358
Найчарівніша їжа в Китаї, яку я особисто адирую
р.
60250Р. 3700Р.
Більшість «ласощів» китайської кухні, які описуються в західних медіа і шокують громадськість, є цікавою для самих китайських. Наприклад, жоден з моїх багатьох знайомих ate vungzidan, яйця замочують в сечі діви, або за смаком м'яса собаки. Однак, як тільки я бачив людей, які харчуються комахами на палиці. Але виявилося, що російські туристи, які зустрілися з дивовижними поглядами китайської, яка не заважала брати таку героїзму.
Однак в щоденному меню китайської є дуже незвичайні вироби з точки зору європейців. Якщо ви вирішили дізнатися, який смак і зовнішній вигляд китайської «делікатності», то сміливо поїхати в ресторан. У майже будь-який з них ви будете здивовані. Що?
Коли ви живете в країні з різною культурою протягом тривалого часу, він раптом виходить, що смак пластиковий. І їжа, яку ви використовували, щоб подивитися з підозрою, стає невід'ємною частиною вашого раціону і улюбленого лікування. Головне, що не суперечить новому досвіду, ризикувати і спробувати нові.
Фотосесія Маша Піпенко
Кредит Маша Піпенко
Дивитися також.
10 речей Я дізнався про Китайську школу, коли я був викладачем в Китаї
15 речей Я навчився жити в Китаї протягом двох років
www.adme.ru/svoboda-kultura/s-kitaem-u-menya-sluchilas-lyubov-s-pervogo-vzglyada-1277765/
60250Р. 3700Р.
Більшість «ласощів» китайської кухні, які описуються в західних медіа і шокують громадськість, є цікавою для самих китайських. Наприклад, жоден з моїх багатьох знайомих ate vungzidan, яйця замочують в сечі діви, або за смаком м'яса собаки. Однак, як тільки я бачив людей, які харчуються комахами на палиці. Але виявилося, що російські туристи, які зустрілися з дивовижними поглядами китайської, яка не заважала брати таку героїзму.
Однак в щоденному меню китайської є дуже незвичайні вироби з точки зору європейців. Якщо ви вирішили дізнатися, який смак і зовнішній вигляд китайської «делікатності», то сміливо поїхати в ресторан. У майже будь-який з них ви будете здивовані. Що?
- Я починаю з не найбільш екзотичним зовнішнім виглядом, але дуже незвичайним за смаком. рис винний суп. Рисове вино часто додають в якості інгредієнта до китайської та майже всієї азіатської кухні. Це солодка і містить невелику кількість спирту (не більше 4 °). Суп смакує властивістю: суміш солодких, кислих і чим ще неприємний. На першій дегустації він загадав: "Чому їсти китайці, щоб він ламався за вухами?" Але після того, як ви відчуваєте смак і привітно подивитеся на гурлінговий горщик з приготуванням супу.
- Можливі найбільш екзотичні з точки зору зовнішнього вигляду Прибуток є центарним яйцем. Яйця запліднені вапном (час стартера становить від 15-20 днів до декількох місяців). Білок готового яйця набуває прозорого коричневого кольору, а жовток стає чорним. Багато іноземців розглянуть центильне яйце, щоб бути найрізноманітнішою стравою китайської кухні, можливо, через м'який запах аміаку. Але я особисто люблю дану, особливо змішувати з легким тофу, приправляючи соєвим соусом, кунжутом маслом і часником.
- Висловлення нематеріальної «рідки» чай гречки. Зелені, не обсмажені зерна гречки заливають окропом і настоюють. За смаком як слабкий бульйон гречки. Дуже нічого, особливо якщо ви голодні, ви завжди можете їсти "злиття".
- Ще більш екстремальна версія китайської дієти Згущена свиня або качка крові. Зовні вона виглядає як шари звичайного тофу, тільки темно-червоний, ще більш коричневий. Структура нагадує печінку яловичої яловичини. Запечена кров'яна паста є загальним інгредієнтом для Hotpot. Hotpot - це горщик з відваром, в якому вони варять все, що вони хочуть, а потім їсти його з соусом. Ще одним поширеним варіантом приготування є кров, тушкована в гарячому соусі гарячого перцю з випаровованими соєвими проростками. На мій погляд, нічого особливого, але китайці кажуть, що це блюдо особливо корисно для жінок через його високий вміст заліза.
- Якщо свиняча кров досить нормально іноземці, а насильницькі емоції виникають тільки тоді, коли дізнаються, що це, то при погляді курячих ніжок, багато хто не може протистояти вичавленню.Курячі ніжки з кігами є улюбленою делікатесою в Китаї. Вони копчені, варені, тушковані і смажені, загалом, на відміну від нас, не дискриміновані проти анатомічних підстав. Курка - курка. Курячі ніжки - це улюблена закуска для пива разом з більш екзотичними для нас. свінгерий Для керівників в цілому я повинен сказати, особливе ставлення. Особливо риба. Рибна голова вважається делікатесом, і часто рибними головами, зокрема супом з них, вартість набагато більше, ніж сама риба.
- Єдине блюдо, яке ще не їсти rotten tofu, chow doufu. Це те, що це називається в китайці, і вірити мене, це називається rotten з розуму. Для того, щоб сказати, що він не сказав нічого. Сильний неприємний запах, який ви відчуєте до тих пір, перш ніж бачити лоток з цією «послідовністю». Залежно від провінції змінюється інтенсивність запаху. Найприємніший тофу Я зустрівся в місті Шаоксин, який знаходиться в районі Женьян. Я спробував його тільки після двох і половини років життя в Китаї і, щоб покласти його м'яко, я був не вражений. Але я особисто знаю людей, які люблять худі тофу не менш ніж багато європейців, пахнуть французькі сири.
Коли ви живете в країні з різною культурою протягом тривалого часу, він раптом виходить, що смак пластиковий. І їжа, яку ви використовували, щоб подивитися з підозрою, стає невід'ємною частиною вашого раціону і улюбленого лікування. Головне, що не суперечить новому досвіду, ризикувати і спробувати нові.
Фотосесія Маша Піпенко
Кредит Маша Піпенко
Дивитися також.
10 речей Я дізнався про Китайську школу, коли я був викладачем в Китаї
15 речей Я навчився жити в Китаї протягом двох років
www.adme.ru/svoboda-kultura/s-kitaem-u-menya-sluchilas-lyubov-s-pervogo-vzglyada-1277765/
15 зачіски, які виглядають ідеально з капелюхами і капелюхами
10 пар спорту, які допоможуть вам не тільки потрапити в форму, але і ближче