340
Як не лікувати грипу: 6 помилок, які кожен інфікований людина робить
Лікування грипу до Складний і важливий. Після того, як грип, на відміну від інших САР, розвивається блиск швидко і загрожує серйозні ускладнення.
Дуже важливо своєчасно і коригувати терапія. Існує багато інформації про те, які дії приймають, але незважаючи на це, багато хто може бути оброблений неправильно.
"Сайт"Вивчивши рекомендації епідеміологів і терапевтів, я збирав найбільш поширені помилки, які ми робимо при лікуванні грипу.
Подбайте про своє здоров'я і близьких: поділіть статтю в соцмережах, щоб не дати грипу лише шанс!
від 6 420 грн.
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Дуже важливо своєчасно і коригувати терапія. Існує багато інформації про те, які дії приймають, але незважаючи на це, багато хто може бути оброблений неправильно.
"Сайт"Вивчивши рекомендації епідеміологів і терапевтів, я збирав найбільш поширені помилки, які ми робимо при лікуванні грипу.
- Флюс на ногах
Багато, відчуваючи себе, помилково вірити, що хвороба пройде сама по собі. Такі люди починають активно приймати антипіретичну і мультисимптомні препаратиВони полегшують роботу. Influenza - це вірусне захворювання, яке передається повітряно-десантними крапельками. Не тільки всі інші інфіковані, тому самопочуття самого «продавця» погіршується в часі: вірус зачіпає людину важче, впливає на життєві органи.
Нефлютенза, що виникає в м'якій формі, буде дійсно проходити швидко, як ніби сам. Але, незалежно від форми (середнього безсимптомного) і тяжкості захворювання, необхідно. постільна білизнай
- Відмова від лікаря
Нерідко пацієнти самолікують: кажуть, лікар прийде, призначають ліки (я знаю, я бачив рекламу), і це все. Це помилка! З грипом необхідно забезпечити контроль стану пацієнта (ультразвук, фторографія). Нефлютенза загрожує серйозними ускладненнями, такими як пневмонія, яка може викликати смерть.
- Прийом антибіотиків
Лікування грипу антибіотиками страшно. Антибіотики призначені для знищення бактерій, вони не впливають на віруси! Прийом антибіотиків як антибіотик профілактика ускладнень грипу Також проти правил, оскільки неконтрольоване використання цих препаратів призведе до того, що бактерії в організмі перестануть реагувати на них. І це загрожує вторинним, більш стійким інфекції, що важче лікувати.
- Гарячий напій
Чайи, фрукти напої, компотити через вміст вітаміну Це дійсно покращує стан пацієнта, вони також зменшують кислотність крові, допомагають більш легко перенести м'язові болі і втоми. Але це тільки якщо напої теплі, не спекотні! Головна імуностимулюючі засоби допомагають зміцнити захист організму, кладуть на ноги швидше, але знову в постільній білизні.
- Алкогольний
Варіант лікування грипу з міцним спиртом не є варіантом. Спирт токсичний для тіла, вірус грипу занадто. Печінка повинна бути захищена...
- Ізоляція
У стані озимих, ашей і слабкість, бажання ізоляції досить зрозуміла. Але загорнути в ковдру і носити теплі шкарпетки, не можна сидіти в щільно закритому приміщенні. Обов'язково вентилювати приміщення: при температурі 18-20 градусів і спати легше, і швидше відновлюється. У теплій душовій кабіні протягом 3-5 хвилин не буде зайвим, але краще відмовитися від гарячої ванни на період хвороби.
Подбайте про своє здоров'я і близьких: поділіть статтю в соцмережах, щоб не дати грипу лише шанс!
від 6 420 грн.
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
З цією технікою Я все робимо: картини, листівки, коробки. Все, що вам потрібно, є смужки паперу ...
Салат «Карусель»: безпрограшний варіант на святковому столі!