Від Муск до Брансон: Які великі люди навчаються з їхніх мам

Чи існують чотири розповіді про жінок, які виростили голову Тесла, власника Дівицької групи, засновника Facebook та творця Microsoft? Хто вони? Що робити? А що навчають сина?

Абрахем Лінкольн колись сказав: «Все, що я досягався в житті, я раджу маму. й

І хоча ми не можемо сказати про те, що й ті ж красиві слова, багато з нас у світі повинні бути вдячні своїм батькам за те, що вони зробили для них. Вони дали їм право освіти, вони розвивали свої здібності і допомогли їм реалізувати свої мрії: вони допомогли їм стати чудовими У нас є чотири з них, і ми маємо чотири з них, і ми маємо чотири з них.

1,1 км Mae Musk: Не просто гарна мама

Здається, що якщо ви приземляєте матері Елона Муска на Марсі, 68-річну модель і дієтолог досягнеться. У нас є муфта рукавів, і у нас є мука з них. За перший раз вона пішла до подіуму у віці 15 років в адміністративному капіталі Південної Африки Pretoria, в 20 з невеликою вона отримала на національному конкурсі краси, а в 2013 році, коли вона вже 63, вона з'явилася голою в скандальній фотосесії для чохла журналу Нью-Йорк.

Муск також взяв участь у рекламних кампаніях для Ревлона, Клініка та Virgin Airlines. Ми повинні пройти через пару разів, і нам довелося пройти через пару раз, і ми повинні були пройти через пару раз, і ми повинні пройти через пару разів. Одружився у віці від 22 років Мае Муск став успішним лікарем-діологом і одночасно з практикою Я займаюся освітою трьох дітей: Тоска, Ілона і Кімбал.

Тоді, коли ми були в середині цього, ми були в середині його, і ми були в середині цього. У інтерв'ю з Huffington Post, травень сказав, що гордість не дозволяла їй визнати невдачу. “Коли ви бідні, ви повинні виростити, як ви можете.” Я мав піти в сади, і мені довелося піти в сади, і я мав піти в сади. Я був схожим на ковдру в колеса, вона сказала.

У той час, коли сина Елона переїжджає до Канади у віці 17 років. Незабаром травня він пішов з ним, орендувавши квартиру з низькою орендою і отримав кілька робочих місць - одна з них була в Університеті Торонто, щоб її діти могли отримати безкоштовну освіту. Коли Елон і Кімбал переїхали до Силіконової долини і заснували Zip2, яка була спеціалізована на програмному забезпеченні для новинних компаній, їхня мама дала їм всі гроші, які вона мала.

І тепер, перейшовши з Нью-Йорка в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до своїх дітей, вона не має наміру втратити крила. Я проживаю багато часу з моїми трьома дітьми і десятьма онуками. Я також дам уроки для здоров'я та харчування в приватній школі, керівництво, що дає мені можливість налаштувати свій графік та поєднувати навчання з моделлю роботи, Муск сказав в інтерв'ю з Huffington Post в 2015 році. Ви знаєте, що ви робите з братом і сестрам?

2. Eva Branson: Леді без страху і проповіді

Річард Брансон відомий не тільки своєю підприємницькою діяльністю, але і для своїх великих спроб побити світові рекорди в вітрилах і літати на повітряних кулі. Так, немає нічого дивного в тому, що його мати також має бажання привернути нас.

Єва Брансон народився в Middlesex, Англія, в 1924 році в військовій родині і, відповідно до її автобіографії, вона була надана молодим чоловіком, щоб навчатися як пілот літака. У другому світі ми мали великий час, і ми мали великий час, і ми мали великий час. Після війни, як зазначено на сайті її благодійної організації, Фонд «Вего Брансон», працював танцюристом та акторкою. Після короткої кар'єри актриса Eva стала стюардеси британських Південноамериканських Авіаліній, а потім залишила свою роботу, змащуючи великий ковальріман. У 2011 році загинув три дітей (Особливий чоловік).

Ми не мали чоловіка або дружини, ані у нас є дружина. І прийшов до нас, він прийшов до нас, і він прийшов до нас, і він прийшов до нас. У статті опубліковано у щоденній пошті, ми скажемо, що вона «закінчена в художньому виробництві в садовій оболонці, виготовлення бісквітів і слин, які ми продаємо в Харродському університеті».

Він був тим, хто служив нам, той, хто служив нам, і той, хто служив нам. Афіша Напередодні 91 років, і разом з сином вона бере участь у діяльності Міжнародного центру пошуку зниклих і експлуатованих дітей (Ве на борту, і Річард надає фінансову підтримку).

У нас є санцтуар, і у нас є санцтуар, і у нас є санцтуар, і у нас є санцтуар. Яким чином вона керує збереженням юнацького ентузіазму, матір трьох дітей та бабуся 11 онуків: «Хвости та юні чоловіки». Як ви не любите її?

3. У Карен Кемпнер: Лікар хмелю

О Карен Кемпнер, мати, будь ласка, найвідоміший і впливовий підприємець в галузі інтернет-технологій, керівник Facebook Mark Zuckerberg, не відомий так багато. Я не думаю, що він хоче бачити вас на всіх.

У журналі Нью-Йорк написано, що Кемпнер, студентка Бруклінського коледжу, акцент якого відразу віддавав королева, що приєднується до нього, зустрілися з майбутнім чоловіком Едвардом Заккербергом, який навчався сантезі в Нью-Йоркському університеті, згідно з моїми знаннями.

У 1979 році він і Едвард одружився і переїхав до білих рівнин, Нью-Йорк, ближче до коледжу, де Карен навчався психології. Вона і чоловік має чотири дітей. Коли ми були в середині темряви, ми були в середині темряви. Хто був тим, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той, хто був той? Попри те, що за обсягом 60 млн. дол. США у Facebook акції, подружжя все ще живуть у старе місце.

Коли ми були в середині ночі, ми попросили його, якщо він був в середині дня. Він сказав: «Моя дружина була суперменом». Він мав можливість працювати і залишатися вдома.

Я не маю сумнівів, що глава Facebook має таку ж високу думку про Карен як батько. Коли ми зустрілися з прем'єр-міністром Індії, одна з питань, запитаних Марком Закербергом Нарендра Моді.

Ми є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є. У 2012 році, як Карен, є скромним доктором і уникає спілкування з журналістами.

4. У Марія Максвелл Ворота: Успішний бізнесмен і філософ

Поговоривши про свою маму, засновника Microsoft Білл Гейтс, найбагатшої людини у світі з фортунем 76.7 млрд дол., часто запам'ятовує літеру, що він написав йому, потім невідомо Мелінда напередодні свого весілля.

Він сказав: «Що було зроблено, багато буде запитати. й

Марія Maxwell Gates, яка протягом багатьох років займалася благодійністю, загинув 6 місяців пізніше у віці 64 років від раку грудей. Шини зберігають свою літеру і скоро разом з батьком Біллом Гейсом Sr. заснував Фонд Білла і Мелінда Gates. Він був сином моєї матері, і він був сином сина, і він був сином моєї матері.

Марія була найкращою студенткою в школі та коледжі, де вона зустрілася з чоловіком. Вони породжували трьох дітей. Він був першою жінкою, яка повинна бути на дошках кількох великих організацій, в тому числі Сполученого способу, де він був головою ради директорів в районі Короля, а потім став першою жінкою, щоб взяти на себе виконавчий комітет цієї основної компанії.

Марія очолювала сина, який в той час був головою корпорації Майкрософта, щоб запустити програму кампанії співробітників Гівінга, в рамках якої партнери компанії займалися недійсними фондами для Організації Об’єднаного способу та інших благодійних організацій. І пішов він на дошку цієї організації.

У 1975 році Мері Ворс був членом багатьох великих організацій, і ставши одним із охоронців Університету Вашингтона, ініціював припинення інвестицій в Південно-Африканську Республіку, де проведена окрема політика.

У сина, сина, сина, і сина, і сина, і сина, і сина, і сина, і сина, і сина, і сина. «Це не тільки наші оцінки та інші дрібні речі, які хвилюють її, але й як ми поводяться в громадськість, як ми утворили відносини з іншими людьми», - сказав Армінтраут.

Джеймс Родос: Знайдіть те, що ви любите і дозвольте його вбити вас.15 сенсаційно-правових котирування нейролінгвіста Тетяна Чернігівська про сюрпризи головного мозку та підсвідомості

Законодавство часто суперечило своїй матері: як в дитинстві, так і вже вирощеному, але не сумнівається, що вона завжди підтримувала його. Після того, як він залишив Гарвард у 1975 році і заснував Майкрософт, Мері використовували свої зв'язки на борту Сполученого Шляху, щоб допомогти йому отримати перший великий контракт від IBM, щоб розробити операційну систему для першого першого першого комп'ютера. Видання

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8