"Lazy fur Coat": руки ангела підготували цю страву! Вибачте всі...

Заморожені ялинки під шубою до Непаралізована версія святкової закуски. Традиційний салат не впаде в пропорції! У Вашій увазі є більш благородний смак і зовнішній вигляд. На мій погляд, легше варити його, ніж звичайна «варка». Збережіть рецепт, він буде корисний під час наступного свята!

Пальто Lazy
  • 6 яйця
  • 1 цибулина
  • 0,5 морква
  • 1 буряк
  • 200г оселедець
  • майонез
  • зелений

Підготовка
  1. Яйця варення, буряк, морква. Щоб нейтралізувати не надто приємний запах при готуванні буряка, кидають скоринки хліба в окропу. Якщо додати трохи лимонного соку до сковороди, де заварюються буряки, колір кореневої культури буде більш насиченим!

2. Нарізати холодні яйця в половинки, розбити жовтки з виделкою.
  3. Зріжте баночка дрібно. Очистити овочі і натріть їх на велику тертці.
  4. Комбінувати жовтки з цибулею, морквою і буряками. Додати майонез.
  5. Зріжте заготовку на скибочки, якщо необхідно, приберіть кісточки.
  6. Покласти овочеву суміш в яєчних катерах. Помістіть шматочки ялинки і зелені зверху для прикраси.

Пальто Lazy в яйцях Я люблю всіх, хто спробував цю закуску! Апетит, вишуканий, простий у підготовці. Як приємно почути компліменти про кулінарні шедеври!

Я також приготував багато. пальці фаршировані з оселедцемй Заповнюємо свіжі огірки сумішшю сметани, натертим вершковим сиром, гірчицею, подрібненою зеленою цибулею і дрібно нарізаною оселедцем. Я посипаю паприку зверху. Оригінальна закуска, що всі їсти і похвали, рекомендую!

Приготуйте цю закуску і не забудьте показати рецепт друзям! Вони будуть щасливі...

Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері