Вона робить татуювання, яке ніхто не бачить. Але вона має сотні клієнтів.

Пацієнти з сильними опіками проходять довгий курс лікування, але потім черговий складний тест чекає їх - потворні рубці. І якщо невеликий шрам на руці або іншої частини тіла не турбувати людину так багато, то на обличчі всі навіть найменші дефекти відразу видно.

Але виходить, що в даний час є спеціальні медичні технології, які дозволяють використовувати татуювання, щоб зробити ці позначки невидимими. Басма Махід, засновник клініки перинатальної корекції.

Відкрив клініку в Торонто в 2011 році. Тут пацієнти можуть приховати струнки з особливим татуюванням. Засновниця медичного закладу на 2 роки отримала серйозний опік з гарячою олією. Ліва сторона її обличчя сильно пошкоджена. Підвіска підірвала понад 100 комплексних процедур, від пластичної операції до лазерної терапії, але ще мала виражений рубець червоного на обличчі.

Коли естетична татуювання з'явилася в косметології, Hamid почав відображатися на тому, що ви, ймовірно, можете застосувати фарбу не тільки на брови, губи. І вона прийшла до ідеї отримання її обличчя татуюванням. Покарана всі правила процедури, так як неправильні дії можуть погіршити стан рубця. А потім кладемо фарбу на пошкоджену шкіру, підібрану тон.

В результаті повністю зустрілися її очікування, і сьогодні рубець на її красиву обличчя практично невидимий.

Басма відкрив другу клініку в Чикаго. Тепер вона допомагає хворим позбутися від неприємних дефектів шкіри.

Не так давно її пацієнт став 17-річною дівчиною, яка стала жертвою страшної травми: група дівчат заливають окропом на неї. Дівчина має багато зон з небарвною шкірою, яка викликає її багато незручностей і сумності.

Вона подумала, що проблема буде залишатися з нею назавжди, поки вона не зустрілася з Басма Хамід.

Хамід використовує спеціальні пігменти, які повністю відповідають тонусу шкіри і допомагають приховати рубці.

р.

Багато людей не можуть вірити очі, коли вони бачать результати.

Басма виконує оплачену мікропігментну імплантацію, але коли дізнається про людей, які не можуть собі дозволити, він лікує їх безкоштовно.

«Я був багато через мої проблеми», - каже Басма. - І я знаю, що я не один. Багато людей ходять через цей непростий шлях. Я хочу погасити в хорошій вірі, що доля дав мені можливість відновити обличчя. «Я хочу допомогти мені, як я можу. й

Відомий азіатський рецепт рисової води: схуднути, очистити шкіру, відновити волосся

Найкращі рецепти екологічного засобу для омолодження

Джерело: marketium.ru/basma-hamid/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное