Де починається залежність GAG?

Більше нічого, мій мама капелюхи Steve Jobs. батько, який залишив її після 25 років разом, йде другий пріоритет. Неймовірно думати, що помста буде чекати роботи, якщо мама зустрілася з ним, якщо він був в ідеальному стані. Його енергія вже була відведена, а акумулятор не заряджається. В той час як Стів живий, жив і житиме. Ви знаєте, що це все про чарівні iPhone і iPads і всілякі "і".

Похід по телефону викликає мами, щоб мати систолічну флуктуацію, боути булімії, і формує стійку хірургію, щоб злочин без покарання. Імовірно, секретний поховання таблеток під чохлом ночі. «З нерухомим місцем проживання», мою матір'ю, бабуся з п'яти онуків, відповість в залі. У колонії суворого режиму буде вирокувати життя. На всіх телеканалах є гонна. Відео буде розміщено на YouTube і поділиться на соціальні мережі.

І мій ранок зазвичай починається з питання:

- Мама, може мати тридцять хвилин?

Для цієї події чоловік навіть знайшов свій старик, надаючи дітям дорогоцінний час в світі черв'яків, покемонів і монстрів. Для чого використовується великий пристрій.

- Ви збираєте свої речі на стільці, ви йдете в магазин, потім ви можете.

- Ну, Маям!

- Все режис! - виводить чоловіка, залишаючись на роботу. І залишає мене у світі гаджетів.

Половина години зазвичай летить як життя - один раз і ви тридцять-п'ять. Я завжди хочу зробити це знову. Взяти планшет і повертатися в світ очищення складно. Ви зателефонуєте до першого п'яти хвилин, щоб добре і тепло, другий п'яти хвилин. Імбирний пряник виріс на тиждень тому.

Під час свят чоловік дозволяє дітям дивитися гаджет два години на добу! І мій життя ділиться на ці нескінченні вісім разів на півгодини. Не думаю, що я поганий на базовому арифметичному. Просто три дітей. Є два любителі гаджетів. Це тільки рік. Але він вже радісно дивиться на залізні яблука і дивиться вперед до Санта Клауса, що надходить до заборонених фруктів під дерево. Навіть якщо він хоче на радіокеровану машину, сестри старшого віку розкажуть вам, що потрібно бути щасливим.

Не дивлячись на те, що мої діти, як правило, найбільш звикли до світу. Це не так, але все не заспокійливо. Енергетика. Після того, як всі психологи, тренери та інші екскаватори говорять, що батько є основним прикладом для дитини. Афіша

Почати себе.Я на Facebook, роблю в Viber і месенджері. Я в приступі поз, я навчився приймати себе. Я дивлюся на машині під час стоячи на червоний. Книги Навіть улюблені книги іноді в електронному форматі. Манія. Додаток. Препарати. Тримати. Що не так? Профілю всередині мене або я всередині filth?

Це просто протилежний. Порода кокробей в двох місцях: в голові вони породжують, в гаджеті вони рухаються. Таке віскі. Коли я їду до готелю, я запитаю пароль Wi-Fi замість того, щоб перейти до пляжу. По-перше, розум був показаний першим, тіло на пляжі, а душа була голена в листах. У блокнотах були написані суггести. Тепер ми всі на iPhone. Чим корисний веганський сніданок Маша Простоквашина варена, а в Мальдівах це не дощ. Я збираюся в майстер-клас з розкриття сексуального потенціалу, який займався Романом Крихітним. І ви стаєте хостом життя на дисплеї. Любов на ніч. Друзі на день. Ви йдете кудись і живете в споживчому світі. Тільки брав сьогодні не має облікового запису в соцмережах, не схожий, не варто розміщувати, не коментувати. Ну, потім слід вивести стоп-лінію і розкласти дроти своїми руками.

Не існує універсальної медицини для лікування наркоманії. Ми живемо у віці стрімкого розвитку технологій.й Відкриваємо всі за ноутбуками. Я поставив його на віддалений доступ. Ви можете навіть мати секс на Skype, але я не скажу дітей, які. Ми просто вирішили жити цікавим святом. Не вірно. Наші правилай

Не дивлюся на планшеті, я не дивлюся на смартфоні. Поза «69» Половина години дорівнює півгодини. Ми не приймаємо гаджети для відвідування і на сортах. Ми залишаємо їх на спеціальній полиці та спілкуємось. Ми робимо це свідомо. Прочитати журнал Neposeda знову і писати ноти один одному. Сметана вівсяна, сміється, худі. І вечеря з Дадом, не з телефоном.

Іноді я думаю про Стів. Коли очі запалюються гельським вогоньм, руки доходять до гаджета, а губи збивають: «Мій краса». Моя мама вправо. Ми всі скоро закінчуємо, перетворюючись на сильне слово Росії.

Кредитний Інна Малкa

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.nashideti.site/? п=5109