EFT – проста методика вирішення будь-яких проблем.

Сьогодні я хочу поділитися з вами чудовою технікою, яку я активно використовувати для роботи через всі поточні негативні емоції. Це дуже відомий і популярний. Методи усунення особистісних проблем Ім'я EFT (Emotional Freedom Техніка) або EFT (Emotional Freedom Техніка)й

Відразу я хочу зробити замовлення, щоб ця коротка стаття не замінила участь в семінарі з цієї техніки або тренінгу під наглядом досвідченого процесора. І покажу вам саму техніку в спрощеній версії. Але навіть таким чином. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й І при тривалому використанні можна видалити фізичні проблеми разом з іншими серйозними травмами. У той же час, використовуючи це повне задоволення.

Мала теорія або чому EFT працює

EFT належить до класу так званої Енергетична терапіяй На основі теорії Всі наші емоційні, психологічні та фізичні проблеми відображаються в нашому енергетичному організмі.й В терапії ми діємо на енергетичні меридіани людини і таким чином очищаємо організм енергії першим, і з цим, проблеми, які ми працюємо з відходом. Акупунктура і акупресія ґрунтуються на тому ж принципі.

Не потрібно вірити цю теорію або ні. Метод працює дуже добре і дає стабільні і досить сильні результати. Так нехай!

Техніка роботи з EFT

Робота на цій техніці складається з 5 частин

1,1 км Визначення проблеми.

На цьому етапі ми позувати проблемуй В основному, все, що приходить до розуму «Я спекотний», «У мене є дуже поганий головний біль», «Я просто люблю свою роботу», «Мій чоловік є паразитом» і т.д.

2. Оцінка проблеми.

Тепер ми Ми оцінюємо цю проблему На масштабі 0 до 10, де 0 неіснує і 10 повністю проявляється в моєму житті. Для того, щоб зрозуміти, що проблема занурилася, а потім пішли.

3. У Формула антагоністичної мотивації.

Ця фаза допомагає. Прийміть проблему і видаліть всю стійкість до її розчину.й Дуже просто. Необхідно повторити фразу тричі: «Знайди формулювання проблеми, я люблю і приймати себе, мій тіло, моя душа, а також (формування проблеми).» У цьому випадку веслами індексу і середнього пальця слід натиснути на точку карате:

4. Кнокінг.

Тут ми приїжджаємо до основної частини. З тими ж двома пальцями, або досить з їх подушками, ми м'яко натискаємо точки, які зображені на малюнках нижче. Для кожної точки вам потрібно 5-7 кранів, але це звичайний номер, ви можете або більше або менше. При цьому необхідно концентрувати на задачі. Що таке, якщо ви відчуваєте себе ненависті для вашого сусіда, то вам потрібно активно відчувати його. Якщо це головний біль, зосереджений на ньому і т.д.

Точки:

EB = початок брів
SE = сторона очей
UE = під очима
UN = під ніс
Х = кинь
CB = початок кістки
UA = пахви
Т = палець = пальчик
IF = індексний палець
MF = середній палець
LF = рожевий

У цій роботі є невеликий трюк, який прискорює процес. Я даю вам приклад. Наприклад, ви працюєте з тим, що ваші діти не обіцяють вас. Я збив 2 точки і ви відчуваєте, що ніхто не заперечує вас. Далі змініть те, що ви фокусуєте на новій думці: «Не прослухайте мене». Після того, як ще 5 балів ви відчуваєте себе безпорадним, тому концентрат на цьому новому почутті і т.д. За допомогою цього підходу можна швидше вирішити проблему.

5. Умань Корекція.

Коли ви завершили коло на всіх точках, ви можете мати 2 варіанти:

У вас є позитивна емоція або просто спокійне почуття. Потім ви повертаєте свою оригінальну проблему і оціните її. Якщо це 0, то процес може бути припинений. Якщо це не 0, або якщо вона реформована (наприклад, «Я хочу їсти» і зараз «Я хочу росити мої проблеми в моєму особистому житті»), то просто перейде на крок 1.

б. Ви продовжуєте випробувати деякі негативні емоції, Або думають негативні думки, то просто перейде на крок 3.

Це його. Як правило, займає 10-15 хвилин, щоб боротися з тривожними думками і емоціями.

Як боротися з великими проблемами будуть розглянуті нижче.

Як боротися з складними проблемами

Ми розуміємо, що я маю на увазі складні проблеми. Перший і перший. Це фізичні захворювання. Увійти проблемні відносини з людьми, Вони також можуть бути передані хронічні психологічні проблеми (Я постійно підробляю речі, я дуже сердитися дуже швидко, коли я... і т.д.)

Такі завдання зазвичай не кидаються і повинні підходити на стадії.

1,1 км Потрібно писати список аспектів цієї проблеми. Просто напишіть все, що ви думаєте про це. Наприклад, якщо у вас є погані стосунки з матір'ю, ви пишете.
Моя мама не знає мене.
- вона ніколи не любила мене.
Поганий приклад для мене.
Коли я був дитиною, вона підняла мене погано.
Ми дуже різні люди.
- і вона є однією жінкою.
Як ви не знаєте мене так багато?
- і т.д.

Ви пишете багато, багато, багато. Для таких проблем не обмежується 3-4-5 сторінок.

2,2 км Тепер методично, протягом 30-40 хвилин на добу, ви працюєте кожен аспект. У день може зайняти 3-5 аспектів. Сама частина знизиться (це буде незворотно) і після того, як ви побачите зміни вашої поведінки, а також, непарно достатньо, в поведінки іншої людини. Або ваша стара хвороба буде проходити і т.д.

Це не просто робота, але це дійсно може змінити життя!

Автор: Ірина Тихомирова

Цікаво: Таблиці почуттів, які допоможуть зрозуміти себе

Як зупинитися злий з людьми

Джерело: ярмарок-lady.ru/2010/07/eft-prostaya-sistema-razresheniya-lyubyih-problem/