3 роки тому дивний сюжет, що все ще робить мене посміхатися.

І редакція. Про нас Ця історія не залишила байдужим!

У той час я працював в офісі в середині невеликого провінційного містечка. Бос попередив нас заздалегідь, що ми будемо працювати, доки ми все робили. Не вдалося, тому що термін. Вранці немає, звичайно, подбали про всілякі сердечні речі, щоб він зібрав гроші і пішов на найближчий аналог МакДока. Підтримуйтеся в рядку, підраховуючи векселі та дрібниці, які звернулися колеги. Сімдесятрічна бабуся підходить:

- Бог благословить вас! Допоможіть мені, що ви можете, син.

Я розумію, що не допомагає - це висота свині. Може бути, вона дійсно має нічого, щоб їсти. І я сказав: "Грандма, прийти, я купую вам молоко, я буду купити хліб."

Професійний беггар був миттєво втрачений в натовпі. Так не потрібна допомога. Я повернувся до роботи з мішками. Наприкінці блоку, той же бабуся познайомляє мене і попросить з тієї ж меморанізованої фрази:

- Бог благословить вас! Допоможіть мені, що ви можете, син.

Він розуміє, що він вже запитав, і що я не можу молочних грошей. Вона залишилася з фразою:

- Вмирати...

В кінці вона надягає в абсолютно нелінійне слово.

У день пройшов миттєво, так як вони працювали без підйому своїх голів. Я приходжу додому пізно вночі. Я прогулявся додому через коротку відстань. Настил на стопу двадцять хвилин.

Далі в магазин, ще один бабуся блокує дорогу. Вона виглядала як звичайний бабуся. Вона запитала мене, щоб дати вам якийсь хліб. Я думаю, що це капелюх-трик сьогодні.

Я повторю до своєї коронної фрази, після чого зникнуть боби: «Грандма, прийти, я буду купити молоко, хліб». Моя бабуся сльозиться в очах: «Ойдіть. й

Вона не сказала нічого іншого.

Ми пішли в магазин. Смажена в повній мірі: хліб, сумки, печиво, сир, ковбаси, молоко. Запакований цілий пакет їжі. Я пішов, щоб побачити її додому з пакетом. Вона проживала, як виявилося, тільки пара блоків в старому будинку самани.

Вона поклала, щоб покласти чайник, але мені довелося очолитися і піти додому, тому що це було ніч. Це був єдиний час в житті, коли беггар не відмовився від їжі.

English, Українська, Français...