Чоловічі ігри

«Покинути цей лист зараз!», «Одно, сідайте на хвилину!», «Що ви можете жити!» «Я не можу обійтися без бою!», "Старий будинок?"??? Абсолютно! Хто ви думаєте, що ці коментарі звертаються до, хлопці або дівчата? Я думаю, що відповідь очевидна ...

Навіть найдовший і найбідніший дівчина не створює стільки шуму і розладу, як середній хлопчик. Особливо дратує активність хлопчиків до мам. Порівнявши сина з її життєздатною дочкою, сусідська дівчина або сама, як дитина, вона приходить до розчарування висновків: дивний, брудний, боротьба...

Але в нашій школі і в сім'ї переважно жінки, які займаються вихованням дітей. І рідко те, що мама вгадує, що причини надмірного (з точки зору матері!)

р.

З народження мозку хлопчиків відрізняються від тих дівчат: У хлопчиків зважує трохи більше. У хлопчиків утворилися ті відділення, які відповідають за пошукову активність та м’язову активність, у дівчат – центри мовлення та зв’язку.

У хлопчиків в дитинстві права півкуля розвивається більш інтенсивно, ніж у дівчат, які відповідають цілісному сприйняттю і інтуїтивно зрозуміло сформованій картині світу, але в підлітковому віці лівий різко переносить його в розвиток, у дівчат все навпаки.

Що означає практика? Дівчата починають говорити швидше і краще, і хлопчики в цей час повністю покращують техніку пересування по квартирі: На першому - дроблення, а незабаром - біг і стрибки. Дівчата віддають перевагу ретельно влаштуванню невеликого місця (наприклад, «кімната» під письмовим столом), хлопчики, як правило, опановують і захоплюють максимально простір.

Якщо ви даєте хлопчику і дівчину той же набір блоків і попросіть побудувати «заражений будинок», дівчина, швидше за все, зробить інтер'єр з реберами, кріслами і столиками, і хлопчик зображує будинок зовні, «рослий» навколо саду або будувати дорогу, нехай машини на ньому, коротко, напишіть будинок в якийсь зовнішній простір.

Простір розроблений не тільки горизонтально, але й вертикально: Невеликий tarzan піднімається спочатку на столи і стільці, після чого прагне піднятися на шафу або піднятися під стелю через центральну нагрівальну трубу, а трохи пізніше на деревах в парку. Мами захопити голову: здається, що ця господиня одночасно в десятих місцях і скодити, skodite, skodite ...

Ви можете, звичайно, незважаючи на висихання протесту, тримати його в арені протягом двох років, взяти її на прогулянку тільки в колісному крісла або приводу на смоли, скакати і покарати на прояви «полювання» інстинкту. Ви можете, як тільки дитина намагається піднятися на стілець вперше, шаут: «Ви не можете, ви будете падіння!». Це можливо, звичайно ж... тільки природа приймає жорстоку помста, коли хтось намагається заманити її.

Активний, міцний хлопець буде протистояти таким обмеженням з усіма його можливими, що спонукає їх до порушення правових прав. і почне захищати їх у «легальних» способах з агресією, грубістю, гістерікою. Непристойна, емоційно залежна дитина вірить, що світ сповнений страшних небезпек і стане підозрою, млявою, неініціативним.

Добре, ви можете зробити це по-різному. З дня народження, за допомогою динамічних гімнасток, плавання, спеціальних міні-симуляторів (наприклад, растрова траса), спонукати малюку освоїти простір, допомагаючи йому знову виконувати «зразку» і знову до того, як він ідеально підходить.й Купити спортивний комплекс (і його потрібно зробити в перші шість місяців життя дитини) і допомогти малюку майстеру. (Важливо, все це необхідно для дівчаток, але якщо ви ростете сина, то спортивні і літні ігри є найкращим способом каналу своєї непристойної енергії в мирний канал.)

Після чотирьох років обов'язково прокоментувати хлопчика в спортивному розділі. Всі діти ідеально підходять для плавання. Хокей і футбол розвиває здатність працювати в команді - це ідеальний спорт для дитини з виготовленнями лідера. Світло, гнучкі "гутта-перчі хлопчики" підійдуть акробатики або гімнастики. Дуже важливо, щоб ваш син має двоколісний велосипед, ролики, справжній футбол і баскетбол якомога швидше.

7550595

Якщо головне для дівчат в грі - встановити емоційний контакт, то для хлопчика - досягти лідерства, займати найбільшу можливу позицію в ієрархії однолітків. Таким чином, ігри хлопчиків більш динамічні, вони вимагають суворого дотримання вроджених правил. Якщо дівчата люблять ретіти за пару з душевною подругою, то хлопці дарують велику гучну компанію: адже все більша команда, чим цінніше вичерпне місце в ієрархії.

Навіть самий розумний і добре виведений хлопчик, один раз в компанії своїх однолітків, починає поводитися «за законами пакету», демонструючи такі поведінкові візерунки, з яких знаходилися мати і бабуся. Не варто боятися, але потрібно дуже чітко пояснити вашому сину, які вирази, жести і в цілому стиль поведінки, ви категорично не приймаєте вдома. Не пройшовши в непродуктивні лекції, кажуть просто: жінки не скажуть так (не біжить). Таке пояснення підвищить самооцінку малюка, підкресить його належність до затишної спільноти чоловіків.

Нерідко мами категорично відмовляються купувати свої сини «військові» іграшки: сабери, пістолети. Вони захоплюються дуже думкою, що їх ніжна крихта буде «програти вбивця». Але боротися з хлопцем потрібно стріляти абсолютно без зайвих зусиль. Не купуйте машинку - візьміть паличку, не знайдемо паличку, «ввімкнено» від пальця. Так як ваш п'ятирічний син є ексстатичним у війні не означає, що він готує себе до професії вбивця. Крім того, такі ігри також психотерапевтичні в природі: вони допомагають позбутися від зайвої агресії, вони практикують дозволені і заборонені візерунки поведінки.

Почнеться, коли починаються «бороти без правил».й Але навіть в цьому випадку не варто читати богослужіння. Краще запропонувати хлопчикам, щоб розробити код честі: не вдарив на голову і внизу талії, не закінчуючи падінням, не атакувати два на одному, не кинути камені і праски.

Ще один стомлюючий блок є монстрами та іншими несимпатічними героями. Ну, що мама бажала, що її дитина спить в обійми з Людина-павук або інший злий дух. Ведмедя, звичайно, набагато більше чарівних і естетичних...

До недавнього часу я був сильно проти таких іграшок, і все ж вони не викликають мене ніяких позитивних емоцій. Але нещодавно мій чотирирічний син чудово пояснив мені, чому він потрібен відчуження простору відчуження: "Я боїтеся від нього." Якщо ми купуємо його, я відіграю з ним, а потім я буду боятися. Нерідко іграшка монстра стає своєрідною матеріалізацією його страхів.

Перемога над монстром означає перемогу над страхом. Змащений, перетворений в іграшки, не може відходити взагалі, але стає все більш тумою і зрозумілою. Ви дійсно боїтеся, хто ви граєте? Звичайно, це не означає, що потрібно затопити дітей з іграшками монстрів. Але, можливо, в якомусь ситуації, особливо між віками трьох і п'яти, коли діти часто мучать страхами, така іграшка буде служити вашим сином.

Навіть якщо ваш син має десятки радіокерованих автомобілів і п'ять дизайнерів, кожен з яких коштує стільки, скільки іншого браслет отримує в місяць, він все ще зіграє з паличками і камінням, а з кишенят його штанів ви будете регулярно витувати об'єкти, які вкрай важко для "нормального" дорослого, щоб визначити (посуди можуть перечитати історію про те, як Tom Sawyer розмальовував паркан: список хлопчиківських скарбів змінився трохи, оскільки Mac Twain).

浜у 涓 蹇

Якщо Ви не бажаєте «Що необхідно» заповнити всю квартиру, візьміть на них спеціальну коробку. (За допомогою звичайного гуаше можна навіть перетворити в реальну «піратську» грудей.) Але ні в якому разі не можна заборонити «драгувати всілякі крапки в будинок»: ігри з абстрактними об'єктами пробуджують творчу вену, дозволяють втілити в життя найсміливіші хлопчикські фантазії.

Інстинкт дослідника робить вашу невибагливу спадкоємцем дисамбука годинників і стрічок, підібрати дорогі іграшки? В принципі прагнення хлопчика знати «як все працює» абсолютно натуральне, і це буде дуже чудово, якщо ви даєте йому старий годинник або радіо, що послужила свій час, який подав в шафі на десять років.

Вам необхідно лише записати дитину, яка перед початком наступного «розширення», обов’язково слід перевірити батькам, чи не потрібно їм це чи це. А ще краще, якщо батько (або мати) візьме участь у «пошуку» або запрошують сина, щоб допомогти ремонту жорсткого заліза або змінити колесо на машині. Навіть якщо Ваш «асистент» не має сенсу, це не важливо: головне почуття участі в серйозному «чоловічому» бізнесі.

浜у 涓 蹇

Нерідко батьки вірять, що хлопці повинні грати тільки в дизайнери і автомобілі і прийти до бджільництва і навіть виходу, знайти сина в компанії ляльки старшої сестри. Але ви хочете, щоб він виростити, щоб бути ніжним, симпатичною людиною, щоб стати ніжним батьком і чоловіком? Чи можна дізнатися це тільки з кранами та бульдозерами?

Батьківський кодекс - Читати далі

Вчити дітей сниться, не боятися.

Хлопці, як дівчата, повинні грати рольові ігри з ляльками або тваринами: годувати від лялькових страв, покласти на ліжко і їздити в колясці. Якщо ви шоковані леді в мереживних і луках, купіть або пришивайте ляльку хлопчика, що ваша дитина може подбати. Не боїться, що він стане об'єктом позбавлення від однолітків: в рік або два, збиравшись до дитячого садка або школи, хлопчик з сміхом запам'ятається дитячим хобі. Видання

Автор: Ася Стейн

Джерело: materinstvo.ru/art/808