Як зберегти відносини: 5 договорів пар за карпманом

З метою збереження та вдосконалення відносин в парі, у тому числі 5 довірчих угод:

Номер договору 1,1 км

Контроль батьків:

договір"Про не розбиття".Пара погоджується підтримувати структуру та особисті стандарти у відносинах та утриматися від несподіваних «бурст» таких як:

• кинути роботу і повісити на партнера;
  • Постійно загрожують розірвати відносини;
  • виводити з попередніх зобов’язань;
  • раптом нехтує цілісністю, порядком або гігієною.
р.

У разі відсутності такого договору людина може сказати: «Я можу зробити будь-які рішення самостійно. й

Договір 2.

Кар'єра батькадоговір"За захист"й Партнери згодні захищати один одного від зайвої тривожності та болю в лікуванні стресових ситуацій, надання підтримки та інформації заздалегідь. Партнер позбавляє від болючої ревності, сором'язливості, зайвої небезпеки і невизначеності, запам'ятовує свої слабкості і тримається при необхідності.

У разі відсутності такого договору людина оголошує, «Ви повинні мати справу з почуттями. й

Договір 3.

Дорослий: договір"відкритість"й Партнери згодні обговорити всі незгоди, бажано на день, що вони виникають. У бесіді партнери зобов'язані не використовувати прихилого тону, не переривати один одного, не ховати нічого або відхиляти від теми, а також виконувати Три правила відкритості:

Здійснити предмет;

Дискусії (неготування);

Закрити тему;

У разі відсутності такого договору людина каже: «Я не повинен нічого розповісти. й

Договір 4.

Безкоштовна дитина:Договір"Про задоволення"й Партнери згодні надати кожному іншому задоволенню:

У сексі запитую партнера та погоджуюсь на те, що інша людина любить, не вказавши «Не натиснути мене, я збираюся. й

- у спільному режимі, погоджуючись на відвідування нових місць на зиму партнера.

у власній індивідуальності, розкриваючи нові, несподівані аспекти власної особистості в іншому, тим самим порушуючи рутинну передбачуваність відносин.

У разі відсутності такого договору людина каже: "Ми можемо як весело, кожен по-своєму."

Договір 5.

Адаптивна дитина:Договір"на гнучкості"й Партнери згодні про спонтанну готовність дати в виникненні спорів, навіть якщо вони впевнені в їх праві, заради збереження миру.

На відміну від гнучкості є жорстким положенням: «Я не змінить своє життя заради всіх. й

У разі відсутності такого договору людина каже: «Ми здавалося бачити речі по-різному».

Довіра повинна відрізнятися від сліпої віри, яка виникає при:

Договір укладений при відсутності довіри між партнерами.

Договір вважається укладеним без чіткого роз’яснення взаємних очікувань.

Договір вважається залишатися в силі після фактичного розриву відносин;

Це ідеальний договір без однієї помилки.

Потерпілий підтвердить батьківське командування, «Чи не закриє,» очікує сліпу віру від Спасителя, який зашкодить і розчарує її, перетворюючись в Перскурор. Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psyclass.ru/pyat-kontraktov-doveriya-dlya-par