433
Коли я прочитав цю статтю, я прочитав її 2 рази! Я відчував...
Коли був останній раз, ви відчували себе дуже щасливим, шановним читачем? Як я був дитиною? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви дізнаєтеся про її сьогодні. Ми розповімо, Як дізнатися тут і заразй
«День минулого. Завтра ще немає. Тільки сьогодні. Тепер це дивно просто теорія, правда? І не менш складна практика... Ми живемо тут і зараз, але ми не усвідомлюємо його. Автоматика. Все про несправність, непарно, з цілей. Занадто багато цілей. Безкінцева гонка без натяка на обробку.
Знайомтеся з досвідом. Стівен ШапіроУспішний бізнесмен, автор і викладач з всесвітньою репутацією. Стефан є екс-селеголістом і, як він думав, «люда мети». Він втратив все один раз. Мир, сім'я, робота і надія на майбутнє. Він впав в невимушене коло кар'єрних цілей і накопичення матеріальних товарів і не може вийти з нього. Вент в дно.
Щоб знайти себе знову, Стівен продав майно, вирушив з квартири і пішов на дорогу від 20 000 км. Ця подорож і більше 150 інтерв'ю, зроблені по дорозі, дав йому нову філософію. Філософія «живо без цілей» тут і зараз, що надихнула мільйони людей по всьому світу протягом 10 років.
Життя тут і зараз
Не хвилюйтеся, якщо ви не можете застосувати всі вісім секретів прямо. Починайте з тим, що простіше, але не зупиняйтесь більше. Вже не один крок, кожен день і один день, ваше життя буде ідеально щасливим без будь-яких зусиль. Почати! Безсумнівно. щастя...
На новому шляху ви будете значно допомогло книгу Стівена Шапіро. Як зламати вільний від неволі цілей і почати насолоджуватися життям. Команда проекту #Прокакарій спільно з видавцем Альпіна Паблішер Ми підготували коротку версію естселера. Сьогодні це безкоштовно!
Завантажити коротку версію книги. Не потрібно більше 15 хвилин, щоб читати, але ефект може поширюватися протягом декількох років. Якщо потрібно встановити одну мету цього року, то дайте цю мету, щоб читати книгу Стівена Шапіро.
Я обов'язково поділю цю дуже корисну статтю з друзями, і я раджу, щоб також зробити хороший вид!
Стать
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
«День минулого. Завтра ще немає. Тільки сьогодні. Тепер це дивно просто теорія, правда? І не менш складна практика... Ми живемо тут і зараз, але ми не усвідомлюємо його. Автоматика. Все про несправність, непарно, з цілей. Занадто багато цілей. Безкінцева гонка без натяка на обробку.
Знайомтеся з досвідом. Стівен ШапіроУспішний бізнесмен, автор і викладач з всесвітньою репутацією. Стефан є екс-селеголістом і, як він думав, «люда мети». Він втратив все один раз. Мир, сім'я, робота і надія на майбутнє. Він впав в невимушене коло кар'єрних цілей і накопичення матеріальних товарів і не може вийти з нього. Вент в дно.
Щоб знайти себе знову, Стівен продав майно, вирушив з квартири і пішов на дорогу від 20 000 км. Ця подорож і більше 150 інтерв'ю, зроблені по дорозі, дав йому нову філософію. Філософія «живо без цілей» тут і зараз, що надихнула мільйони людей по всьому світу протягом 10 років.
Життя тут і зараз
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
561265
Щоб жити без цілей, потрібно дати сенс кожного дня. До чого подобається, що приємно, насичений час з особливими та яскравими подіями. Не існує, жити! Неважливо, що завтра. Оцінити, що сенс сьогодні, насолоджуватися кожного разу. - Перейти на компас, не мапа.
Налаштуйте напрямок вашого життя, виходячи з аспірацій і хобі – дайте це ваш компас. Але не намагайтеся планувати життя і уникати категоричних рішень. Нехай завжди є можливість змінити шлях, рухаючись в правильному напрямку. - Не боятися перетворити неправильний спосіб.
Насправді не існує правих або неправомірних рішень. Є лише рішення. Не існує ніяких недоліків, просто можливостей особистого зростання. Якщо ви не здавалося б, подумайте про це, як шанс отримати новий досвід. - Дивак пригоди.
Зробіть своє життя незвичайним і несподіваним, навіть для себе. Зміна місця проживання та роботи, спробуйте щось нове. Вивчайте і вдосконалюйте! - Будьте готові.
Ми не завжди готові прийняти їх. Подивитися і ви побачите речі, які ви раніше не бачили. Найчастіше найбільш важливі ознаки під носами. - Будьте магнітом, який приваблює людей.
Вам не потрібно планувати знайомства, головне - вийти на місця, де є люди. Якщо ви поговорите з людьми, поговоріть з ними про ваші прагнення. Часті зміни життя різко через людей, які ви очікуєте. - Додайте, що ви не заражаєте.
Кожна людина не хоче показати світ. Не намагайтеся побороти себе і виглядати ідеально. Визначте свої недоліки і побачте їх як джерело міцності. Недоліки є частиною вашої особистості, що робить вас унікальними. - Не варто орієнтуватися на конкретний результат.
Акт без накладення на результат, збереження емоційної незалежності. Не прагнути до великих грошей, довести значення в цей світ, допомогти іншим. Світ і люди з вами зрадять.
Не хвилюйтеся, якщо ви не можете застосувати всі вісім секретів прямо. Починайте з тим, що простіше, але не зупиняйтесь більше. Вже не один крок, кожен день і один день, ваше життя буде ідеально щасливим без будь-яких зусиль. Почати! Безсумнівно. щастя...
На новому шляху ви будете значно допомогло книгу Стівена Шапіро. Як зламати вільний від неволі цілей і почати насолоджуватися життям. Команда проекту #Прокакарій спільно з видавцем Альпіна Паблішер Ми підготували коротку версію естселера. Сьогодні це безкоштовно!
Завантажити коротку версію книги. Не потрібно більше 15 хвилин, щоб читати, але ефект може поширюватися протягом декількох років. Якщо потрібно встановити одну мету цього року, то дайте цю мету, щоб читати книгу Стівена Шапіро.
Я обов'язково поділю цю дуже корисну статтю з друзями, і я раджу, щоб також зробити хороший вид!
Стать
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
15 цікавих речей, які кожен власник маленької квартири повинен придбати!
10 способів очищення холодильника одноразово і для всіх: все на полицях!