Лео Бабаута: 20 порад для тих, хто хоче стати вегетаріанською

1,1 км Причина повинна бути хорошою.

Якщо ви хочете стати вегетаріанською просто для задоволення, ви, ймовірно, не прослужите довго - не тому, що це важко, але тому що будь-які зміни життя або звички вимагають певної мотивації. Вам потрібно думати про те, чому ви хочете стати вегетаріанською і вірною в ній. Решта легко.

р.

Лео Бабаута, Як стати вегетаріанцем, Легкий спосіб

2,2 км Детальніше

Для того, щоб розпочати щось нове, я повинен прочитати якомога більше про те, що я збираюся зробити. Я пропоную вам те ж саме з вегетаріанством. Читати деякі хороші книги з бібліотеки (або краще, позбавляючи їх від вегетаріанських друзів). І є багато хороших сайтів в Інтернеті.

3. У Знайти хороші рецепти

Ви не повинні виходити і купити пучок нових публікацій, хоча це, звичайно, варіант теж. Але знову є безліч чудових рецептів в Інтернеті. По суті, це може бути трохи перевантажувального ... не хвилюйтеся, ви не повинні приймати будь-які рішення. Просто перегляньте рецепти, враховуйте ті, які виглядають дуже добре, і спробуйте приготувати деякі з них. У вас є все життя перед вами, щоб перевірити і вибрати рецепти!

4. У Спробуйте новий рецепт на тиждень.

Спробуйте новий вегетаріанський рецепт на тиждень. Якщо вам подобається, додайте його до вашої колекції базових рецептів, які ви регулярно варите. Якщо рецепт не хороший, спробуйте ще один наступний тиждень. У найближчому майбутньому ви знайдете хороший список 5-10 чудових рецептів, які вам подобається варити і їсти. Тексти пісень, а це означає: І це буде те, що ви готуєте і з'їсти весь час, чи ви вегетаріанський або хтось, хто їсть м'яса. Більшість людей тільки роблять 7-10 рецептів на регулярній основі. Після того, як у вас є багато таких вегетаріанських рецептів, ви готові до вегетаріанства.

5. Умань Замінити.

Також спробуйте приготувати звичайні рецепти, які ви любите, але замість використання м'яса використовуйте м'ясні замінники. Так, якщо вам подобається їсти спагетті або чилі, наприклад, замінити м'ясо сої, і варити його як звичайно. До того ж, на жаль, є альтернатива практично будь-якій їжі. Ви можете їсти, що ви зазвичай їсти, але без м'яса.

6. Жнівень Почати з червоним м'ясом.

Я пропоную поступовий перехід до вегетаріанства... хоча ви можете це зробити одночасно, я знайшов, що для багатьох людей, поступовий перехід працює краще. Ви не повинні відмовитися від м'яса одночасно. Спробуйте кілька нових рецептів, з'їсти одну вегетаріанську страву протягом першого тижня, дві страви в другому і так далі. Якщо ви починаєте, починайте червоному м'ясці, так як ця їжа повинна бути найменш здоровою.

7. Про нас Далі інші види м'яса.

Після пари тижнів без червоного м'яса спробуйте усунути свинину на пару тижнів. Потім усуньте курку і морепродукти. За два тижні (і ви навіть можете зробити це на 3 тижні або місяць на кожному етапі, якщо ви хочете піти повільніше), ви навряд чи помітите різницю. Я знайшов, що я не запитав більше м'яса, хоча це було близько тижня.

8. У На яйцях і молоці.

Думки вегетаріанців значно відрізняються від цього питання, тому ви не повинні відмовитися від молочних або яєць, якщо ви надаєте м'ясо. Як ви хочете. Але якщо ви перебуваєте на шляху вегетаріанства протягом деякого часу, ви можете спробувати піти трохи далі (у догляді за здоров'ям, навколишнє середовище і допомогу стражданню тварин), розглянути, незважаючи на ці продукти. Попри те, що вони часто високі в насиченому жирі, особливо в порівнянні з соєвою альтернативою. Це було легко для мене, щоб дати яйця, так як я ніколи не був великим вентилятором з них, і коли переходить до соєвого молока, він взяв мене кілька днів, щоб отримати... Хоча тепер я не можу пам'ятати смак молока.

9. Навігація Подумайте про продукти щоденного споживання.

Корисна активність полягає в тому, щоб зробити список продуктів, які регулярно їсти на сніданок, обід, вечерю, закуски та десерти. Не посуд, але інгредієнти. Подумайте про вегетаріанські альтернативи і зробіть новий список. Наприклад, замість смаженої курячої страви можна спробувати тофу. З новим переліком товарів, не варто мати ніяких труднощів, зберігаючи їх в холодильнику або паніровці.

10. Все в одному впав ковпачок.

Деякі люди воліють відмовитися від будь-якого м'яса одночасно. В той час як це вимагає дещо більшого визначення, ніж поступове рішення, я б сказав, що це дійсно не складно. Просто підготуйте себе, зробивши кроки вище (рафіновані рецепти, замінники, новий перелік продуктів, і прочитайте стільки, скільки ви можете) і після чого зайдіть занурення. Буде потрібно кілька днів, щоб звикнути, а потім це призведе до дуже мало незручності. А потім, коли ви вже м'ясне, вам потрібно буде працювати тільки на те, як і що їсти за межами будинку і інших подібних ситуацій.

11. Наготовлена кількість білка

Одним з міфів про вегетаріанство є те, що ви не отримуєте достатньо білка. Насправді, ті, хто їсти м'ясо, як правило, отримують більше білка, ніж вони потребують. Необхідність білка для середнього дорослого менше людей зазвичай думають. Якщо ви стежите за різноманітними раціонами (не тільки з'являються продукти харчування, наприклад,), включаючи овочі, крупи, квасоля, горіхи, білок сої та ін., ви будете тонкими. Важко зробити план їжі, де ви не отримуєте достатньо білка (так само, наприклад, з негорбою їжею). Ще одним міфом є те, що потрібно їсти різні види білка в одній страві (або навіть один день) для отримання повного асортименту білків з рослин... по суті, якщо ви їсти різноманітні білки (наприклад, ті, перераховані вище) протягом декількох днів, це буде добре. І соєвий білок наповнений білками, як і м'ясом.

12. Нездорова їжа

Ви можете бути вегетаріанським і мати поганий здоров'я, якщо ви їсти незрівнянну їжу. Як вегетаріанський, не можна їсти дефектні продукти (хоча ви можете трохи пізніше, щоб ви не їсти м'ясо). Спробуйте дотримуватися споживання фруктів і овочів, цільних зернових продуктів, квасоля, горіхи, соєвий білок, нежирне молоко тощо.

13.00 р. Етнічні продукти

Один з найбільших плюсів для людей, які стають вегетаріанцями, це часто заохочує людей спробувати нові і цікаві етнічні страви (або нагадує їх про їжу, які люблять, але не їсти багато). Чудові вегетаріанські страви можна знайти по всьому світу, з італійської пасти, багато індійських страв, пряні страви Таїланду до їжі з Китаю, Ефіопії, Марокко, Мексики, Південної Америки та ін. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

14. Розкажіть своїх друзів і сім'ї.

Якщо ви дійсно збираєтеся стати вегетаріанцем, вам потрібно розповісти людям, які ви знаєте і любові. Насолодіться тим, що ви шукаєте. Вони можуть приготувати вегетаріанські страви спеціально для вас, або ви можете порадити їх спробувати, якщо вони знають причини. Деякі можуть виникнути труднощі з цим. Просто спробуйте пояснити їх, не втрачаючи аргументів, і запитайте їх, щоб показати розуміння (і дати деякі ваші продукти спробувати). Не намагайтеся змусити когось в вегетаріанство, але дати їм додаткову інформацію, якщо вони зацікавлені.

15.00 р. Розважатися.

Перш за все, не змусить переходити до вегетаріанства стресового характеру. Якщо ви відчуєте обмежені, ви не продовжите. Але, якщо ви відчуваєте себе, що ви робите щось добре і намагаєте смачну їжу разом з ним, ви знайдете його легко, щоб приклеїти з ним надовго (Я сподіваюся на життя). Успіхів по дорозі.

16.00 р. Планувати вперед.

Нерідко, що стає проблемою для нових вегетаріанців є те, що коли вони йдуть кудись, вони не думають, що вони будуть їсти. Зайдіть на вечірку або вечерю, це може бути гарною ідеєю, якщо ви готуєте велику страву і доведете її з вами (тільки дайте господарям заздалегідь). Якщо ви запакуєте обід або легкі закуски заздалегідь.

17.00 р. Підготуйте заздалегідь.

Ще одна проблема виникає, коли у нас немає вегетаріанської їжі, готової їсти, і тому ми вибираємо, що простіше (незалежно від того, ми думаємо про те, що ми їсти або занадто голодний, щоб чекати приготування їжі). Замість цього ви можете зробити велику каструлю вегетаріанського чи супу або будь-якого і зберігати її в холодильнику, коли ви голодні або не встигли варити.

18. Вегетаріанські легкі закуски

Я люблю їсти фрукти і нарізані овочі, але є багато інших великих закусок там. Смажений (або сирий) мигдаль, husmus (печена паста), лаваш або овочі, кукурудзяні чіпси і сальса, низькожирні квасоля, соєві йогуртові ягоди, цільні зернові хліба, Каші тріски ... десятки і десятки закусок, якщо ви просто подивитеся. Поблизу, в будинку, на роботі і на дорозі.

19. Вегетаріанські ресторани

Ресторан вегетаріанського ресторану на острові Гуам і, на жаль, він закривається на ніч і вихідні дні (це сьомий день адвентисти, відкритий для обіду на будні дні, що чудово). Але ви можете жити в районі з десятками чудових вегетаріанських ресторанів. Подаруйте їм шанс, щоб вам сподобалося! Ви можете відкрити такі чудові страви, які ви подякуєте вашій щасливій зірці за відмову спробувати вегетаріанство. В іншому випадку більшість ресторанів мають варіанти вегетаріанських страв, або вони можуть приготувати вегетаріанські страви для замовлення.

Найголовніші поживні речовини для тих, хто не їсть м'яса

Жива їжа: унікальні секрети від Marva Ohanian!

20. Вегетаріанські напівфабрикати

У відділенні заморожених продуктів супермаркету ви знайдете багато вегетаріанських продуктів, які можуть бути мікрохвильовими. Ви можете прийняти деякі з них для тесту. Врахуйте, що, як і більшість напівфабрикатів, вони дорожче, ніж ті, які можна приготувати в домашніх умовах, і більшість з них не дуже корисні. Але ви можете знайти деякі корисні продукти там. У будь-якому випадку, завжди добре мати пару напівфабрикатів в морозильній камері, просто в разі. Видання

Джерело: selfgrowth.ru/food/2013/06/go_veg/