Новорічні рішення

Магія Нового Року полягає в тому, що в цей період часу величезна частина людей по всьому світу повторює однакові думки в своїх головах. Неважливо в якій мові ці думки озвучуються внутрішнім голосом кожного європейського, американського, австралійського, російського та ін. Залучаємось до люків Нового року, ми, один спосіб або інший, подумайте про плани на наступний рік або підсумуємо результати вихідного року.

Результатом цих продуманих процесів є новорічні постанови, які ми робимо для себе, до наших близьких і друзів. Рік після року. Найпорожніша активність можна уявити, але так важливо і масштабно!

Спеціально для ekonet.ru Анна Гершенович в статті про те, чому новорічні постанови не працюють в більшості випадків і як її можна виправити.

Новорічні рішення не працюють.

Хто знає, коли ми починаємо щось нове на початку кожного року? Якщо ви регулярно відвідуєте тренажерний зал не менше двох років поспіль, ви, ймовірно, помітили інфлюкс відвідувачів в січні. Так, це люди, які здійснили обіцянку собі під Кремлячою хіями: «навіть форму з нового року!»

Незважаючи на те, що вони роблять вас некомфортним - це переповнено в шафі, ви повинні чекати від тренажера, який буде випущений - ви не дійсно хвилюєтеся, тому що ви знаєте, що це тимчасове. До середини лютого потік «Бегінери-новини-геальті-нового року» буде висихати, а до першої щелепи можна сміливо прогулятися в полум'яному залі.

Ми робимо ці обіцянки року після року! Ми не розуміємо, чому вони не працюють.

До того, як ми розуміємо причину, важливо розуміти, як ми відчуваємо, коли ми не робимо, що планується. Ви можете проаналізувати ваші ситуації. Ви можете прочитати кілька прикладів:

р.

Зона комфорту та новорічні рішення

Будь-яка зміна, чи є вона спрямована на придбання нової майстерності (звиток ігрових видів спорту, не їсти після 6, можливість сказати «не» для втручання обставин і «так» нових можливостей і т.д.) або позбавлення від старого (звиток куріння, вживання солодощів, нездатність захистити свої погляди і позиції і т.д.), вимагає нас залишити наш комфортний пояс.

Перш за все, тому що це щось нове, що ми не маємо, ми не зробили його до, або ми навіть зробимо це, і ми знаємо, що це не дуже приємно. Зона комфорту є де все зрозуміло і зрозуміло, коли ви знаєте результати будь-якої акції. Бор? Приват. Це надійний і зрозумілий. Для того щоб змінити щось в житті, важливо мати можливість залишити зону комфорту.

Люди, які приходять в зал після новорічних свят, по суті, зробіть крок з зони комфорту! Що відбувається далі? Найперший «збиток», який зіткнувся з м'язовими болями після першого тренування. Потім маса нових спортсменів з'явиться, коли вони знайдуть, що це досить незручно піти в тренажерний зал три або п'ять разів на тиждень. Далі хтось дізнається, що він втратив тільки кілограм протягом трьох тижнів і укласти, що ця активність неефективна.

Людина зрозуміла, що вона була важкою, отримала рубаний (розвантажений) і кинути - повернулася до зони комфорту. Багато людей говорять про те, що достатньо крокувати від зони вашого комфорту, ніколи не повертатися до неї. Це не зовсім вірно. Взявши один крок важливий, але дуже важливо повторити його багаторазово.

Чому потрібна допомога? Не тільки тому, що майстерність настільки досконалий. Коли ми крокуємо від нашої зони комфорту 100 разів, ми стаємо більш стійким до стресу. Будь-який.

І до стресу розчарування. Тільки тоді розширюється зона комфорту. Він не повернеться до колишнього розміру, він буде рости. Звичок або утворився або ми позбавляємо від неї. Тимчасове почервоніння також є результатом. Навіть якщо людина повернулася до звички куріння після того, як він ще змінив: він отримав досвід кинути.

Ми маємо багато цікавих поведінок.

Наприклад, ми не працюємо, але знайомі нам, ніж спробувати нові речі, які можуть або не працювати.

Наприклад, кожен знає, як шукати роботу: потрібно писати резюме і принести його до одного з ресурсів. Кожен знає, що це не робочий метод, хоча б він неефективний. (Не вірити це? Зайдіть до hh і подивіться на співвідношення в роботі.

Недостатньо, важливо для заявника мати резюме! Але це останнє, що він повинен турбуватися. Оголошено успішні кандидати на роботу перед роботою. Оскільки успішні кандидати дотримуються системи, в якій робота виконана передмовою (ясне розуміння того, що ви хочете зробити і де працювати, які навички вам потрібно для цього, і як ви можете позиціонувати себе з точки зору значення компанії і т.д.) визначає результат інтерв’ю навіть перед тим, як людина перетнула поріг компанії.

Щоб зробити неможливим, важливо ігнорувати стан.

По суті, всі успішні люди дотримуються системи і приймають бетонні сходинки. Це відрізняється від більшості людей, які обмежені рішенням Нового року. Не забудьте, що успішні люди не роблять резолюцій Нового року.

Які відмінності між рішеннями нового року і як ви робите обіцянку, яка працює?

Перед тим як дізнатися відповідь, подумайте про рішення Нового року, які ви зробили на себе минулого року.

Чи можна це зробити в цьому році?

Чи не пам'ятаєш їх?

Якщо ні, не зберігайте читання.

Наступними є безглузді рішення Нового року:

1,1 км Збережіть гроші. Незважаючи на те, що це хороша і конструктивна обіцянка (логічно і обґрунтовано, якщо людина має мету - купити квартиру, піти в подорож і т.д.), без специфіки, це безглуздий. З точки зору реалізації, вона зазвичай доходить до економії на незначних речах. Як чашка кави. Такі витрати не впливають на бюджет.

2,2 км Зробіть щось. Це не достатньо, щоб отримати результати. Приклад вище йде в тренажерний зал без видимих змін. Звичайно, ті, хто йде в тренажерний зал, є одним кроком попереду тих, хто, як правило, тільки планує піти "з понеділка". Люди часто боїться визнати, що їх дії протягом тривалого часу не працювали. Після того, як ви йдете в тренажерний зал вже сприяє тому, що ви відчуваєте себе добре в порівнянні з тим, хто просто плануєте. Якщо ви не отримуєте результатів.

3. У Робота на складах, які не працюють або працюють. Наприклад, з великим зусиллям зберегти на чашках кави або піти в тренажерний зал замість 3 разів на тиждень - сім !!! Натюрморт.

З усіх вищезазначених існує кілька характеристик неефективних новорічних дозволів:

Не специфічні: «З нового року я починаю їсти право (не менше)!» Що обіцянка буде забута маршом.

Нереально: «З нового року я стартую до зали 5 разів на тиждень!» Дійсно? Минулого року, Ваш середній був 2 рази на місяць.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На основі волі, мотивації та надії. Це вороги системи. Скажімо, "Я збираюся рухатися більше," замість простої парковки автомобіля 500 метрів додатково або уникаючи ескалаторів і ліфтів в ТРЦ. Повідомляємо, що «Я зустрінемося, щоб краще спати». І зайдіть в ліжко, дійсно, годину раніше, але все ще — з планшетом або ноутбуком, висить в Інтернеті протягом години довше.

«Надійна дія» знебочених новорічних резолюцій.

На початку про почуття ми відчуваємо, коли ми не робимо обіцянок. Так, дійсно, непідготовлені новорічні постанови погрожують ускладненнями.

Ми віримо в себе, тому що ми даємо собі.

Багато психологічних програм, самодопомоги та самодопомоги книжки стартують з повідомленням: «Дізнайтеся довірити себе!» Чому ми навчимося? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми знаємо, що ми робимо ще одну новорічну роздільну здатність, глибше, знаємо, що ми не будемо тримати його.

Якщо ви пообіцяли себе тим же, що рік після року, що ви думаєте, що цього року буде відрізнятися від попередніх п'яти?

Характеристика ефективних новорічних обіцянок

Scott Addams: Утрати мають цілі, переможці мають систему.

Маючи ціль добре, але це не достатньо. Ми повинні план дій, чітка система руху до цих цілей.

Ваші обіцянки будуть працювати, якщо ви:

(a) як це можливо

(b) реальний (застрахований і очікуваний)

(c) містять дати та цифри

Зверніть увагу на різницю:

«Справа вага з нового року» проти «Скинути ХХ кг за березень». Останній, що ви можете зробити це:

(a) Поверніть її в менші і допущені цілі: «х кг до кінця січня, х кг - Лютий, бажаний «-XX» - березень.

B) розміщується на стінному календарі

Визначте, які риси допоможуть вам виконати Постанову Нового року

Ми всі знаємо переваги позитивного мислення і потреби в оцінці. Дійсно, вміння щиро сказати собі: «Я кращий!», «Я розумний!», «Я доброзичливий!», «Я дисциплінований!» допомагає людині пережити настрій вниз або подолати себе. Але це лише загальні слова.

Коли мова йде про конкретні цілі, важливо розуміти, які характеристики допоможуть вам досягнути.

Щоб зробити це, потрібно проаналізувати себе в плані створення «Портрету мого найкращого себе!» Подумайте про ситуації, в яких ви вже досягали бажаного результату і через які дії ви досягали його.

"Я зробив ... і отримав ...!" :

В результаті застосування ...., я збільшив прибуток (вироблені витрати) на ...%.

В результаті цих кроків, які я регулярно брав, я кинув ... кг.

Де відсвяткувати Новий рік в Росії: 5 цікавих ідейВи хочете бути щасливими? Вимкніть інтернет.

Вигода, це дуже відрізняється від загальної характеристики, наданої вище!

В той час як це тільки тиждень, практика прямо зараз перед тим, як ви подаруєте собі новорічну роздільну здатність: подумайте про те, що ви хочете досягти в кінці цього тижня за допомогою вищезазначеної схеми (зокрема, реалістично, безперечно).

Після того, як всі ми плануємо протягом січня!

Якщо ви не знаєте, як досягти?

Автор: Анна Гершенович

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.learningtools.ru/