497
Як я сушений для літа з карнітином та магазином Bodymarket
Нещодавно придбали жирні пальники L карнітин для висихання, щоб не чекати закінчення зими / ранньою осені, щоб очистити і позбутися зайвої ваги якомога швидше. Сайт магазину Bodimarket був знайдений випадково і відразу зазначив, що він відрізняється від більшості інтернет-магазинів, де я спробував знайти підходящу пропозицію.
Інформація про сайт, що міститься в пошуковій мережі під час пошуку карнітину. Відразу відзначається приємний дизайн і адекватна текстова підтримка. Якщо на інших сайтах було часто «Google» переклад іноземного опису спортивного опису, то на сайті Bodimarket я знайшов унікальний і корисний текст, який чесно пояснив принцип карнітину.
На сторінці з описом не було манни небесних, які з одним пакетом я програю 50 кг ваги, стати гарячою рукою чоловіка, отримати дружину моделі зовнішнього вигляду і купити яхту в Карибському басейні. Ні, тут чесно пояснили, що карнітин є доповненням, що посилює дієту і сушіння, і не діє як самостійне майно для схуднення. Комбінований з обмеженням калорій і щоденним фізичним навантаженням, карнітин може підвищити результат, підтримувати здоров'я суглобів і підвищити імунітет, додаючи вітаміни і мінерали в суміш. Якщо ви використовуєте не чистий креатин, але суміш амінокислот і вітамінів з предомінантом, ви можете обійтися без дорогого BCAA і Animal Pack. Так є економія.
Що ще ви хотіли про магазин:
- Ціна відповідає опису;
- Великий вибір доставки: від кур'єрської доставки до Нової пошти, доставки та Укр. Пост;
- Кілька способів спілкування
- Докладні консультації без “повороту”
- Справжній опис товару
Коли я вирішив замовити спорт. піт тут, я назвав телефон, який був на сайті. Відповіла трубка швидко, відповіла людина, яка приємно дивувалася. Я мав міні-консультацію, сказав, як взяти, що поєднуватися з і прийнятим замовлення. Пообіцяли відправити пакет протягом дня, але через 40 хвилин, SMS прийшов на мій телефон з декларацією.
Пакет прибув наступного дня. Я чекав її в поштовій службі, сплатив гроші і вирушив додому з новою покупкою. Що можна сказати про упаковку і відповідність опису продукту? Все було добре упаковано, тому нічого не впав на шляху. Інші магазини часто приймали білки, які прибули з курчатою упаковкою, зрізані краї. Немає такої речі, упакованої на п'ять плюсів. У комплекті також був щасливий. Що я наказав. І карнітин на сайті був в 5 ароматах, з яких я вибрав лимон. Це саме смак.
В цілому я охарактеризую свою співпрацю з Bodimarket від позитивного боку і радимо всім замовити спортивне харчування тут.
Ось що потрібно знати про м'ясо, щоб захистити себе від отруєння! Консультація досвідченого майстра.
Ліз-Бурбео: Що лежить за лаштунками