Тітка для сил

Тітка для сил слід розуміти як дуже термінові речі. Наприклад, це тітка за гроші, прибуткові операції та інші товари, для будь-якого виду прибутку.

Наприклад, якщо людина займається спортом, то вона є обов'язковою для міцності - його прибуток в цьому випадку є сильним і здоровим тілом.

Якщо людина може заробити гроші на фондовому ринку, це також тітка для сил – заробити гроші.

По суті, тітка для сил є свідомим досягненням мети. У слово "свідомий" я поставив сенс, що це не результат удачі або надмірного перенапруження - він відноситься до результату, який може бути досягнутий стабільно, і тому ніякої залежності від удачі або перенапруження, оскільки перенапруження не вдається ніякої стабільності.

Щоб досягти мети, потрібно розуміти принципи, які ми досягаємо. Наприклад, щоб послідовно досягти результатів на фондовому біржі, потрібно спиратися на точні знання, а не на одноразову удачу.

Для того, щоб отримати фізичну силу і здоров'я від спорту, необхідно вибрати спортивну і навчальну систему, яка послідовно дасть ці результати всім, хто це робить.

Тому головною окупацією мисливця є знання законів (принцес) Всесвіту в цілому та принципи окремих речей, зокрема.

Для мене, знаючи річ (ітуація) знає математичні закони, за допомогою яких він функціонує. Тільки коли я можу бачити її як функцію (або як програму) я можу точно вивчити результат будь-якого роду взаємодії з ним.

2 правила, які змінять ваше життя назавжди

Точки повернення

Ви можете відобразити це: Тільки коли правила гри відомі, ви можете ефективно грати.

Всі інші варіанти часткових знань та інших напівфабрикатів є неробочими підробками, без суцвіття мислення - ні в якому разі.

Автор: Сергій Алтайський

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.liveexpert.ru/e/mrwhiteanblack