Як перемістити карти: 2 цікаві історії з життя

Що таке наше життя? Солітер! Веб-сайт Оприлюднюється пара захоплюючих історій про дивовижні збіги. Цікаво, що для переміщення карток Tot-Who-Up. Приклад.

Один Іванов купив квартиру в новому будинку, проживав в ньому протягом десяти років, не спілкувався з сусідами, не мав ідеї, що був сусідом, який не був, пам'ять не гумова, що захаращувати її нечутливим.

Побачити, він прийшов додому від роботи, голодування, виснажений, приступив до ліфта після жінки.

Підйомник вирушив на пару підлог, виворітний і підійшов.

І виходив вогні.

Вони закликають допомогти, чекали в невидимій тиші, а потім Іванів не стояти його, запитали, що вам подобається?
Жінки сказали, що я бачу, день на ноги, я не маю часу їсти, я пішов в магазин, я не можу протистояти, я купила половину копченої курки, я думаю, що це добре упакована, але вона все ще пахне.

І додано:

- Бажаєте ногу?

- Я до, Іванов - сказав він.

- Я знімаю телефон, можна вирізати? - жінка попросила, - У мене є крила, чекаю, тепер я знаходжу серветки в моїй сумці.

Курка швидко закінчилася, вона була схильна до занурення в темряві, і Іванов почав невелику розмову: він запитав, якщо ви відвідали когось або на бізнесі?

І сказав жінка, десять років, вони кажуть, що я живу на одній посадці з вами, ви з ліфта вправо, і я наліво.

Тепер переобмінюють свою однокімнатну квартиру на трикімнатну квартиру, здається, що варіант в одному будинку додається тільки вхід іншого.

Або це один.

Одна Іванова розлучила чоловіка.

Мирно ділимося набутими хорошими не працювали, прийшли до суду.

Я добре пам'ятаю, як Іванова, манжети з вогню, сказав: «Справді, званий!» сидить так приварити, в келихах, знезаду, я відразу знав, чия сторона він був, відразу! й

В короткий час, Іванова бажала бути справедливим, і суддя вирішив відповідно до закону. Пошкоджений сексист.

І після зустрічі, Іванова, з її властивою жорстокого темпераменту, розповів про великогабаритних глядачів з права, зокрема і чоловічої хаувіністики в цілому.

Він завершив мовлення з словами: «Що нічого не відповісти?» Дуже болить! Ви можете записати мене! Вам буде! Я не боятися! Ви можете принаймні зробити тверду працю!

Для чого суддя сказав: «Я можу, але, ви бачите, Іванова, у мене є м'яке серце, я сором'язую інших засуджених, вони вже покарані. й

Нещодавно я дізнався, що Іванова заміжала за другий раз. До самого судді.

Ось де ми розбиваємо наші голоси. Половина вірити це любов, решта вірити це помста.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8