З цією технікою Я все робимо: картини, листівки, коробки. Все, що вам потрібно, є смужки паперу ...

перекриття Мистецтво перекручування довгих і вузьких смуг паперу на різні фігури і створення різних композицій, як об'ємних, так і на аркуші паперу. Крілінг став улюбленим творінням багатьох рукодільниць. За допомогою перекриття можна прикрасити альбоми, блокноти, листівки і навіть стіни в будинку.

Редакція "Сайт" Дуже натхненна робота виконана в цій техніці. Вони виглядають дуже акуратними, елегантними і розповідають нам, наскільки важко їх виконавець працював. Створіть ці. Мистецтво - це чудовий антистрес і дає можливість розкрити творчий потенціал.

Ми пропонуємо ознайомитися з основами цієї техніки і побачити чудові надихання Ідеї ручної роботий

Вам потрібна робота.
  • зубчастий
  • паперові смужки для запікання (можна вирізати смуги кольорового паперу 3-7 мм поширити себе)
  • клей
  • свінгери

Прогрес роботи
  1. Візьміть смугу паперу двома пальцями. Витягніть кінець смуги з двома пальцями іншої руки, проковтнувши ніготь над ним так, щоб кінець злегка вигнутий.

2. Вигнутий кінчик легко намотується на шлі. Також є спеціальний інструмент з розщепленням на кінчику. Якщо у вас є один, ви можете пропустити перший пункт. Туго скручуємо кілька поворотів.
    7373.06 км

3. Коли діаметр паперового кола становить 3-4 мм, його вже можна видалити з каналізатора. Я збираю його вручну.

4. Вішуючи щільний диск двома руками, утримайте його пальцями весь час, щоб паперова стрічка не відкрита.
    р.

5. Тепер трохи розслабляйте пальцями, дозволяючи паперовій спіралі відкрити трохи.

6. Приклейте кінець смуги до основи клеєм ПВА.
    Р

7. Тепер вичавити заготовку двома пальцями. Це форма краплі. Заготовки можна надати різні форми, виконуючи стиснення і роблячи зубчики.

8. Об'єднайте шматки в різні форми. Ви можете поєднувати різні кольори, наприклад, використовувати два або більше в одному пелюстці.

Ідеї виробів в техніці підвіконня
  1. Свічка квітка. Дуже оригінальний!

2. Коробки, зроблені в цій техніці, будуть служити шикарним елементом декору. Але вони не підходять для зберігання речей. Прийняття для бавовняних дисків або серветок.
    Р

3. Ви можете зробити дуже красиві тривимірні картини.

4. Дуже популярний перекриттяй Готові в магазині досить дорогі.
    Габаритний зображення

5. Дитячі сувеніри.

6. Хороший варіант оформлення стін.

Всі вироби дуже вишукані. Також можна використовувати цю техніку для прикраси окремих частин предметів. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, вона виглядає неймовірно красиво жити! Після того, як я спробував зробити щось в перекриттяВи не зможете зупинитися і створювати нові прикраси.

Ми бажаємо Вам творчого настрою! Поділіться своїми ідеями з друзями.

від 176086

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.