Зараз я роблю для мене і моїх дітей, не для тих, хто плати за рекламу!

Як я проаналізував всю хімію будинку, я почав шукати продукти особистої гігієни, які я використовував щодня, звичайно. Кількість цього виробу була просто величезною.Я нарахував 16 різних продуктів, не залишаючи ванної кімнати.

Зубна паста, миття рота, мило, шампунь, кондиціонер, гелі, крем, тональний крем, зволожуючий крем, зачіска, парфуми, дезодорант, туш... Всі ці продукти можна поглинати через шкіру. Чи знаєте я, що в них? Звісно не. Я довірився, ймовірно, подобається вам, що вони були протестовані і безпечні.Вронг!

Тут ми зіткнулися з реальною дилемою, оскільки засоби особистої гігієни не повинні бути юридично протестовані для безпеки. FDA може діяти тільки після того, як косметика доведена, щоб бути поганою на ринку і мати достатню кількість доказів, щоб довести свою небезпеку в суді. Тільки тоді можна зупинити виробництво і продаж таких продуктів. [Дебра Лінн Дад, Нетоксичний, Природні та Земляно]

За словами чуток, деякі косметологи були протестовані за такими симптомами, як головний біль, втрата координації, втрата пам'яті, астма, пошкодження нервової системи та дихальних проблем внаслідок роботи з косметичними засобами. У зв'язку з цими дослідженнями, Будинок загальних питань попросив Національним інститутом охорони праці та здоров'я (NIOSH) для аналізу 2,983 сполук, що використовуються в косметичних умовах.

Результатом було те, що 884 цих інгредієнтів були виявлені токсичні речовини. З них 314 може викликати біологічні мутації, 218 може викликати безпліддя, 778 може викликати сильний отруєння, 146 може викликати пухлини, 376 може викликати пошкодження шкіри або очей. Нансі Сокол Грін, автор поезій наших дітей (Noble Press, 1991)

Згідно з книгою Nancy Sokol Green, ми використовуємо декілька хімічних речовин.

« » » » » » » » » » » » » » »Ацетон, розчинникЗастосовується при видаленні лаку для нігтя, алейлат гідрокситолуен, міститься в помаді, дитячій олії, олівці очей і милі. Відомий як причина раку у тварин і підозрюється як причина пологів.

формальдегідЧасто використовується в дезодорантів, шампуні, в посудомийній машині, зубній пасти, лак для нігтів, після поголів і парфумів.

етилен хлорид Мететилен хлорид ще може бути знайдений в багатьох косметичних продуктах, хоча і назад в 1985 році FDA рекомендується видалити з продуктів для укладання волосся, оскільки він бачив як причину раку в лабораторних тваринах. По суті, речовина настільки небезпечна, що два робітники, які використовували продукт, що містить речовину для очищення Федерального будинку Dirksen в Чикаго, загиблого після занурення його пар. У охороні, які спробували врятувати їх, було госпіталізовано і, коли розряджено, все одно постраждав головний біль.

Давайте подивимося на просто дробу продуктів особистої гігієни, які ви використовуєте, які стоять у ванній кімнаті. Це продукти, які люди рубають в шкіру і шкіру своїх дітей.

р.

Шампунь

Що може бути неправильно з шампунем? Майже всі компанії використовують формальдегіди. Формальдегіди можуть пошкодити шкіру і дихальну систему.

Але ви знаєте, що шампунь проти лупи, якщо він потрапляє всередину, дуже небезпечно? Нансі Сокол Грін, автор поезій наших дітей (Noble Press, 1991) І якщо ви зателефонуєте Poison Control, вони не скажуть, що немає антидоте! Ще одна хімія, яка використовується в лупи шампунь resorcinol, вона дуже легко поглинається через шкіру і може викликати подразнення внутрішньої поверхні століття, роздратування шкіри, втрата координації, втома, порушується в області серця, проблеми дихання, млявість, підвищене потовиділення, втрату свідомості і судом.

Дезодоранти та антиперспіранти

У минулому 10 років, більше 8 різних інгредієнтів були заборонені FDA або добровільно видалені з дезодорантів і антиперсперантів, оскільки вони отруюються тим, хто їх використовували.

Симптоми від використання цих продуктів такі ж, як і при використанні інгредієнтів, таких як амоній, етиловий спирт, формальдегід, в тому числі шкірні ураження, нерідко достатньо привернути увагу лікарів, сталося, що залози були заблоковані або заражені.

Всі антиперспіранти містять алюмінієві солі. Це те, що блокує стирання залози і ми не пітаємо. «Світло в журналі «Нова Англія» вказує на посилання між проблемами з алюмінію та мозку, такими як дементія, хвороба Агеймера, аномальні звички, погана пам'ять та рухові проблеми», – розповідає Дебра Лін Дад у нетоксичних, натуральних та еатно (Тархер Прес, 1990).

миття та зубна паста

Ви коли-небудь помітили, що мийка рота поставляється з попереджувальною міткою, що вона може бути небезпечною, якщо ковтати?

Формальдегід (Ви, ймовірно, помітили, що ця хімія використовується практично всюди!), амоніум, перекис водню та інші зазвичай хімічні речовини містяться в умивці та зубній пасти. Навіть герм-навиків, які ви використовуєте для очищення туалету і дезінфікуючих засобів для вашої ванної, також знайдені в цих продуктах ... і вони, ймовірно, набагато більш токсичні при використанні в роті, ніж при використанні їх для миття туалету.

Я можу піти і про карциноген в помаді, азбест в тальці ви використовуєте для вашого малюка, але моя мета не була дослідити всі продукти, ані розповісти вам всі хімічні речовини, я не хімік. Я просто небезпечна свідомість, злий мама.

З днем закінчення. Новий початок

Я змінив бренди кілька років тому. Мій будинок тепер більш нешкідливий і здоровий, ніж раніше.

Ми отримали холоди і грипу набагато рідше, перед тим як знову заражати один одного і знову.

Моя дитяча алергія і астма просто зникла, мій син робить краще в школі, ніж коли-небудь.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я тепер починає і оздоблювальні речі (як це книга), які я ніколи не зміг зробити до.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе як відчуття високих коливань є важливим чинником.

4 Safe Organic Deodorants - Вибір тижня

Прості способи позбавлення від слизу в організмі

Тепер я використовую менше грошей на мої продукти, ніж я використовував, щоб витрачати, коли я купив все в регулярних магазинах. І мій гроші йде на відповідальну компанію, не великий виробник, який додає формальдегіду в ванну піну, щоб зробити більший прибуток.

Плюс, я не оплачую за масове телебачення, яке показує оголошення, які я хочу використовувати низькокласні продукти. Я не підтримує телевізійні програми, які я не думаю, є хорошими для дітей. Я зараз роблю те, що для мене і дітей мій, а не людей, які платять за це.

Я дуже рада поділитися цією інформацією з вами. І якщо ви змінюєте бренди і поділяєте цю інформацію з ким-небудь іншим, що ви турбуєтеся про те, хто ділиться його з іншими людьми, які вони хвилюються, він починає процес, який може допомогти очистити наше середовище, і він починається в вашому будинку. Видання

Кредит Каре Посік

Джерело: www.elinahealthandbeauty.com/poisoning_you_family.htm#%D0%BE%D0%BE%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B8