любите уяву людей безпечніше, ви станете теплішим і більш відкритими. Намагайтеся відреагувати всім від цієї ролі, не звичним. Ви починаєте пропонувати себе, погоджуєтесь на пропозицію інших і відносно спокійно відхилятися від відмов. Люди навколо вас будуть відчувати, що вам потрібно, і що ви будете зустрічати їх. Не вірите мене?

Інструменти для нової ролі:

• Бути трохи зручніше,
  • дайте більше відгуків,
  • посмішка
  • визначається для перегляду очей,
  • на запрошення та пропозиції, щоб відповісти не з ембаррасованими тишами, але «Так, я прийде, я радий!»
  • Уявіть, що вони не хочуть позбутися від вас, вони хочуть бути з вами.

Буває, занадто, чесно.

Цікаво: Мистецтво спілкування: що ми говоримо і як ми не робимо

Обсесія є наслідком гордості та нездатності спілкування

Бажаю вам експериментувати з цими правилами в Новому році, і, можливо, отримати щасливі результати. Видання

Автор: Юлія Рубльва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/1817479741871706/photos/a.1818796065073407.1073741828.1817479741871706/1895806697372343/?type=3&theater