Zheng Fuzhong: Невідомі причини збільшення ваги

Є багато причин:

• спадкова схильність,
  • шкідливі звички,
  • тип організму,
  • структура живлення,
  • внутрішні захворювання.

Але ми всі ділимося загальним характером. слабкий селезінка, Не обробляти обробку і засвоєння їжі. Хтось подумав, що я розмовляю, краще сказати, що селезінка занадто міцна.

Ні, безумовно слабкий. Все, що ми звикли думати, що ми отримуємо жир, тому що ми засвоюємо їжу занадто добре, і є багато зайвої енергії в організмі. Це «фак» запобігає нам досягненню мети втрати ваги, розшифровуючи нас.

Хто може сказати: У мене є хороший апетит, їсти все, і незалежно від того, скільки я їсть, я все ще хочу. Так, я маю слабкий селезінка і шлунок?

У китайській медицині існує вираз: «Слунок сильний, селезінка слабка», що означає, що вона може їсти багато, але організм не може перетравити його. Шлунок відповідає за надходження їжі, селезінка - за його рух і обробку.

Обробка полягає в тому, що їжа, отримана в шлунку, зламана в поживні речовини, потім ці поживні речовини доставляються на всі частини тіла, перетворюються в ци і кров.

Іноді, незалежно від того, скільки ми їсти, через слабкість селезінки, їжа не може бути оброблена. Як і завод, який купив багато сировини, але обладнання застаріле, і після обробки отримують тільки напівфабрикати або дефекти - продукція не варто.

Ви думаєте, що накопичення жиру на вашому тілі є результатом зайвого харчування? Ні, це відкладення шлюбу, від якого тіло не має сили, щоб позбутися від.

При відсутності енергії організму не вдасться використовувати ці відкладення відпрацьованих відходів. Не можна обробити в кров і ци для потреб організму. Крім того, вони заважають, створюють перешкоди для виробництва нової крові.

Так само немає місця для нових продуктів в готовому складі заводу, адже ящики шлюбу походять всюди. Цей шлюб не може бути реалізований, неможливо отримати гроші на розвиток виробництва.

Але це займає корисну площу, немає місця для зберігання нових продуктів. Те ж саме відбувається в організмі - жирові відкладення не дають простору для нормального розвитку м'язової маси.

Брудна застійна кров не дає свіжої крові, в організмі недостатньо енергії, і її не можна поповнювати. Так, Процес схуднення позбавляє від старого на користь свіжого і нового, замінюючи брудну кров чистою - процес очищення.й

Програми втрати ваги завжди навколо. теорія енергетичного балансуй Вважалося, що шляхом зменшення надходження енергії (харчування), стимулювання виведення оброблюваної їжі, прискорення горіння калорій можна досягти балансу енергії і позбутися зайвих кілограмів.

Досить розумний на перший погляд. Тільки ключова точка не враховується - відходи, що накопичуються в організмі, не можна самостійно розбити і виводити зовні. Це вимагає багато крові і ци - багато енергії. Тільки після цього буде можливість відкласти відходи в найменші компоненти, які можуть ввести кровоплину.

Це схоже на те, як рослина буде використовувати багато фінансів, праці та обладнання, щоб сортувати, консолідувати рідини, викинути те, що потрібно відкинути, переробити те, що можна переробити, і, нарешті, після очищення готового складу продукту, заповнивши його новим якісним продуктом.

І якщо кошти і сили на заводі недостатньо, це неможливе виконання.

Де ви отримуєте живлення? Її тіло може отримати тільки від їжі. І якщо ви обмежите себе в їжі, харчуватися так само, як вам потрібно задовольняти основні добові потреби тіла, як можна знайти енергію для видалення сміття?

Хто може сказати: Я появлявся на деякий час і загублений вага тіла знизився, але м'язи стали досить флаббі, зморшки стали більш, повністю вичерпається.

Це сталося тому, що тіло використовувало крихітну кількість енергії, яку вдалося накопичувати раніше, і зламали нормальну м'язову тканину, щоб забезпечити щоденні енергетичні потреби внутрішніх органів. І не тому, що тіло вдалося видалити накопичені відходи протягом років.

Тимчасова втрата ваги відновиться дуже швидко, і незабаром людина почне зважати ще більше, ніж до дієти.

Чи є м'язова дійсно важлива для нас? Абсолютно! М'язи є складом, де кров зберігається, розподілений, регулюється і qi є нашою енергією. Якщо ви постійно перебуваєте на дієтах, щоб схуднути, то це зберігання буде повністю знищено для підтримки енергетичних потреб внутрішніх органів. Де буде зберігати кров і ци?

Чим менше місця зберігання, тим менше тіла може зберігати здорову свіжу кров для майбутніх потреб. Збільшення ваги після дієти є природним результатом. Так, Якщо ви хочете схуднути і підтримувати здоров'я, подбайте про охоронців і регуляторів м'язів крові і ци.

Є ще один, можливо, ще більш серйозний, обхват. Через те, що деякі ліки втрати ваги сприяють аномально швидкому метаболізму, людина швидко втрачає кілограми. Це можна порівняти з тим, що завод, щоб очистити склади рідини, продає все за вигідною ціною, в тому числі всі заводські будинки з обладнанням.

Така втрата ваги порушує функцію щитовидної залози, впливає на стан м'яза серця, іноді навіть призводить до ниркової недостатності. Хто може розвивати анорексію, яка часто носить життя і дуже важко лікувати.

Необхідно розуміти і втілити ідею, що Тільки шляхом збільшення надходження їжі можна схуднутий Цей спосіб мислення часто призводить до того, що фунти починають йти без особливих зусиль з нашої частини.

Перш за все, необхідно вибрати продукти, які підвищують рівень Qi і крові і не призводять до утворення жирових відкладень. Я маю на увазі, Продукти, які загоюють селезінка і покращують склад кровій

Які ці продукти?

Я раджу включати більше в раціон харчування:

• яловичина,
  • муттони,
  • море
  • яйця

Ці продукти можуть бути їсти стільки, скільки ви хочете.

Якщо вам подобається свинина, ви також можете їсти її іноді.

Ваше тіло буде використовувати поживні речовини для поповнення крові та ци. Тільки після свинячих страв, корисно використовувати екстракт глоду, це допоможе організму більш ефективно засвоювати важку їжу, використовувати поживні речовини для відновлення рівня Qi і крові, і запобігти надлишку жиру від утворення.

Коли рівень Qi і крові досить збільшується, організм поступово почне позбутися від зайвих жирових відкладень.

Без обмежень можна їсти:

• будь-які фрукти та овочі,
  • бобові,
  • горіхи.

Радіш допомагає позбутися від газів, гарбуз - видалення рідини, дата вунабі Вони живлять кров і стимулюють травлення.

1 999 р.

Немає необхідності їсти:

• рис
  • борошно
  • їсти менше свинини,
  • рогоносець
  • курчат бройлер,
  • русcкий english
  • солодощі,
  • морозиво.
Деякі продукти не повинні харчуватися певними людьми. Наприклад,

• Якщо у вас часто виникають блювотні розчини, дайте молочні продукти;
  • Люди з холодними шлунками не повинні харчуватися крабами.
Якщо ви відчуваєте брак міцності і пригнічений настрій, вам не потрібно коригувати ситуацію з споживанням цукру. На даний момент організм потребує ци і крові, не цукру.

Рисові і борошняні страви по суті однакові цукру, тому будьте обережні. Краще їсти неабияких дат, фруктів, яловичини, горіхів. Дуже дякую!

Схуднути з запропонованим методом легко і приємно. Ви можете практично не обмежувати себе в їжі, рівень Qi і крові підвищиться, буде більш міцніше і здоров'я. На першому етапі ви не зможете втратити багато, можливо, навіть трохи ваги збільшиться.

Не слід лякати або скинути, дивлячись на стрілу ваг – деякий первинний приріст ваги свідчить про зростання м'язової маси – тобто ци і крові. Крім того, з-за кордону ви побачите, що ви витягали, всередині ви відчуєте, що ви зміцнили фізично, сила зросла, ви задоволені собою.

Цікаво: Надмірна вага - психологія захворювання

Надмірна вага або надмірна вага

Потім тіло буде контролювати внутрішні процеси. Коли рівень Qi і крові піднімається на необхідний рівень, організм почне боротися з відкладеннями жиру. У цей момент ви можете допомогти організму – відштовхувати точки селезінки на ногах, в цей період вони можуть бути дуже чутливими.

Коли фунти йдуть, люди, які страждають зайвою вагою, відчувають себе як метелик, який виходить з кокону – вони відчувають оновлення, радість, легкість. Видання

З книги Ченд Фужун «Ви найкращий лікар»

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

Джерело: vk.com/wall-23903469?w=wall-23903469_11439