Як позбутися від панічної атаки

"Управління втратами"

"Я відчуваю, що я збираюся..."

"Я маю інфаркт ..."

"Я не можу дихати ..."

«Захворювання прийшла до мене несподівано. Поки я почав відчувати страх, переплітаючи мене, хвиля після хвилі, і мій шлунок запалився і почав змащувати. Я хотів би почути мій серце, так гучно, що кожен навколо мене може почути його. Ці почуття буквально збив мене від ноги. Я був так страшним, я не можу дихати. Що відбувається мені? Я маю інфаркт? Чи можу я помирати?

Панічні атаки дуже реалістичні, страшні і емоційно дебілітація. Багато людей, які відчувають свою першу панічну атаку, закінчуючи аварійною кімнатою, або в кабінетах лікарів, готові почути найгірші новини про своє здоров’я.

Але коли вони не чують роз'ясне пояснення (як інфаркт атаки), їхня тривожність і роздратування посилюється: «...якщо я фізично здоровий, що сталося мені, я переживаю щось настільки жахливе, я не можу пояснити це, так що відбувається мені !!!» ?

Якщо панічна атака недіагностована, люди можуть пройти через сотні лікарів і діагностувати протягом багатьох років без будь-якого рельєфу. Постраждання і роздратування хворого підвищується, тому що ніхто не може допомогти виявити проблему і забезпечити догляд.

Через реалістичність симптомів, досвід переживань панічних атак стає дуже травматичним, тривожність відходить від масштабу і наступні атаки є одним з найбільш страшних переживань, що людина може мати.

Тепер основне місце в житті людини зайшло свербіжний страх «Коли це буде знову? й

Деякі люди так відлякуються панічними атаками, особливо в громадських місцях, які відступають до «безпечного місця», як правило, місце проживання, і дуже рідко залишають. Цей стан діагностується як андробія.

Зауважте, що людина з чендрофобією сильно обмежує своє життя; призводить до неприпустимого і депресивного існування. З'ясуйте, що панічна атака буде відбуватися в публічному місці, зберігаючи їх зв'язаними до дому.

Більше 5% дорослих страждають панічними атаками, відповідно до Національного інституту психічного здоров’я. Дослідники вважають, що цей показник застарілий, оскільки багато людей, які відчувають панічні атаки, можуть керуватися неправильною діагностикою і "живим" з ним, незважаючи на те, що терор і постійний страх.

Що таке панічна атака?

Панічна атака може бути описана як повноекранний емоційний терор. Деякі люди з панічними відчуєте, що вони знаходяться в місці, де буде відбуватися катастрофа і чимось поганим буде з них «право зараз, в цей момент. й

Інші відчувають, як якщо вони мають серцеву атаку – серце, схоже, з грудей. Heartbeat переконує їх, що є панічною атакою. Деякі люди відчувають, що вони є «закриттям» себе і зроблять щось, що є перешкодою для інших.

Хтось ще дихає так швидко, беручи швидкі короткі вдихи і затираючи повітря з ротом, що відбувається гіпервентиляція і вони відчувають, що вони будуть занурюватися від нестачі кисню.

Загальні симптоми паніки включають:

• палиці;
  • запаморочення і дванадцятість;
  • Почуття «Я не відчуваю себе диханням»
  • біль у грудях або «здоровість» в грудях;
  • щітка крові або охолоджувачі;
  • поколювання в руках, ніжках, ногах, руках;
  • тремтіння, м'язовий відьміння, випічка;
  • потові долоні, щітка крові на обличчя;
  • жах;
  • страх управління втратами;
  • груша інсульту;
  • страх смерті;
  • Зйомка ходьбою божевільна.

Панічна атака зазвичай триває кілька хвилин, і є однією з найбільш важких умов людина може випробувати. У деяких випадках панічні атаки відомі тривалими термінами часу або повторюються дуже швидко і знову.

Наслідки панічної атаки дуже болючі. Як правило, об'єднує почуття безпорадності, депресії і страху, що буде ще один напад.

Причини панічної атаки складно розпізнати і можуть залишатися таємницею до людини. Напад виникає раптово, раптово, «від синіх». Іноді можуть викликати екстремальний стрес або інші негативні умови життя.

На жаль, багато людей не шукають допомоги для панічних атак, арабофобії та інших тривожних порушень. Це незручно, тому що панічні атаки та інші розлади лікуються і добре реагують на короткострокову терапію.

Панічні атаки і андрофобія можуть бути успішно оброблені зацікавленим клієнтом і професійним терапевтом. Когнітивна/ведуча терапія є ефективним лікуванням панічної та чендрофобії, яка фокусується на виявленні проблеми та її лікування.

Наголос на «як» для усунення думок і почуттів, які призводять до панічних атак і тривожності. Люди з панічними нападами і андрофобією не є «красою» і не повинні бути в терапії тривалий час.

Кількість призначень залежить від тяжкості і тривалості порушення, а також готовність клієнта приймати активну участь в лікуванні і зміні.

Як запобігти нападу паніки?

Пам'ятайте, що ефект виникає після постійної практики навчання в спокійних умовах. Це зроблено так, що в паніці ви знаєте, як реагувати.

Релаксація (реакція).

М'язова напруга є одним з симптомів страху. Ми не завжди приділяємо увагу тонусу м'язів, але якщо уважно слухаєте відчуття в тілі, ви знайдете, що м'язи деградовані і тіло стає оболонкою. Для того, щоб допомогти собі, важливо спробувати розслабити м'язи, кожен раз, коли ви відчуваєте себе чуйним.

Розслаблення м'язів - це майстерність, яка повинна бути практикована для того, щоб бути ефективною. Ознайомитися з онлайн-розслабленням техніки і вибрати найбільш підходящий для вас – йога, прогресивний релакс Якобсон, аутогенний тренінг тощо.

Контроль дихання

Під час панічної атаки дихання прискорюється, щоб серце перекачує більше кисню в організм. Це робиться так, щоб організм готовий захистити себе від загрози. Хоча швидке дихання небезпечне сама по собі, це може призвести до більш серйозних симптомів, таких як запаморочення.

Навички управління дихання знімають панічну атаку. Спробуйте заспокоїти і повільно. Це допоможе вам розслабитися. Спробуйте не давати в хірурга, щоб дихати більше повітря і нагадувати себе, що потрібно повільно дихати. Заповнити легені повітрям. Безкоштовно живіт. Дихати через рот і ніс. Зберігати повільно на чотири вдихання повітря і до шести видих. До цього до тих пір, поки ви не відпочинете.

Витрата (дистракція)

«Я думаю про щось інше» – це ефективний спосіб боротьби з панічною атакою. Я дивлюся і оберіть всі об'єкти жовтого кольору, в транспорті лежав всі автобуси, прочитавши поему, що я пам'ятаю з дитинства. Загальна концентрація повинна бути на відволікаючих діях. Що відбувається в серці або вдиханні вже не важливо, важливо пам'ятати про інтонацію всього тексту: «Ат Луккоморій, дуб ...».

Як боротися з панічною атакою

Результат досягається завдяки бажанню, часу і сил. Якщо ви продовжуєте, не турбуєте – зміни відбуваються.

• Чим раніше ви використовуєте техніки, описані вище, тим краще ви досягнете.
  • Якщо основним симптомом є швидке дихання, то вивчіть використовувати паперовий мішок. Використовуючи його, ви можете навіть з диханням і мінімізувати симптоми. Зберігати мішок щільно навколо рота і носа. Дихати в мішку повільно.
  • Панічна атака - неприємний і складний досвід, але це не призведе до страшних наслідків. Ви подолаєте, живи цей напад і за допомогою вправ все прийде до нормального життя.
  • Скажіть собі це не серце атаки. Ви не знаєте, що ви не втратите свідомість. Що я відчуваю зараз через підвищену чутливість мого тіла. Дуже скоро я навчаюся регулювати його і все буде відмінно.
  • Уявіть себе вченим вивченням панічних атак. Вам необхідно детально описати свої почуття, думки, ідеї. Побачити, що роблять симптоми гірше і що роблять їх гірше. Який досвід ви можете отримати від цього вправи?

Якщо ви постійно замислюєтесь про те, що ви не любите, вони обов’язково будуть у вашому житті.

10/10/10 допоможе вам зробити складне рішення.

Коли людина з панічні атаки зацікавлена в зміні, готові спробувати нові способи поведінки, вони дуже швидко перепрограмують звичні реакції мозку. Коли ви змінюєте спосіб, який ви відповіли, частота атак зменшується, поведінкові стратегії стають сильнішими, а панітичні зупинки викликають проблеми.

Подолання тривожного розладу означає, що ви більше не повинні панічних атак і пішли через початкові симптоми, що призвело до нападів. Видання

Джерело: psy-practice.com/publications/psikhicheskoe-zdorove/o-panicheskikh-atakakh-simptomy-i-pomoshch/