425
Моя відповідь на послугу Ох.ua
Нещодавно придбали новий автомобіль і в нашій країні, як ви знаєте, обов'язкове страхування автомобіля. Я відразу в салоні запропонували забезпечити його для OSAGO, але я не був задоволений несприятливими умовами і дещо завищеною ціною (це все ще варто сказати принаймні). Тоді я сказав, що я шукаю пропозиції себе.
Я почав шукати варіанти онлайн, але я не знайшов нічого нечутливого. Тоді я попросив другу, який ще недавно купив машину, як він знайшов свого страховика. Він відправив мені посилання на послугу «Ох.ua», і почав його вивчити.
На сторінках голосно заявили, що вони можуть придбати страхову політику OSAGO за найкращою ціною в Україні – oh.ua. В першу чергу я думав цей сайт був своєрідним страховим компаніям, але я був неправильним. Послуга «Ох.ua» була створена таким чином, щоб люди могли самостійно знайти пропозиції від страховиків через пошук – це дуже зручно. На жаль, я не часто використовую інтернет, і це страхування OSAGO на автомобілі можна замовити онлайн, я не знаю взагалі.
На головній сторінці є форма, яку потрібно заповнити. Це вказує на тип транспорту та місто проживання. Після заповнення форми необхідно натиснути кнопку «Додати пропозиції» – і тут починається найцікавіше.
Я живу в Харкові, і з тих міст великий, я отримав буквально десятки пропозицій від страхових компаній. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але це не все: О.ua пропонує знижки не страхування від деяких компаній, і я зумів випустити OSAGO 23% дешевше, ніж якщо я зробив це без використання сервісу! Ось чому я був так вражений цим оглядом!
Завдяки сервісу «Ох.ua» ви можете ознайомитися з рейтингом страховиків, дізнатися ціну на страхування, а головне - швидко і легко отримати страхування, не залишаючи дому. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Звичайно, документи будуть потрібні пізніше, тому підготувати паспорт, паспорт та ідентифікаційний код заздалегідь.
Послуга «Ох.ua» безумовно заслуговує на увагу, оскільки вона допомагає знайти дійсно вигідні пропозиції для страхування. Якщо ви збираєтеся придбати автомобіль, зверніть увагу на це, так як в цінах на салон OSAGO ви не любите – я впевнений. Якщо в далекому майбутньому я змінив автомобіль, я обов'язково буду шукати страховика через цей сайт!