367
З цією технікою Я все робимо: картини, листівки, коробки. Все, що вам потрібно, є смужки паперу ...
перекриття Мистецтво перекручування довгих і вузьких смуг паперу на різні фігури і створення різних композицій, як об'ємних, так і на аркуші паперу. Крілінг став улюбленим творінням багатьох рукодільниць. За допомогою перекриття можна прикрасити альбоми, блокноти, листівки і навіть стіни в будинку.
Редакція "Сайт" Дуже натхненна робота виконана в цій техніці. Вони виглядають дуже акуратними, елегантними і розповідають нам, наскільки важко їх виконавець працював. Створіть ці. Мистецтво - це чудовий антистрес і дає можливість розкрити творчий потенціал.
Ми пропонуємо ознайомитися з основами цієї техніки і побачити чудові надихання Ідеї ручної роботий
Вам потрібна робота.
Прогрес роботи
Ідеї виробів в техніці підвіконня
Всі вироби дуже вишукані. Також можна використовувати цю техніку для прикраси окремих частин предметів. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, вона виглядає неймовірно красиво жити! Після того, як я спробував зробити щось в перекриттяВи не зможете зупинитися і створювати нові прикраси.
Ми бажаємо Вам творчого настрою! Поділіться своїми ідеями з друзями.
від 176086
Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
Редакція "Сайт" Дуже натхненна робота виконана в цій техніці. Вони виглядають дуже акуратними, елегантними і розповідають нам, наскільки важко їх виконавець працював. Створіть ці. Мистецтво - це чудовий антистрес і дає можливість розкрити творчий потенціал.
Ми пропонуємо ознайомитися з основами цієї техніки і побачити чудові надихання Ідеї ручної роботий
Вам потрібна робота.
- зубчастий
- паперові смужки для запікання (можна вирізати смуги кольорового паперу 3-7 мм поширити себе)
- клей
- свінгери
Прогрес роботи
- Візьміть смугу паперу двома пальцями. Витягніть кінець смуги з двома пальцями іншої руки, проковтнувши ніготь над ним так, щоб кінець злегка вигнутий.
- Вигнутий кінчик легко намотується на шлі. Також є спеціальний інструмент з розщепленням на кінчику. Якщо у вас є один, ви можете пропустити перший пункт. Туго скручуємо кілька поворотів.
7373.06 км - Коли діаметр паперового кола становить 3-4 мм, його вже можна видалити з каналізатора. Я збираю його вручну.
- Вішуючи щільний диск двома руками, утримайте його пальцями весь час, щоб паперова стрічка не відкрита.
р. - Тепер трохи розслабляйте пальцями, дозволяючи паперовій спіралі відкрити трохи.
- Приклейте кінець смуги до основи клеєм ПВА.
Р - Тепер вичавити заготовку двома пальцями. Це форма краплі. Заготовки можна надати різні форми, виконуючи стиснення і роблячи зубчики.
- Об'єднайте шматки в різні форми. Ви можете поєднувати різні кольори, наприклад, використовувати два або більше в одному пелюстці.
Ідеї виробів в техніці підвіконня
- Свічка квітка. Дуже оригінальний!
- Коробки, зроблені в цій техніці, будуть служити шикарним елементом декору. Але вони не підходять для зберігання речей. Прийняття для бавовняних дисків або серветок.
Р - Ви можете зробити дуже красиві тривимірні картини.
- Дуже популярний перекриттяй Готові в магазині досить дорогі.
Габаритний зображення - Дитячі сувеніри.
- Хороший варіант оформлення стін.
Всі вироби дуже вишукані. Також можна використовувати цю техніку для прикраси окремих частин предметів. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, вона виглядає неймовірно красиво жити! Після того, як я спробував зробити щось в перекриттяВи не зможете зупинитися і створювати нові прикраси.
Ми бажаємо Вам творчого настрою! Поділіться своїми ідеями з друзями.
від 176086
Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.
Такі пакети відправляються на сміття. Зробіть пару зрізів, щоб перетворити їх в надзвичайно необхідне!
Як не лікувати грипу: 6 помилок, які кожен інфікований людина робить