5 мудрих уроків від Gianni Rodari

Ми вирішили згадати котирування основних персонажів книг Родарі, щоб знову переконатися, що в будь-якій казці є тільки фракція казки.

Відома фраза: «А казка – брехня, але є натяка в ній...» в літературній мові ґані Родарі звучить як «Що говорять казки, або що вони, в результаті ряду метаморфозів, концесій в собі, колись трапилася насправді». Ви можете довіряти італійському письменнику за словом. Хто, якщо не переможець Премії Хань Крістіан Андерсен, знає все про казки?

Отримуючи престижну нагороду, письменник сказав: Я думаю, що казки - старі і сучасні - допомогти розвивати розум. Є тисячі гіпотез в казках. Яскраві казки можуть дати нам ключі, щоб ввести реальність в нові способи. Вони відкривають світ дитині і навчають його перетворювати.

66111

5 уроків мудрості італійського автора майстерно «розшифровані» у своїх роботах

1,1 км Діти не повинні бути самотніми.

Пульс тонкий, і серце здорове, його селезінка не хвора. Зустрінеться з дитиною! (Пригоди Cipollino)

Маленькі Ґіаніні та його брати Cesare і Mario мали чудовий дитинства. Вони виросли в люблячій родині, де були заохочувані всі творчі Гянні навчилися грати на скрипці, легко виготовляючись з слів «іграшки», композицією віршів, майстерно відображають хитрі тварини на папері і мріяли стати відомим художником. Але коли батько хлопчика загинув з холоду, сім'я залишилася в такому дистресі, що художні мрії повинні бути забутими. Я мав забути про любов і турботу батька.

2. Фантазія.

Ми навчимося з помилками. Ми навчимося фантазувати від помилок. ("Грамара Фантазія")

Вивчався далеко від улюбленої професії Родарі. майбутня письменниця побачила уроки та завдання від викладачів дуже нудно, і впевнено, що вони можуть вивести навіть коров'ячий від терпіння. Але Джиані чекали з антіпом для шкільної перерви або часу після школи. У бібліотеці він переходить до бібліотеки.

А потім я можу сидіти на години з моїми очима закритими і переконливими новими світами для своїх улюблених персонажів. «Фантазія – це не «спокійний вовк» бути страхованими, а не є злочинцем, щоб бути око-іє для» – рецепт, який Родарі мріяв про премію Ханса Крістіана Андерсена.

3. У Подумати.

Мислити також корисно. Може бути навіть найкориснішим з усіх інших. Кожна людина повинна думати протягом півгодини в день. Це може бути зроблено в будь-якому місці – сидячи на столі, ходьба в лісах, окремо або в компанії. (Пригоди Blue Arrow)

Незважаючи на те, що навчання в школі не особливо надихає майбутнього письменника, життя (або ж потреба) змушували його спробувати на ролі вчителя. Після закінчення семінару він викладав молоді діти. Родарі назвав себе поганим вчителям, але не нудним. Але паралельно він здавалося б, щоб приготувати себе на щось більш примітним. Після перевірки шкільних зошитів Родарі розводять до університету Мілана, щоб слухати лекції професорами факультету філології, а потім витрачати ночі, вивчення творів Шпенгауера, Ніцша, Троцького, Леніна.

71

4. У Уві сні.

казка надійна, і ще є завжди номер для того, що сталося після того, як. ("Грамара Фантазія")

Незважаючи на те, що багато снів Родарі ніколи не прийшли до справжньої (він не став скрипалізмом, художником, винахідником), італійським кормом, щоб сумніватися в тому, що його головна ідея дитинства ніколи не стане буквально відчутною. Більш ніж все, він хотів героїв своїх казок перетворити в іграшки і принести радість дітям.

Мрія стала реальністю в СРСР. Один день, письменник, разом з маленькою дочкою, ходив по вулиці і в віконці одного з магазинів він побачив ... ні, ні його книга перекладається російською мовою, але героями казки про Циполліно - Сиполо Томадор, Принц Лемон, Вишня і, звичайно, Циполліно себе!

5. Умань Не боятися бути добрим.

Він хотів, щоб бути чоловіком, він хотів приховати його гарне серце. Хто знає, чому люди з гарним серцем завжди намагаються приховати його від інших? (Пригоди Blue Arrow)

Можливо, в сім'ї хлібопекара, який жертвував своє життя, щоб зберегти кошеня, немає іншого способу. Родарі прикрашають дітей і не сором'язливі, щоб приділити всю силу свого таланту до молодшого покоління. У світі сниться, що діти зростають щасливими і безтурботними, можуть протистояти будь-якій несправедливій ситуації і цілого значення дружби, любові, краси. Це ці якості, які надіслав свої казкові персонажі - Cipollino, дівчина Redisca, cherry, Gelsomino.published

15 чесних котирування Ірини Хакамади про чоловіків, ілюзії, побачення і удари долі Тетяна Чернігівська: Якщо ви занурилися з життям, ви є повним фольгом.

Джерело: letidor.ru/zvezdy-i-deti/a5-5-urokov-mudrosti-ot-dzhanni-rodari-10666.shtml