Пара хитрощів з зайчика! Приїжджайте в зручний для себе час.

Я хотів би мати помічника, який завжди допоміг, якщо щось непередбачуване і означалося. Я часто залишився в домашніх умовах окремо і тому мріяв про такий казковий характер, який допоможе приклеїти зламану чашку, зберегти книгу, наповнену клеєм, легкими сірниками замість мене, так як було страшно це зробити.

Сьогодні Корисні поради для всіх випадків Зайчик розповість вам. Відчувається, що дитина допомогла явним другом. Маленькі речі, не біда, але ще...

Поради щодо догляду за життям
  1. Так, кава була розливається на важливому документі. Не поспішайте і впадемо в знеболення! Є обов'язковий спосіб очищення паперу жовтих плям різного походження, і все це потрібно для очищення його. водійй

Я хочу, щоб я був відомий раніше. Цей винахідливий метод підходить для видалення плям з чаю, впоратися з жирними плямами, видалення цвілі, які часто з'являються в книгах. Я приходжу до тебе! Я не маю сумнівів, що один день вам буде потрібно.
  2. Це хороша річ, що ви можете бути 100% впевненими! Якщо я підбираю баночку зеленого кольору, я знаю напевно: всі мої пальці будуть як стіни палацу майстра Емеральда міста. Швидко видаліть зелень з шкіри допоможе лакий Ще одним засобом є горілка з лимоном. Порошок для прання також допоможе!

3. Якщо руки запах, як часник Або цибулю, промийте їх казкою. Цей миючий засіб видаляє будь-які їдкі запахи: ви можете бенкетувати на копченій рибі без хвилювання про те, що його запах замінить ваш парфум сьогодні.

4. Якщо ЗабронюватиВона повинна бути збережена! Це подарує паперове диво в життя.

Покладіть туалетний папір між вологими сторінками.

Зберігати книгу під пресом.

Замініть кілька листів туалетного паперу між сторінками, щоб вони повністю поглинали всю воду. Дядько! По-новому

5. Неможливе можливо! Якщо ви загубили книгу повністю в воді, то його ще можна переоцінити. Поставте копію в морозильну камеру. У морозильній камері буде процес зневоднення, волога не буде їсти листи, а книга буде збережена! Зберігати в морозильній камері протягом 2 діб. Це чудово, це не так?

6. Я не люблю жувальні гумки, я рідко їх використовувати. Багато людей люблять смак гумки, а процес жування зачаровує, але з якихось причин я лікую їх без поваги. Є ще один спосіб тримати дихання свіжим! Д'єна гвоздика - ось що допомагає. Помістіть спеції в красивому маленькому підсумку і завжди перенесіть його з вами. Якщо необхідно подбати про дихання, візьміть одну маленьку гвоздику і утримайте у роті, злегка всмоктуючи.

Це також добре для здоров'я: Spice відмінно дезінфікує порожнину рота! Смак незвичайний, але мені подобається.

Корисні поради, які полегшують життяНаші золоті запаси, наша впевненість в тому, що не дивно ситуацій. Поділіться з друзями трюки заєць, нехай вони також користуються!

Стаття 414744

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері