Холодна вода допомагає при застуді – особистий досвід

Для мене немає сумнівів, що холодна вода допомагає при застуді. Я впевнений, що багато людей не згодні з мною. І ви знаєте, чому? Тому ми маємо стійкий стереотип від дитинства. Коли ми постійно збивали і попередили «Не прогулянку без капелюха», «Не сидимо в проекті» і т.д.

Я не почав отримувати холодну воду до 55 років. У ці роки організм добре тренує і адаптує до різних умов. Він буде слабким і хворим. І ви починаєте загартувати і навчати його, і він буде загартований і стане сильнішим.

Р

Моє висновок про переваги загартування я зробив тим, що холод практично не припинив. І якщо я хворий, хвороба проходить відносно легко. Холодна вода допомагає мені відновитися знову. Я більше не використовуйте таблетки або полоски. Давайте мені дати вам короткий щоденник мого захворювання:

День. Понеділок: Це понеділок і я думаю, що я хворий. І це добре. Чому ви будете щасливі?

Це чудовий спосіб перевірити мій тіло. До природи я експериментую і переживав різні методи загоєння протягом декількох років. Як довго буде хворим? Як важко це? До недавнього часу я мала ангіну 2-3 рази на рік. Тепер ці застуди стають менш поширеними. Я побачу, як вона йде після двох років холодної води. Я не знаю, скільки триває інкубація. Шукаю, як це відбулося 8 березня, неділя. На 6 ранку я був в басейні і провів всього 1,5 години в воді. Спочатку я пішов до 4 м глибини з підводним плаванням, очистивши дно. Потім година плавання, навчання. Після басейну я прийшов додому і відразу пішов на біг. Я в триатлонському навчальному циклі. Я хотів би бачити, як я буду працювати після плавання.
Запуск 2 години, бігти 21 кілометр. Сукня досить легко - футболка з довгим рукавом. Він не замерзнув, але це не дуже тепло. Температура близько 0 градусів і іноді сильний фаршир. Я пішов до лазні сьогодні. Вранці було незначне захворювання. Перед ванною, я зробив вправи з вагою на сонці. Я носила легкий черепаха і ні капелюх. У ванну я помітив ознаки болю в горлі. І я з радістю. Давайте подивимося, як буде боротися з зараженням.
Понеділок ніч. Приїжджає Віруси. У горлі заспокоїлася. І з минулого досвіду, це означає, що горло зашкодить вранці.
На ніч я заварювала ягоди шипшини в термосі. І перед сном, я відверта 0,5 л цього відвару з медом. Я пішов на ванну всю ніч.
І перед сном, обличчя змивали холодною водою. Кілька разів масажував ніс своїми пальцями. Допомогло очистити проходи носа. Він також аномізував ніс під ним холодний бальзам з Таїланду. Всі процедури дозволяють добре дихати при падінні. Ніч був спокійний. День другий. У вівторок: Як правило, наступний ранок після настання холоду, у мене є біль в горлі, тому болить ковтати.
І сьогодні це просто невеликий удар. Це дає мені сподіватися, що я дійсно загартований людина. Я чекав 11 годин, коли сонце сяючого і пішов на біг.
Насамперед, у нас була міцність. Але, він побіг два кілометри і проколів слабкості і лінь. Я вирішив відпочити на нозі. Це було близько 10 градусів. Сонечко, тепло, і я просто насолоджуюсь тим, що я можу піти і не бігти в будь-яку точку.
Я думав про роботу, мій тренінг. Я відчував свою шапку і сонце На першому весні такий теплий сон. Після бігу, я лежав, тому що слабкість не пускає. Тоді я пішов працювати, але я не скажу, що я був комфортним. Невеликий біль в храмах і носа. У часи не скупчився і кашель почався. Іноді кашель був важким. А потім з роботи, коли я прибув, я пішов знову спати, тому що інакше немає способу. Повна відсутність енергії і бажання робити все. Поганий апетит. Поганий бути хворим, але в той же час виникає відчуття, що я не хворий. День три. Середа: Мій проміжний висновок: Я все ще загартований і холодний є більш м'яким варіантом. Прості ранкові душові кабіни холодної води приносять результати.
Зробив мене 3 дні, щоб зловити холод. Перед сном, я зливається холодною водою. Особливу увагу приділено змиванню обличчя холодною водою. Я також зробив дереворіз, що стимулює діафрагму дихання.

Використання деревини

Е.П. Ноги ширше плечей, руки вгору. Це так само, як утримувати вісь. Інгаля. Потрібна худа з «податком» вниз і руками між ніжками і гострим відшаруванням. Коли ви гасите, ви малюємо в животі і скажете "Ха". І так на кілька разів. У той же час добре пропобіжують від бронхів. Я не зробив багато, хоча я спробував. Я пішов на ліжко з ідеальним диханням. Я спалю в ніч, але я був слабким. Мої суглоби боляче. Це дуже схоже на те, що відбувається з грипом. День чотири. Я прокинувся вранці з чистим диханням. Я хотів піти бігти вранці, але я вирішив перенести його. Процес був чітко покращений і був апетитний. Ате вівсяне, відверта кава. Я готовий йти зараз. Але ще одна французька мова. Процес чітко покращився. Що добре? Це те, що не болить горло і боляче дуже мало. «Такі дії, віруси прийдуть. й

Так що я збираюся спробувати залишитися холодним, тому я не маю ті маленькі застуди.

Насправді, немає холоду, тому я пішов за пробіг. Такий простий комфортний біг. Він відразу відчуває, що тіло має міцність. Коли я спробував бігти на 2 дні холоду, помітно, що було дуже мало сил. Я працюю комфортно і спокійно. Я побіг на бруски. Я зробив вправи на абс, плечі, тяги. Кількість енергії в організмі переповнена.
Хоча є ще невелика хряща і забитий ніс. Про те, що це все виходить з вас. Дихання очищається і спута очікується від бронхів. Я не знаю, як довго вона була там. Тому фізична активність в свіжому повітрі просто необхідно в процесі відновлення і лікування гострих захворювань дихальних шляхів. Це де мій холод можна вважати повним. Доброго дня. Для боротьби з холодом береться два дні. У понеділок вночі я відчував себе трохи незручно. У вівторок і середу я хворий, але без постільних речей. Наскільки спати якомога швидше і йти на ліжко рано. Багато пиття, багато холодної води і без медицини. День 5, п'ятниця: Не існує ознак холоду. Здоровий і готовий пройти норми ГТО, які я бажаю всіх читачів.

Як я загартував:Дуже гарна атмосфера. Вся процедура займає не більше 2-3 хвилин. Це величезна користь. Не зловив холод.

Як це зробити:

1,1 км Похід до лазні.

2,2 км Я закривав дренажний отвір за допомогою штекера.

3. У Відкриття холодного водозбору.

4. У Нанесення води на щиколотку.

5. Умань Поза «69»

6. Жнівень Отримання в ванну. Я підбираю гнучкий душ.

7. Про нас Я почав змочити ноги від ніг до моєї талії.

8. У Від талії я ходжу вище і досягнете обличчя і голови. Всі дозування не більше 15-20 секунд.

9. Навігація Я промив і відключаю воду.

10 хв Якщо ви хочете, я повторю абзацу 7.

11. Висихання як зазвичай. Не червоний.

І кожен раз я роблю, я маю на увазі трохи. Ми завжди працюємо над стресом. Є думка, що завдяки стресу і виходу гормонів, які зміцнюються імунітет. початківцям можна порадувати поступовий перехід, щоб зробити все тіло. Почати ноги до колін. Не робіть воду теплою. Почати з найхолоджіших. Зміна часу і площі дозування. Головне тут. регулярність і поступованість. Ви можете розпочати будь-який час року. Але літо краще. Потім взимку буде деяка загартована основа. Скільки часу застигти: як ви почали, не зупиняйтеся. Це як навчання тут. Як ви навчаєтеся, ваше тіло зберігає форму. Згорнути його. Він пішов. Тоді ви повинні знову почати.

Джерело: man50.ru/novosti/orz-i-zakalivanie-kak-boleyut-zakalenye-lyudi/