Низький десерт з фантастичним смаком! Довгий любив його...

Тексти пісень, а це означає: Є це, торт незліченний! Повітряна і об'ємна. Я думаю, що краще, ніж Наполеон. Під час строгої дієти можна приготувати: за 100 г - тільки 114 калорій. Дуже задоволений!

Схожі дієта Ви можете їсти хоча б щодня, виконуючи його в різних варіаціях. Фігури і дати відмінно замінюються чорносливом і абрикосами, родзинками, сушеними яблуками і журавлиною. Селяни можуть бути замінені бананами або ківі – це буде кислим, але все ж дуже спокусливим.

Дієтичний тортІнгредієнти для основи
  • 200г яблук
  • 180г вівсяна
  • 100г сушених фруктів (фіги, дати)
  • 220г банан пюре

Вершкові інгредієнти
  • 500г м'який нежирний сир
  • 300г йогурт без добавок
  • 20г мед
  • 150г стиглі груші

Підготовка
  1. Подрібніть крупу в блендері або кав'ярні, натрієві яблука на дрібній тертці. Сухі плоди дрібно розрізають або також подрібнюють в блендері, але не допускають консистенції пюре, слід отримати невеликі шматочки.
  2. Змащені банани, змішані з сушеними фруктами і злаками. Робимо тісто для бази! Я додав щіпку ваніліну до нього за аромат.
  3. Поставте основу в форму торта, поставте, можна зробити підставу з боками. Поставте форму в холодильник.
  4. Змішайте йогурт, сир, мед. Зріжте м'яке дозрівання груші тонкими скибочками або кубиками.
  5. Покладіть вершки на готову основу, прикрасить торт грушею і горіхами. Залиште в холодильнику ніч. Вранці на вас чекає десерт.

До сиру можна додати злегка рубцевий мак: низькокалорійний торт Насолодіться смаком німецького маку! Я не можу сказати вам, скільки я люблю цю варіацію. Зверху я прикрасить десерт з сирим гарбузовим насінням: ще більш корисний, і такий незвичайний смак!

Після смачного шматочка торта ви будете в чудовому настрої, не прогуляйтеся на їсти солодощі! Покажіть цей рецепт коханим, і не обмежуйте себе друзями. Випадково слухайте розмову між двома працівниками, я чітко розумію: чоловіки не менше турбується про свою вагу, ніж ми.

від 1 2 3 4 5+

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері